Jacqske@rt: live with joy

Clearing/activatie sessie

Voor lichtwerkers die vast lijken te lopen in de huidige matrix, of voelen dat ze een energetisch zetje nodig hebben om naar een volgend level van bewustzijn te shiften. Het is voor veel lichtwerkers NU de tijd om het hoger licht in het fysiek lichaam te activeren. Deze bijzondere sessie is hier een prachtig hulpmiddel voor.


Voor wie?

Ben jij die ziel die weet dat je met een grote missie hier op aarde bent, maar je krijgt er je vinger niet opgelegd, je krijgt niet helder waarom jij juist in deze chaotische tijd op aarde bent geïncarneerd?
Ben jij al een geruime tijd bewust van wat er op aarde speelt, en wil je verder uit de illusie van het 3D-aardse spel stappen?

Er is een enorme grote groep starseeds en indigo’s en andere lichtwerkers, waarvan hun echt thuis ver voorbij de sterren is, ze zijn hier op aarde om de weg klaar te maken voor een vrijere samenleving die afgestemd is op een spirituele oorsprong. Het zijn vaak zielen die niet van (be)grenzen houden, ze durven risico’s te nemen, zijn empathisch en gevoelig, zijn zacht in hun hartenergie, en voelen zich makkelijk gekwetst door mensen die geen begrip tonen voor hun denkwijze, of gevoeligheid.

Geblokt energieveld

We zijn als multidimensionale wezens op de aarde geïncarneerd waarvan de meeste mensen uit een energieveld van 12 strengen DNA zijn opgebouwd. Deze DNA strengen werken zowel als energie ontvangers als energie zenders, en zijn zowel in vorige levens als in dit leven geprogrammeerd en negatief beïnvloed of grotendeels afgesloten geweest, waardoor heel veel lichtwerkers hun ware zielsopdracht en potentie niet kunnen uitdragen omdat een groot deel van hun DNA geblokt is.

Mogelijk ben je vergeten dat je juist door in DIT leven te incarneren bent afgedaald om op DIT tijdstip jouw missie, kennis, wijsheid vanuit kosmisch bewustzijn in te zetten om de aarde naar een verhoogde trilling te shiften en te helpen bij de grote doorbraak van het oude bestaan wat we nu aan het oplossen zijn, om verdere ontwaking te realiseren.

De licht fusering binnen je cellen

Tijdens deze clearing en activatie sessie worden beperkende coderingen verwijderd, en wordt wat jou op dit moment niet meer dient uitgezuiverd zodat er een doorstroming mag plaatsvinden. Waar je nog aan vast houd zoals oude gehechtheden en overtuigingen mogen uiteen vallen, zodat dit wat je niet meer dient opgelost mag worden in het licht. Een pure lichtfusie mag zich binnen je cellen afspelen, waardoor de levensvlam aangezet wordt in elke lichaamscel, om een verder transformatieproces in je lichaam in beweging te zetten. Je DNA codes mogen verder opgeschoond, geactiveerd en geinteregreerd worden in je gehele wezen

De activering sessie draagt bij in het volledig leven vanuit jouw oorspronkelijke kern om je zielsmissie hier op aarde te volbrengen, je energetische rugzak met “tools” volledig te gebruiken, zoals het oorspronkelijk voordat je incarneerde de bedoeling was.

Je hogere ZELF wacht geduldig op een her-connectie, het heeft geen haast, het laat jou weten wanneer jij aan deze activatie sessie toe bent om jou op een natuurlijke manier te verenigen met je eigen krachtveld.

Het lezen van je energieveld

Omdat tijd een illusie is, kan ik me verbinden met het grote veld waar ik verder in de tijdlijn kan kijken die voor je ligt, maar ook de lijnen die al generaties achter je liggen, als dit voor jouw vraagstelling van belang is. Vanuit dit veld ontvang ik informatie en kan ik een heldere vertaalslag maken die gerelateerd is aan jouw hulpvraag.

Vanuit deze roterende bundel aan info kan ik de grote verbindingslijnen voor je leggen. Ik zie ze als losse schakels, allen met een eigen verhaal, die zowel vanuit je huidige als vorige levens een frequentie in zich meedragen, die als ervaring opgeslagen is in jouw energieveld.

Zelfs familie geheimen uit vorige generaties kunnen een van die schakels zijn, het kunnen emoties en overtuigingen zijn die onbewust van invloed zijn op dillema’s, overtuigingen of handelingen waarin jij in dit leven steeds weer vast dreigt te lopen, en met bepaalde thema’s in je leven niet vooruit lijkt te komen.

Het zijn dan ook vaak van die helder bewustzijn momenten dat kwartjes op z’n plek vallen. Doordat je de zwaarte van oude gedachten en gevoelens van angst, beperkingen en bestaansrecht hebt waargenomen en doorvoelt, zal je dit transformatie proces ook heel kort als opluchting of andere fysieke sensatie in je lichaam mogen ervaren. Je beseft dan hoe je de bewustwording van de “oude energetische wortels” exact op het juiste moment van je hoger zelf aangereikt hebt gekregen om voorgoed te transformeren in het licht. Het fysiek lichaam voelt opgeladen en op cel niveau vernieuwd, het komt met het etherisch lichaam in uitlijning, waardoor een groot gevoel van voldoening en bliss ervaren mag worden.

Hoe werkt de sessie?

In mijn praktijk heb ik een unieke en krachtige kristal kamer. In deze ruimte heb ik een energetische vortex gecreëerd waar Tensor licht ringen, meester kristallen, een groot vloer en plafond kristal-grid, in combinatie met het geluid van de kristallen klankschalen uitgebalanceerd met elkaar samenwerken. Het bed heeft een orgone matras, die ik volgens de basis theorie van Wilhelm Reich heb gemaakt. De gehele kristal ruimte werkt in verbinding met het kosmisch veld als een krachtig vibrerend quantumveld, wat connect met jouw energielichaam. Je waant je tijdens deze sessie in een andere wereld, waar zuivere levensenergie roterend door jouw lichaam te voelen is.

Na het inzicht-gesprek mag jij in de kristalkamer comfortabel op het healing bed liggen, toegedekt met dekens, waar jij in alle rust de clearing en activatie mag ontvangen. Na de sessie vind er nog een moment plaats om je ervaringen te delen.

Uitwerking

Wat je nadien kan gaan merken is dat je stabieler en krachtiger in het leven gaat staan, en meer energie en levenslust ervaart. Dat jouw helderhoren, zien, ZIJN , en helder weten, opgeschroefd zijn in frequentie en ontvangst. Je manifestatiekrachten zullen toenemen, je gaat bewust je eigen werkelijkheid scheppen, en door vele synchroniteiten die op je levenspad verschijnen ga je moeiteloosheid ervaren in het uitdragen van je zielsmissie, en de talenten die je in je energetische rugzak bij je draagt. Je gaat veel meer vanuit hartsenergie en in verbinding met je buitenwereld het leven (be)leven. Deze bijzonder mooie sessie zal je nog lang nablijven!

Een clearing & activatie sessie is voor jou als:

  • Jij uit wilt breken uit de 3 dimensionale matrix van illusies
  • Jij je klaar voelt om oude programmeringen los te laten, en een opschoning van cel structurering en activatie van je DNA wenst te ontvangen
  • Jij voelt dat jij een bijdrage aan de “shift” komt brengen
  • Oude belemmerende patronen, oud trauma en onderdrukte emoties wilt uitzuiveren
  • Jouw kosmische blauwdruk en zielsmissie wilt (be)leven
  • Jij je helderziend/voelende talenten wilt versterken
  • Balans en uitlijning van je multidimensionale energievelden wil ervaren
  • De relatie met je kosmisch thuisfront wilt versterken

Tijdsduur clearing sessie & licht gesprek 1.5 uur

De activatie blijft na deze sessie doorwerken, 1 sessie kan al voor een krachtige verandering zorgen, waarbij jij hoger in je aardse frequentie komt.

Omdat het huidige enerigeveld op aarde constant aan verandering onderhevig is, en zo ook ons fysiek en etherisch lichaam, kan een vervolg van meerdere sessies voor een krachtige en snellere transformatie zorgen.

De voordeel kaart geeft je een mogelijkheid om 3 sessies met korting te boeken.

Jij voelt zelf in of je een vervolgsessie nodig hebt, hier geef ik geen advies in


Jouw bijdrage 90,= euro

De clearing/activatie sessie vind plaats in mijn praktijkruimte in Gemert

Wil je een sessie definitief boeken, dan mag je deze betaling via de ideal link voldoen. De digitale factuur die je naar betaling ontvangt is je betaalbewijs en is de bevestiging van je boeking.

(Een aanvraag voor een boeking die niet vooraf betaald is kan niet ingepland worden)

De wachttijd voor een sessie is c.a. 3 tot 4 weken.

Voor het plannen van een datum mag je mailen naar: info@mooistecreaties.nl

Wil je het krachtig aanpakken, dan geeft deze 3 bundel ticket sessie jou de mogelijkheid om binnen een een jaar 3 sessies te boeken met korting. (deze zijn enkel voor jezelf te gebruiken, en niet overdraagbaar)


Algemene vragen:

Sessies die minimaal 24 uur van tevoren niet afgezegd worden, worden voor 100% in de rekening gebracht.

Moet ik een afspraak inplannen of kan ik gewoon langs komen?
Ik werk alleen op afspraak, zodat ik voor jou als mijn gast de tijd kan nemen.

Kan ik iemand meenemen?
Nee, je mag alleen komen, zodat ik alleen jouw energieveld in beeld heb

Moet ik iets mee nemen?
Nee, ik zorg voor alles

Betaling: vooraf via de ideal link bij boeking

Welke kleren trek ik aan:
Makkelijk zittende kleding zonder riem en capuchon


De ervaringen van anderen


Nieuwsgierig geworden door Facebook en jouw prachtige orgonites ben ik na je verhuizing een kijkje gaan nemen in de nieuwe winkel in Gemert. Dat voelde heel prettig, als een warm bad.

Niet lang daarna heb ik een sessie in de kristalkamer geboekt. Nadat we vooraf een kopje thee hebben gedronken en we wat informatie hadden uitgewisseld mocht ik plaatsnemen op het heerlijk zachte matras waar ik werd onderstopt met warme dekens en veel liefde. Het was prachtig! Het licht, de kristallen en de sterrenhemel, ik voelde met net een prinses.

Met zachte stem leidde je mij naar mijn gids waaraan ik mijn zorgen mocht overdragen. Ook mocht ik mijn hartewensen aan mijn gids toevertrouwen. Het voelde heel veilig aan. Het gevoel van thuiskomen draag ik nog bij me. Ik heb het geheel als erg ontroerend ervaren.

De dagen er na was ik erg moe en voelde mijn lichaam zwaar. Na een weekje rust te hebben genomen werd me duidelijk wat de uitwerking is geweest. De knellende band die ik al jaren voelde onder mijn ribben is tijdens de sessie weggenomen waardoor ik vrij kan ademen! Helemaal tot in het puntje van mijn tenen!! Ik ben letterlijk in mijn lichaam gekomen en voel me erg verbonden met mijn hart en gevoel. Al met al ben ik erg dankbaar voor de ervaring en kan ik het iedereen aanraden!

Lieve Jacqueline; bedankt voor alles!!


Het klikte meteen toen ik in je ontmoette in de praktijk. Het voelde gelijk goed. Niet alleen de Clearing / Activatie, maar ook het gesprek ervoor is zeer waardevol. 

Alleen al door op de speciale matras te liggen voelde ik dat er iets gebeurde in mijn lichaam. En dit is nog maar het begin. Na de sessie voelde ik mij heel fijn. Het was een hele bijzondere ervaring.

Alle puzzelstukjes zijn in elkaar gevallen. Dat ik een ongeboren tweelingbroer heb, gaf voor mij nog meer duidelijkheid over waarom ik het al vanaf mijn geboorte niet leuk vond om hier op aarde te zijn.

Ik heb al drie jaar last van wintertenen, open wondjes en veel pijn. Het lopen is dan bijna onmogelijk.
Na de sessie zijn mijn wintertenen genezen! Ik heb vanaf 2019 elke november t/m begin maart pijn gehad en kon daardoor ook niet goed lopen. 

Zaterdag heb ik deze sessie gehad en maandag kon ik weer lopen en had ik geen pijn meer! En dat is nog steeds zo.

De zin  “je schopt tegen je moeder aan”  kwam echt binnen bij mij. Onbewust is er een hangend conflict opgelost.

Ik voelde mij dagen na de sessie ook veel meer ontspannen en meer in mijn kracht. 

Het was een hele fijne activatie! Bedankt lieve Jacqueline ❤️


Wat een fijne sessie. Meteen to-the-point.

Het voelt goed. Het klopt.

Wat ik merk en voel na deze sessie.


Een rijk gevoel een gevoel van zijn, een gevoel van vertrouwen! Te vaak toevalligheden, echt bizar. Zo ontzettend fijn. Of een andere dimensie langzaam zich gaat openbaren voor mij. Erg dankbaar daarvoor.Bedankt voor vandaag! 

In het bijzonder:

-Er zat een (onzichtbaar) klemmetje bij mijn keel. Dat is nu weg;

 Ik merk dat de speciale kamer echt wel heeft geholpen. Ik voel op allerlei plekken in mijn lichaam warmte (energie en kracht stromen) 

Ik voel me eindelijk compleet. Ik voel me eindelijk waardevol.

En ik voel me eindelijk groot. De kleinheid is van me afgevallen.

En ik voel me krachtig.

Ik voel de ontembaarheid en de wildheid in me.

Ik voel me nu in elk moment helemaal op mijn gemak.

Ik voel me mannelijk.

Ik voel dat ik aantrekkelijk ben.

Kortom, met die nieuwe liefde die in mijn leven gaat komen, gaat het ook wel goed komen 😉

Nogmaals dank voor dat je deze kamer hebt gemaakt! En dat ik daar ook tijd mocht doorbrengen. 


Gisteren een clearing/activatie sessie gehad. Waw, dit is zo een krachtig avontuur. Ik voelde me nadien als herboren. Jacqueline doet deze begeleiding vanuit hare pure kracht en met de zuiverste intentie. Een aanrader voor wie iets in zichzelf wil aanpakken en/of bijsturen. Super bedankt Jacqueline voor deze heerlijke reis. 


Gisteren een prachtige behandeling gehad van Jaqueline. De behandeling gaf me innerlijke rust die ik echt nodig had na een heel onrustig leven. Door alle mooie stenen en tensor ringen die op me lagen voelde ik veel trillingen door mijn lichaam stromen en kreeg een emotioneel gevoel.

Op het moment dat Jaqueline de ruimte verliet had ik het gevoel dat er veel mensen om me heen stonden. Een ervan herkende ik uit mijn dromen, dit was een van mijn gidsen. Ik kreeg allemaal nietszeggende symbolen door. Op het moment dat Jaqueline bij mijn 3e oog aan het werk was kwam er fel licht binnen.

Er zijn ook veel blokkades weggehaald wat ik later op de dag ook merkten. Toen we klaar waren hebben we een gesprekje gehad en ik gaf aan nietszeggende symbolen te hebben gezien en Jaqueline liet me een tekening zien die ze tijdens de sessie had gemaakt. De een naar de andere symbool herkende ik. Jeetje dit was wel heel bijzonder. Wat de nietszeggende symbolen betekenen zal met de tijd wel duidelijk worden.

Ook de mooie klankschalen die gebruikt werden was een mooie ervaring en heeft een geweldige werking.

Dankjewel Jaqueline dat ik deze behandeling mocht ontvangen en al de tips en handvatten die je hebt meegegeven. Je werkt met een mooie pure energie en hoe jij het doet kan ik heel veel van leren. Het was een bijzondere ervaring en ben benieuwd wat ik in aankomende dagen nog meer ga merken

Een ding is zeker en dat is dat ik veel rust in mezelf ervaar en aan de andere kant veel actiever ben. Dankjewel 🙏❤️🍀


In de energieQ magic room van Jacqueline is het heerlijk om een moment voor jezelf te nemen en jezelf op te laden met nieuwe energie en het oude wat niet meer dient los te laten Jacqueline voelt perfect aan wat nodig is voor jouw.de energetische kristallen het magic bed de lichtjes en het noorderlicht in de kamer alles staat in verbinding met elkaar goede vibes en je krijgt wat nodig is voor jouw op jouw energieveld wat je kan en mag ontvangen voor jouw beste versie van jezelf te kunnen worden.

Uit eigen ervaring zeg ik dit is super

Jacqueline combineert verschillende technieken zoals geluid van klankschalen, haar stem en wat ze binnen krijgt op het moment en alles sluit aan op jouw eigen unieke energieveld

ALL IN ONE


Al zo lang als ik me kan herinneren heb ik het gevoel dat ik me niet thuis voel in mijn eigen leven, lastig te omschrijven. Als kind heb ik ook lang geloofd dat mijn ouders niet mijn ouders waren, en dat ik op aarde gedropt ben geweest.

Tijdens het voorgesprek heb ik kleine delen hiervan met Jacqueline kunnen delen, waar ze haarfijn de rode draad van mijn leven wist te benoemen, en hoorde ik voor het eerst waar mijn onbestemd gevoel over niet thuis zijn hier op aarde vandaan kwam. Wanneer ik in mijn ziel een enkele keer geraakt wordt dan krijg ik het heet, ga ik zweten, en voel ik aan heel mijn lichaam dat wat ik zie of hoor klopt. Deze keer kreeg ik deze sensatie weer, de kwartjes die ik kwijt was vielen op zijn plek, al kon ik nog niet direct mijn mijn verstand erbij wat er in mijn hart gebeurde.

De clearing sessie in de prachtige ruimte was zo liefdevol, ik was diep ontroerd met waar Jacqueline mij in dit energieveld heen bracht, en mijn gidsen die ik voor het eerst zelf kon zien. Als time travel bestaat, dan is het bij haar ook echt te ervaren, een aanrader voor mensen die vooruit willen in het leven, en die klaar zijn voor een nieuwe fase vol levenslust. Dankjewel Jacqueline


Getipt door een vriendin van Yoga ben ik bij Jacqueline terecht gekomen, ik was vol enthousiasme over de ervaringen die ze pas geleden met deze clearing sessie had beleefd. Ik voelde direct dat dit ook voor mij de bedoeling was, en boekte een sessie bij Jacqueline.

Ik werk zelf ook met mensen binnen mijn praktijk, maar merk dat ik vastliep in wat ik uit wilde dragen vanuit mijn hart. Er was meer wat gezien wil worden, maar ik kon hier tot kort zelf niet bij. Na het voorgesprek waar heel veel helderheid voor mij geschept werd nam ik plaats op het healingbed. Ik keek mijn ogen uit, al die kristallen en allemaal resonerend met elkaar.

In mijn lijf begon al van alles zacht te trillen, tintelen, en een soort van zachte golfbewegingen voelde ik door mijn heupen en benen gaan. Mijn ogen vielen al snel dicht, toen Jacqueline mij mee op een energie reis nam, ik kon zelf zien hoe mijn blokkades eruit zagen, en ik voelde dat Jacqueline die uit mijn lichaam tilde. Een vreemd maar veilig gevoel tegelijkertijd, een oerverdriet kwam omhoog, ik kon alles vanuit mijn tenen loslaten.

Wat een lieve vrouw ben jij Jacqueline wat weet jij haarfijn waar de zere plekken bij mij lagen, en hoe mooi heb je die weten te helen. Heel dankbaar dat ik mijn innerlijke stem heb gevolgd en bij jou zo snel terecht kon.