Jacqske@rt: live with joy

Ben jij die gastdocent, die een aanvulling is op mijn centrum?

Tijdens de weekenden en avond uren kan je in mijn bewustzijnscentrum een fijne werkruimte huren.

Ben je een startende ondernemer en wil je niet vast zitten aan de verplichting van maandelijkse huur?

Dan is het huren van een ruimte in EnergieQ centrum voor bewustzijn en creativiteit een fijne oplossing!

Ben je op zoek naar een praktijkruimte voor het geven van je lezingen, workshops of cursussen die aansluiten bij de speerpunten waar EnergieQ voor staat, namelijk groei in bewustzijn, spiritualiteit, creativiteit en verbinding, en dan het liefs in een sfeervolle en fijne energetische ruimte waar jouw gasten en klanten zich prettig en op het gemak kunnen voelen? In het gezellige Gemert, gelegen in Noord Brabant, is deze ruimte in de avonden en weekenden te huur.

EnergieQ Centrum voor bewustzijn en creativiteit is een sfeervolle locatie, waar een lange tafel van ruim 3 meter met 10 stoelen staat (en waar eventueel met een opbouw tafels nog eens 14 extra zit plekken gerealiseerd kunnen worden) Er is een sfeervolle en comfortabele zithoek, en je kunt gebruik maken van de waterkoker het koffie apparaat, en serviesgoed. De”open” vloer ruimte van c.a. 24m2 geeft de gelegenheid om c.a. 10 yoga matten neer te leggen, of zittend of staand een opstelling kunt doen. Het is een perfecte gelegenheid om lezingen of workshops te geven, cursussen, en andere “ droge creatieve” activiteiten in een spiritueel jasje.

(voor de koffie en thee wordt een extra bijdrage van 5,= euro gevraagd per dagdeel huur)

(de healing-kristal ruimte hoort niet bij de verhuur, deze is privé) het wordt ook niet op prijs gesteld als deze gebruikt wordt.

De voordelen:

  • Je huurt op het moment dat het voor jou uitkomt
  • Je hebt geen vast contract, geen opzegtermijn: je betaald alleen voor de tijd dat je de ruimte huurt
  • Je plant ruim van te voren in, zodat je ook zeker bent dat je een fijne ruimte hebt om je gasten te ontvangen

Het gaat wel in overleg, het moet voor mij goed voelen, want dit pand is toch mijn energetisch kindje 🙂

De ruimte kan in de avonden en op zaterdag en zondag gehuurd worden, mits ik  zelf geen workshops of sessies geef. Parkeren in de wijk is gratis. De cursusruimte is rookvrij.

De ruimte kan niet voor 2 aaneengesloten dagen gehuurd worden.

Maandag / vrijdag avond:  55,= (17:30 – 22:00 uur)

Zaterdag/ zondag dagdeel:  65,= euro. Blok 4 uur (ochtend 9:00 – 13:00 uur) (middag 13:00 -17:00) (avond 18:00 – 22:00 uur)

Zaterdag / zondag hele dag  130,= euro. Blok 8 uur( 9 – 17:00 uur)

Contact

De betaling mag tijdens de plaatsing van de reservering voldaan worden. Je krijgt een digitale bevestiging van je boeking. Ik vind het wel prettig als we elkaar voor de eerste keer ontmoeten. De boeking is dan ook pas defintief als de betaling voldaan is.

Voor een boeking neem je per mail contact op met Jacqueline van de Koevering

Info@mooistecreaties.nl

  .