Schorten & sjaals voor het goede doel

 

Geef een glimlach cadeau!

Net als de Dames van pop-up naai atelier DE ZIJDEN DRAAD, geloof ik in het verbinden van mensen.

Nog niet zo lang geleden zag ik een prachtig kleurrijk schort in een voedingswinkel liggen, en voelde direct dat dit schort mijn aandacht vroeg. Het bijzonder mooie verhaal van een groepje dames die belangeloos deze exotisch getinte schorten, tassen en sjaals maakt raakte mij. De gehele opbrengst van deze kleurrijke creaties gaat namelijk naar kwetsbare kinderen, families, ver weg, en dicht bij!

Zo hebben zij enkele projecten lopen, waar zij geld aan doneren, en een daarvan is het project van Rising Stars, een stichting voor kinderen met een beperking in Ghana. (bekijk hier de fb pagina) https://www.facebook.com/kingsandqueensghana/

Omdat ik geloof in een samenwerking vanuit het hart, zodat er tijd aandacht en betrokkenheid voor elkaar is, zodat we de wereld met elkaar een stukje mooier maken, heb ik besloten om tijdens de workshops die ik aanbiedt de schorten, sjaals, en tassen te verkopen voor dit mooie doel van de Dames van DE ZIJDEN DRAAD.

Ben je nog opzoek naar een origineel handgemaakt cadeau, wat uit liefde is gemaakt? Je scoort hiermee een leuke verassing!

Je kunt deze kleurrijke items ook online bij mij bestellen, of je komt bij mij thuis een keer kijken wat het beste bij je past.

In ieder geval draag je door de aankoop een mooi deel bij om de wereld een stukje kleurrijker te maken!

 

Donatie voor het schort: 15,= euro

Donatie voor de sjaal: 15,= euro

Donatie voor de tas: 17,50 euro

Verzendkosten 4,35 euro

Ophalen in Eindhoven is ook mogelijk

 

Voor meer info over dit donatie project kan je deze fb pagina bekijken

https://www.facebook.com/Dames-van-de-zijden-draad-pop-up-naaiatelier-618477534923753/

 

Binnenkort zal ik een orgonite met Afrikaans tintje maken, waarvan ik de opbrengst doneer aan dit mooie project, houd mijn fb pagina daarom in de gaten, of like deze zodat het uniek exemplaar kunt bekijken

https://www.facebook.com/jacquelinevandekoeveringvanbakel/?modal=admin_todo_tour

Liefs Jacqueline