Jacqske@rt: live with joy

Het magisch mineraal Shungite

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Shungite de krachtpatser uit Rusland waar nog maar weinig over bekend is!

Sinds 2016 toen ik de werking van orgonites ontdekte, ben ik shungite stenen en shungite poeder die uit Rusland afkomstig zijn gaan verwerken in mijn orgonites. Shungite is een van de oudst gevormde mineralen op aarde met een bijzondere samenstelling zoals het nergens anders in voorkomt, het is nog steeds een van mijn grote favorieten waar ik meer over wil delen.

De werking van deze bijzondere steen is enorm krachtig, het werkt vooral zuiverend voor de ruimtes waarin we leven, en is helend voor ons lichaam! Deze steen, die geweldig reiniging en helende eigenschappen bezit ook spirituele eigenschappen en het kalmeert en troost. Het absorbeert letterlijk negatieve energie.

Shungite is niet voor niets de poort naar het kwantumveld, de verbinding tussen hemel en aarde, bron energie in zijn puurste vorm! De steen die voor manifestaties zorgt!

Omdat mijn liefde voor deze krachtpatser zo groot is, heb ik hier diverse orgonite creaties van gemaakt die effectief werken tegen electro smog en andere straling in en rond huis.

 

Ik verwerk de shungite in grove grote en kleine stukken, in gruis en in poeder vorm, in combinatie met metaal en/of kopervezels in o.a.:

  • Lichtportalen, piramides, oplaadschijven, hangers, zak-orgonites/knuffel en andere kunst werken. Binnenkort allemaal te bewonderen in mijn online winkelstraatje

Shungite kan stress en spanning neutraliseren het heeft genezende eigenschappen om het menselijk lichaam op fysiek emotioneel en mentaal gebied te genezen.

Het is wetenschappelijk bewezen dat elektromagnetische straling, uitgezonden door apparaten, het menselijk lichaam op hogere frequenties laat trillen dan normaal en het immuunsysteem kan aantasten, waardoor mensen gevoeliger worden voor virussen, bacteriën, parasieten, milieuvervuiling, degeneratieve ziekten en een breed scala aan gezondheidsproblemen. Dit mineraal staat alom bekend om zijn absorberende en beschermende eigenschappen. Shungite is een natuurlijk geomagnetisch materiaal met een sterk afschermeffect dat hoogfrequente en microgolffrequentie elektromagnetische straling neutraliseert.

 

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is 9e841541f309b7bfc4875332fe74fbbf.jpg

Een stukje wetenschappelijke achtergrond over de shungite

Het gaat allemaal om de unieke structuur, een bolvormig hol molecuul bestaande uit 60 koolstofatomen(C60). in deze ruimte draaien de atomen 20 miljard x per seconde rond. Deze spin is niet te stoppen. Hierdoor ontstaan torsie velden en scalaire golven. Het gaat voorbij de natuurwetten en hiermee komen we in de kwantumfysica terecht.
Zoals we weten, is koolstof de basis van het leven. Moderne wetenschappers beschouwen de opkomst van het leven op onze planeet als een complex proces van evolutie van koolstofverbindingen. Ze geloven dat deze verbindingen kunnen dienen als drager van het leven in elk deel van het universum. De ontdekking van fullerenen, een nieuwe vorm van koolstof was een echte doorbraak in de nanotechnologie. Deze wetenschappers ontvingen 1996 de Nobelprijs voor scheikunde. 

Bekijk dit filmpje voor meer uitleg over deze magische steen.

Effecten van de Shungite:
– verbinder tussen hemel en aarde
– zeer aardend (stimuleert 1ste chakra)
– werkt in op de emotioneel, mentaal en spiritueel lichaam
– sterke antioxidant
– stimuleert het immuunsysteem
– extreem water-zuiverend
– alle mogelijke allergieën
– neutraliseert elektromagnetische straling
– antibacterieel
– alle mogelijke huidaandoeningen
– heelt snijwonden sneller
– balanceert de aura
– rustgevend
– bij stress en depressies
– energetisch reinigend
– tegen alle mogelijk chronische aandoeningen
– zowel inwendig als uitwendig toepasbaar

Nog even kort op een rijtje: 

De shungite orgonite verbetert je energieveld en vermindert de negatieve effecten van electrosmog op het lichaam. Het helpt om stress te ontladen waardoor je meer ontspanning gaat ervaren.

Het ecologisch potentieel van shungite is zeer breed door de mogelijkheid van zuivering van water en lucht, de bescherming van mensen tegen elektromagnetische straling van verschillende aard, de versterken van het immuunsysteem en de geneeskrachtige eigenschappen met betrekking tot een breed scala van ziekten.

Shungite water wordt reeds lang gebruikt voor de behandeling van huid aandoeningen. Enkele steentjes in je fles zuiveren het water van alles wat er niet in hoort te zitten en wat ongezond voor ons lichaam is.