De verbinding tussen orgonites en Afrika

Deze week maakte ik kennis met de dames van de zijden draad, na aanleiding van een kleurrijk Afrikaans getint schort wat ik gekocht had voor mijn workshops.

Dit groepje dames heeft een pop-up  atelier waar ze met liefde en plezier schorten, sjaals, en tasjes naaien. De opbrengst van deze bijzonder mooie creaties gaat naar een weeshuis project in Afrika, waar de kinderen een kans krijgen om van een  volwaardig en vreugdevol leven te genieten.

Omdat ik mijn steentje bij wil dragen aan een mooiere wereld, en weet hoe belangrijk het is om elkaar te helpen, heb ik besloten om dit project te sponsoren.

Tijdens mijn workshops geef ik mijn cursisten de mogelijkheid om een kleurrijk met liefde gemaakt schort of sjaal te kopen voor dit goede doel! Het schort is prettig om tijdens de workshops te dragen.

Tevens zal ik regelmatig een Heart Whisperer orgonite sieraad, of een orgonite piramide te koop aanbieden, waarvan de volledig opbrengst (buiten verzendkosten om gedoneerd gaat worden aan het project van de dames van de zijden draad.

Via mijn facebook pagina, en de post via mijn website zal ik de ontwikkelingen rondom deze samenwerking delen.

FB pagina van de dames: https://www.facebook.com/Dames-van-de-zijden-draad-pop-up-naaiatelier-618477534923753/

In enthousiasme, liefde en oog voor elkaar, kunnen we samen een mooie wereld maken

Liefs Jacqueline