De roep van het Andara kristal aan mijn ziel

Mijn eerste ontmoeting met het Andara kristal

Het moet tegen de ochtend geweest zijn dat een lichtwezen mij vriendelijk vroeg om op de rand van mijn bed te gaan zitten. Toen ik daar plaatsnam vroeg het mijn handen te openen. Ik was in de fase tussen slapen en waken in. Er werd gevraagd om niet te kijken wat er in gelegd werd, maar alleen maar te voelen. Wat ik voelde was ongekend groot, ik voelde een vibrerende rotatie die door een steen veroorzaakt werd. Ik voelde mijn handen wijd uitdijen en trillen. Ik zei aarzelend, maar dit kan ik toch niet echt voelen, dit kan ik toch niet in mijn echte aardse leven ervaren, hier ben ik niet goed in. Het lichtwezen knikte lachend alleen maar ja en vroeg me om de steen in mijn leven uit te nodigen. De enige informatie die ik van het lichtwezen had gekregen was dat het een lava gesteente betrof. Eenmaal wakker herinnerde ik me de droom tot in detail, en was ik onder de indruk van wat ik tijdens mijn droom had mogen voelen.

Na een paar dagen was ik de droom alweer vergeten, totdat ik de gestolde lava op the Big island waar ik twee keer was geweest weer op een foto zag. Ik herinnerde me plotseling weer flarden van de droom terug, de droom die me informatie had geboden over de steen. Ik vroeg me af of het  een stuk zwart lava was geweest wat in mijn handen was gelegd, de steen bleef me bezig houden, ik had een verlangen om erachter te komen waarom het lichtwezen mij de steen gegeven had. Het hield me in de greep van onwetendheid, en een grote mate van nieuwsgierigheid om dit kristal te mogen ontdekken.

 

Diezelfde nacht kon ik niet slapen, ik zat te veel in mijn hoofd, ik besloot om midden in de nacht uit bed te gaan en me te verbinden met het sterrenstelsel. Ik voelde een liefde door me heen stromen en een zachte fluistering dat ik verder af mocht zakken in mijn hartenergie, ik voelde dat er een connectie tot stand kwam met een kristal. De stem sprak zacht verder, ik moest even op mijn telefoon kijken. Toen ik hier gehoor aan gaf, zag ik een artikel en een foto van een prachtig groen/turkoois kristal op mijn beeldscherm. Ik wist dat dit een aanknoping betrof wat me duidelijkheid zou geven over het kristal waar ik naar verlangde.

Ik las het artikel over de Andara kristal en haar afkomst en was direct verliefd op dit lava gesteente. Mijn onderzoek naar dit kristal met de goddelijke frequentie had mij meegenomen in haar wereld. Ik las alles wat ik over deze magische kristallen kon vinden, ik herinnerde me een van mijn vorige levens, dit was de healing tool waar ik toen mee had gewerkt.

Via het internet kwam ik een advertentie tegen waar het kristal als verkocht stond aangeduid.  Ik hoorde dezelfde stem weer tegen mij spreken, dat ik deze persoon tijdens deze nacht een mail moest sturen met de vraag of hij nog meerdere Andara’s had die de wereld in mochten. Het bleek een perfecte synchroniciteit te zijn geweest, binnen een week had ik mijn eigen Andara in ontvangst mogen nemen, de man had nog een 1 stuk liggen, wat schijnbaar op mij had liggen wachten, dit kristal was magisch mooi en had ook nog eens de vorm van een natuurlijk gevormd hart.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mijn smaragd groene kristal heeft me tijdens de eerste kennismakingsweek meegenomen in de geheimen van de wereld van de Andara’s. Via uittredingen net voordat ik in slaap viel mocht ik de geometrische werking die van binnenuit het kristal gevormd werd bekijken en voelen. Ik werd door het lichtwezen in de energie van een grote Andara geplaatst, waar het kristal als een bewegend helder omlijnd netwerk van perfect in elkaar overlopende en bewegende vormen aan mij tentoongesteld werd. Het leek of ik de energie zelf werd, ik roteerde, pulseerde en bewoog mee, en zag allerlei driehoeken/vierkanten/vormen in en om mij heen, en voelde me EEN met het grote netwerk van informatie. Ik mocht de krachtige frequentie voelen van licht en liefde, en de verbinding die het had met bronenergie.Ik zag het lichtwezen mij nauwlettend in de gaten houden, alsof ze op afstand wilde zien hoe ik de trilling en het schouwspel mezelf eigen maakte. Het Andara kristal wilde dat ik haar helemaal zou leren begrijpen, dat ik haar kon omschrijven, kon voelen, kon ervaren, zodat haar soortgenoten doorgegeven zouden kunnen worden aan andere lichtwerkers.

De bedoeling is dat we met behulp van de Andara’s samen de aarde in licht en liefde verder mogen verhogen en verbinden. Onze creatiekracht mogen we aan gaan wenden om ons hele wezen in trilling te verhogen, zodat we de lichtcodes die we ontvangen van deze lava gesteentes kunnen integreren in de aarde, en andere hierin mogen begeleiden!

De Andara energie toont me steeds weer moeiteloos nieuwe wegwijzers om de vervolgstappen te nemen, zodat ik geleid wordt naar de mooiste ECHTE Andara’s.  De kristallen die ik aanbied zijn dan ook zelf persoonlijk door mij uitgekozen en komen uit Colombia en Californië. Ik kies ze intuïtief van dichtbij of op afstand, vanuit de meest bijzondere plekken over de wereld. Ik durf dan ook te garanderen dat deze Andara’s echt zijn en een hoge liefdes frequentie bezitten. De mensen waar ik mee samenwerk en waar ik deze kristallen van koop, zijn zelf dan ook lichtwerkers, die in zuivere afstemming vanuit het hart de energie van deze bijzondere kristallen kunnen voelen vibreren.

Welke kleur, vorm, klein of groot, alle Andara’s bezitten een hoge goddelijke trilling. Ze zijn klaar om aan hun nieuwe bestemming te beginnen en een ziels -connectie aan te gaan, zodat ze zich in licht en liefde met de nieuwe ontvangers mogen verbinden om hun healingswerk en creatiekracht verder vorm te geven op aarde.

 

Liefs Jacqueline

 

Hieronder de Andara sieraden, handmade bij Jacqueline (Jacqske@rt)