31(0)634190620
Jacqske@rt: live with joy

Space clearing van woon en werkruimte

 

 

Heb je het gevoel dat je huis wel een energetische grote schoonmaak kan gebruiken, dan kan deze space clearing set met de Tesla energie je daarbij helpen

 

 

 

 

 

 

 

 

Met deze set van 4 shungite stenen die omwikkeld zijn met koperdraad, en die in verbinding staan met de orgonite piramide waar het positieve licht symbool van Tesla in is gegoten, kan je zelf je huis zuiveren.

 

Dit Tesla symbool bezit energie golven, die rechtstreeks toegang hebben tot het actieve energieveld waarin wij leven. Nikola Tesla was in staat om energie rechtstreeks om te zetten die hij uit het “bewustzijnsveld” schepte , dit zorgde voor een positief effect op de ontwikkeling van de fysiek, emotioneel, mentale en het spirituele bewustzijn van de mens.  Negatief beladen energievelden werden door hem omgezet in positieve frequentie, waardoor de omgeving direct in balans werd gebracht.

 

Het symbool van Tesla is kosmisch door een betrouwbaar medium gechanneld, en is doorgegeven door Nikola Tesla zelf. Door dit speciaal gechanneld symbool te delen geeft Tesla de mensheid de mogelijkheid om dit te gebruiken voor clearing van de woon/werkruimte. Dit uitgetekende licht en liefde symbool  staat in regelrechte verbinding met de kosmos (bron-energie) en heeft een hoge trilling,waardoor een positief voelbaar verschil te bemerken zal zijn wanneer het symbool geplaatst wordt.

 

Elk huis neemt de energie op van de mensen die er in wonen, en kan te maken hebben met onzichtbare energieën die de bewoners beïnvloeden. Er is dus een wisselwerking tussen de energie van mensen en het huis. Er kunnen bij de bewoners (of voorgaande bewoners) negatieve omstandigheden zijn (geweest) waardoor de lading van het huis verstoord is geraakt. Het huis heeft zich dan opgeladen met negatieve verzwaarde energie. Er kan zelfs een gevoel van angst ontstaan, onrustig slapen, stress symptomen, onverklaarbare vervelende gebeurtenissen, en er kan een sfeer ontstaan die zwaar vermoeiend en ontmoedigend is.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Maak zelf de energie in je huis weer zuiver en positief!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ik heb het symbool van Nikola Tesla in de krachtige orgonite piramides en knuffelpads gegoten, die gevuld zijn met edelstenen, metalen en koper. Deze piramide heeft als set met de 4 shungite stenen 24 uur op het grote Tesla “oplaad station” gelegen, waardoor het maximaal opgeladen is met universele kracht.

Deze complete set in cadeau-box kan direct in je woon en werkplek gebruikt worden.

In elke hoek van je woning (beneden verdieping) leg je een shungite steen, waarvan de koperen spiraal met de klok mee gaat. De piramide plaats je het liefst in het midden van je huis, zodat deze met de 4 shungites in verbinding blijft staan.

Je huis krijgt als het ware een coating-laag waardoor negatieve energie getransformeerd wordt en omgezet wordt in positieve frequenties. Ook werkt deze set perfect voor Electro smog van wifi, magnetron, mobiele telefoons, 4g masten, buiten te houden. Je woning wordt van boven naar beneden gezuiverd, wat voelbaar is voor mens en dier!

 

Een space clearing set in cadeau-box bestaat uit :

-1 orgonite piramide 4cm gevuld met afgestemde edelstenen, koper, metaal, en het Tesla symbool

-4 shungite stenen omwikkeld met koperdraad

-Uitleg hoe te plaatsen

Prijs 42,= euro inclusief verzendkosten

Deze is te koop via mijn online winkel op deze site

Ophalen mogelijk voor 35,= euro

 

Een space clearing set in cadeau-box bestaat uit :

-1 orgonite piramide 5cm gevuld met afgestemde edelstenen, koper, metaal, en het Tesla symbool

-4 shungite stenen omwikkeld met koperdraad

-Uitleg hoe te plaatsen

Prijs 47,= euro inclusief verzendkosten

Deze is te koop via mijn online winkel op deze site

Ophalen mogelijk voor 40,= euro

 

Tesla zei letterlijk dat “het universum spiritueel is”. “Alles is licht, door een van de stralen van het licht wordt het lot van alle naties bepaald. Iedere natie heeft zijn eigen straal in de grote lichtbron, die wij zon noemen.” Ook “In de diepte van de aarde zijn energieën van liefde, vreugde en vrede. De geheimen van de wereld en kosmos zijn te vinden in energie, frequentie en vibratie”. Kennis komt uit de ruimte (geestelijke wereld). Alles wat leeft is met elkaar verbonden..