31(0)634190620
Jacqske@rt: live with joy

Q THE PLAN

 

Lieve lichtwerkers,

Ik kan niet anders dan nu te gaan delen wat ik al tijden weet……

Het wereldse gebeuren wat zich nu in sneltreinvaart ontvouwt is niet meer te stoppen! Ik heb mezelf de laatste dagen meerdere keren afgevraagd of ik dit alles wel kon delen, vooral om de weerstand, het onbegrip, de onmacht, en het ongeloof wat dit alles zou kunnen veroorzaken. Vannacht ben ik voor de zoveelste keer om 2 uur mijn bed uit gegaan, omdat ik voelde wat er door me heen mag stromen, en wat ook met jullie gedeeld mag worden.

 

Ik houd mezelf niet langer in, ik ben net als jullie een van de licht patriotten die een deel is van deze grote wereldwijde operatie die nu plaats vind. Mijn gezin, fam, en vrienden heb ik eerst ingelicht, jullie zijn de volgende waarmee ik deze info wil delen. Doe wat je ermee wilt doen, ieder mag haar/zijn eigen weg hierin volgen.

 

 

 

 

 

 

 

 

5 jaar geleden startte ik mijn onderzoek naar het ware verhaal achter de wereld zoals wij deze kennen en het heeft mijn leven totaal en voorgoed veranderd.

Ik probeer de aankomende weken die voor ons liggen in een “notendop” te omschrijven, en ik vraag je om zelf verder onderzoek te doen. Mocht je resoneren met wat ik nu schrijf heel fijn, mocht het (nog) niet oke voelen, gewoon lekker los laten voor wat HET is. ALLES IS GOED zoals het zich nu ontvouwt, het heeft mij ook jaren gekost om te begrijpen en te doorvoelen in wat voor matrix wij leven. Het belangrijkste voor nu is, THE BEST IS YET TO COME!

 

Mijn info heb ik vanuit de lichtwereld, FB sites zoals The great awaQening WWG1WGA WE ARE GENERATION Q

Q Anon en nog enkele andere sites…………

 

De uitrol van de komende weken:

 

  • Op vrijdag de 13e (satanische dag) start een wereldwijde operatie van 30 dagen lockdown

 

  • Deze operatie eindigt op 10 april, (Goede Vrijdag)

 

  • Naar verwachting duren de ’10 days of darkness’ van 1 april tot en met 10 april.

 

  • (Gedurende deze 10 dagen zal het internet compleet zijn afgesloten. Er zal elektriciteit zijn, maar geen kranten, televisie- of radiozenders. Deze zijn allemaal afgesloten door het leger in de diverse landen. De enige die de macht heeft om uitzendingen te verzorgen is Trump, die d.m.v. zijn Emergency Broadcast System (EBS), dat te zien en te horen zal zijn via radio en televisie, uitzendingen zal verzorgen. Gedurende 10 dagen zullen deze documentaires te zien zijn en 24 uur per dag herhaald worden, zodat ook mensen met avond- en nachtdiensten die noodhulp verlenen dit kunnen zien.)

 

  • Op Goede Vrijdag zal de wereldbevolking te horen krijgen dat het nu veilig is om weer naar buiten te gaan. Er zal een massale spirituele ontwaking plaatsvinden met Pasen en de kerken, synagoges en moskeeen zullen volstromen. Naast veel verdriet zal er vooral ook veel opluchting zijn.

 

Inhoudelijk over deze wereldwijde operatie, verwijs ik je naar alle bijgaande links.

Mocht het ook goed voor jou voelen, zorg dan dat je voor minimaal 2 weken aan eten/drinken/verzorgingsproducten in huis hebt. Zorg voor contant geld in huis. En neem andere voorzorgsmaatregelen waarbij jij je goed voelt!

 

Om je op weg te helpen, onderstaande links

 

https://www.youtube.com/watch?v=VclB_Ldr0J0

 

http://www.thuisbiz.nl/mp3/dotcomradio-196-15032020.mp3

 

 

 

https://gedachtenvoer.nl/2020/03/16/covid-19-mogelijk-scenario-voor-de-komenden-3-weken-the-storm/

 

 

https://gedachtenvoer.nl/2020/03/15/wat-er-nu-in-de-wereld-plaatsvind/

 

Nogmaals dit is niet om angst aan te jagen, maar om onderzoek voor jezelf te doen.

Het is een BIJZONDERE TIJD

Liefs Jacqueline