Jacqske@rt: live with joy

Star-seed clearing/activatie sessie


Speciaal voor starseeds & lichtwerkers


Ben jij die star-seed die weet dat je met een grote missie hier op aarde bent, maar je krijgt er je vinger niet opgelegd, je krijgt niet helder waarom jij juist in deze chaotische tijd op aarde bent geïncarneerd?

Ben jij al een geruime tijd bewust “wakker” en wil je verder uit de illusie van het 3D-aardse spel stappen?

Heb jij het gevoel dat je niet van de aarde komt, maar van een ander sterrenstelsel, andere planeet of universum en heb je misschien ooit gedacht dat je als een soort ‘aliën’ hier op aarde bent? Heb je geen idee wat je hier komt doen of voel je juist dat je hier niet voor niets bent en een grote missie hebt?

Er is een enorme grote groep starseeds en indigo’s, waarvan hun echt thuis ver voorbij de sterren is, ze zijn hier op aarde om de weg klaar te maken voor een vrijere samenleving die afgestemd is op een spirituele oorsprong. Het zijn vaak zielen die niet van (be)grenzen houden, ze durven risico’s te nemen, zijn empathisch en gevoeliig, zijn zacht in hun hartenergie, en voelen zich makkelijk gekwetst door mensen die geen bergrip tonen voor hun denkwijze, of gevoeligheid.

Mogelijk ben jij een van hen, en ben je tijdens je reis op aarde je ware potentieel en goddelijke oorsprong vergeten, en voelt de herinnering aan je ware thuis en de keuze om hier naar aarde te komen als een mist gordijn.


Als jij geraakt bent door het woord starseed of indigo dan kan je op een dieper level voelen dat jij elders uit de kosmos vandaan komt, dat je juist afgedaalt bent op DIT tijdstip om jouw missie, kennis, wijsheid vanuit kosmisch bewustzijn in te zetten om de aarde naar een verhoogde trilling te shiften en te helpen bij de grote doorbraak van ontwaken die momenteel plaatsvindt.

Wellicht dat jij het vergeten bent, dat je vanuit je galactische oorsprong de keuze had gemaakt om jouw talenten in te zetten. Starseeds hebben vaak de unieke gave om te genezen en hebben een ruime rugzak gevuld met talenten om met energievelden te werken, met als doel andere mensen te helpen, ondersteunen en hun te laten herinneren wie ze werkelijk zijn.


Voor lichtwerkers & starseeds die vast lijken te lopen in de huidige matrix, biedt ik de clearing-activatie sessie aan.

We zijn als multidimensionale wezens op de aarde geincarneerd waarvan de meeste mensen uit een energieveld van 12 strengen DNA zijn opgebouwd. Deze DNA strengen werken zowel als energie ontvangers als energie zenders, en zijn zowel in vorige levens als in dit leven geprogrameerd en negatief beinvloed geweest, waardoor heel veel lichtwerkers hun ware zielsopdracht en potentie niet kunnen uitdragen in hun fysieke werkelijheid. Tijdens deze clearing en activatie sessie worden beperkende coderingen verwijderd, en wordt alles wat jou niet meer dient uitgezuiverd zodat er een doorstroming mag plaatsvinden. Mijn lichtteam en ik zullen jouw licht lichaam en je DNA codes verder gaan opschonen, activeren en integreren in je gehele wezen. We hullen jou in een liefdevolle deken van beschermend wit licht, zodat jouw multidimensionale bewustzijn op een ontspannen en veilige wijze tot eenheid mag komen.

In jouw oorspronkelijke DNA zitten ontzettend veel coderingen en lagen van informatie opgeslagen, het is een complete akasha bibliotheek aan informatie die na de sessie weer beschikbaar voor je kan zijn. De activering sessies werkt dan ook door op cel niveau en draagt bij in het volledig leven vanuit jouw oospronkelijke kern om je zielsmissie hier op aarde te volbrengen, je energetische rugzak met “tools” volledig te gebruiken, zoals het oorspronkelijk voordat je incarneerde de bedoeling was.

In mijn praktijk heb ik een unieke en krachtige kristal kamer. In deze ruimte heb ik een energetische vortex gecreëerd waar Tensor licht ringen, meester kristallen, een groot vloer en plafond kristal-grid, in combinatie met het geluid van de kristallen klankschalen uitgebalanceerd met elkaar samenwerken. Het bed heeft een orgone matras, die ik volgens de basis theorie van Wilhelm Reich heb gemaakt. De gehele kristal ruimte werkt in verbinding met het kosmisch veld als een krachtig vibrerend quantumveld, wat connect met jouw energielichaam. Je waant je tijdens deze sessie in een andere wereld, waar zuivere levensenergie roterend door jouw lichaam te voelen is.

Gedurende 3/4 uur lig jij in de kristalkamer comfortabel op het healing bed, warm toegedekt met dekens, waar jij in alle rust de activatie mag ontvangen. Na de sessie neem ik de tijd om de ervaring van deze sessie met jou door te spreken.

Wat je kan gaan merken is dat je stabieler en krachtiger in het leven gaat staan, dat je helder ziend/voelend vermogen op aan staat. Je manifestatiekrachten zullen toenemen, je gaat bewust je eigen werkelijkheid scheppen, en door vele synchroniteiten die op je levenspad verschijnen ga je moeiteloosheid ervaren in het uitdragen van je zielsmissie, en de talenten die je in je energetische rugzak bij je draagt. Je gaat vanuit hartsenergie en in verbinding met je buitenwereld je leven (be)leven.


Omdat tijd een illusie is, kan ik me verbinden met het grote veld waar ik verder in de tijdlijn kan kijken die voor je ligt. Vanuit dit veld ontvang ik informatie en kan ik een heldere vertaalslag van jouw levenspad maken en de vele talenten die je in je energetische rugzak bij je draagt duiden.

Ik kan de punten voor jou verbinden vanuit de (nog) zogenaamde stijle brug waar jij je nu voor of op bevindt, tot aan de andere zijde van deze energetische weg, waar het ware levensgenot, vreugde, de verbinding met de essencie van je ware zelf, en de uitvoering van je ware zielsmissie op jouw unieke tijdlijn ligt.

Het kantelproces vanuit de “oude versie van jezelf”, wat magisch mooie deuren voor je opent naar het (be)leven van je opdracht(en) waarvoor je in fysieke vorm afgedaalt en geincarneerd bent naar aarde.

Een clearing & activatie sessie is voor jou als:

  • Jij uit wilt breken uit de 3 dimensionale matrix van illusies
  • Jij je klaar voelt om oude programeringen los te laten, en een opschoning van cel structurering en activatie van je DNA wenst te ontvangen
  • Oude belemmerende patronen, oud trauma en onderdrukte emoties wilt uitzuiveren
  • Jouw kosmische blauwdruk en zielsmissie wilt (be)leven
  • Jij je helderziend/voelende talenten wilt versterken
  • Balans en uitlijning van je multidimensionale energievelden wil ervaren
  • De relatie met je kosmisch thuisfront wilt versterken


Tijdsduur clearing sessie & licht gesprek 1.5 uur
Jouw bijdrage 90,= euro

De activatie blijft na deze sessie doorwerken, 1 sessie kan al voor een krachtige verandering zorgen, waarbij jij hoger in je aardse frequentie komt. Jij voelt zelf in of je een 2e of 3e sessie nodig hebt.


Rechtstreekse betaal link

CLEARING & ACTIVATIE SESSIE – EnergieQ Centrum voor bewustzijn en creativiteit (jacquelinevandekoevering.nl)

Elk kwartier wat je langer nodig hebt bedraagt 10,= euro (met een max uitloop van een half uur)

Een vervolg sessie van in het totaal 1 uur bedraagt 55,= euro

Mail naar: info@mooistecreaties.nl om een afspraak in te plannen

Liefs Jacqueline

Crystal healing room – YouTube