Jacqske@rt: live with joy

Telefonisch consult

Worstel jij met vragen waar je meer helderheid over wilt hebben, zaken waar je in je hoofd over blijft malen en waarin je vastgelopen lijkt te zijn?

Met het laagdrempelig telefonisch consult van 30 minuten kan ik je levensvragen helder krijgen, zodat jouw levensenergie weer een doorstroom krijgt.


Het kan goed zijn dat er een periode van meerdere jaren achter je ligt, dat je gedesoriënteerd was, dat er grote chaos of verwarring in je leven ontstond, zowel binnen in je, als om je heen. Terwijl jij je probeerde aan te passen aan alle veranderingen die je nieuwe realiteit leken te worden, dacht je te bezwijken, te verdrinken in de eindeloos diepe zee van emoties en verdriet en hier nooit meer uit te komen. Het is mogelijk dat je hier nog midden in zit, en dat je het gevoel hebt dat je in een eindeloos gesloten wachtkamer zit, waar de deur naar een nieuwe ruimte nooit open lijkt te gaan, en dat het voelt of “ze” je voor altijd vergeten zijn. Het “alleen op de wereld” gevoel, hopeloos, uitzichtloos, kansloos………..

Ik ken deze chaos, ik heb het doorleeft, tot in mijn botten mogen doorvoelen, fsyiek, mentaal, emotioneel, helemaal gesloopt, meerdere malen ervaren dat ik het niet zou redden, en gedacht dat ik voor eeuwig verdoemd zou blijven en in de steek gelaten was. Het was de black night of the soul, mijn ziel waarvan ik dacht dat ze me liet verzuipen in een diepe emotionele zee met een een ruwe golfslag en  een sterke onderstroming, maar die het mooiste plan voor mij aan het uitrollen was. Namelijk om een expansie van liefde en licht te worden, wie ik nu als” way-shower & pionier van de nieuwe tijd” van mezelf  ook echt mag zijn!


Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is keuze-1-300x225.jpg

De collectieve verandering op aarde

De overgangssperiode waar we nu in zitten kan als een pittige energetische reis worden ervaren. Het loskomen van de driedimensionale wereld waar we eeuwen in geleefd hebben kan dan ook heel veel doorzettingsvermogen en energie kosten. Het leven in de 3e dimensie bestaat uit een lagere trilling, waarin we te maken kregen met oorzaak en gevolg, contrasten zoals goed en slecht, ziektes, uitdagingen, afwerken van karma, het uitwerken van pittige levenslessen. Zowel pijn als liefde kun je in deze dimensie heftig ervaren, waardoor je ziel de mogelijkheid heeft om sterk te kunnen groeien.

We gaan nu collecitef door een periode die ik voor het gemak de 4e dimensie noem. Vanuit deze weg kunnen we naar een geheel nieuw energieveld groeien, namelijk de 5e dimensie waar ons bewustzijn op een hoge frequentie gaat vibreren. Dit is een ervaring, een sensatie, een beleving wat we nog niet eerder in deze hoge staat van ZIJN meegemaakt hebben, een betere vertaalslag hiervan is de hemel op aarde!

De 4e dimensie kan je zien als de overgangsfase, ik schets het voor de duidelijkheid als een brug die tussen de 3e en de 5e dimensie in staat. In deze staat van ZIJN lijkt het begrip tijd niet te bestaan, je ervaart steeds het NU moment. Je kunt het gevoel hebben dat de tijd niet meer bestaat, dat je deze zelfs vergeet, en dat tijd/ruimte/locaties je niet meer eigen zijn.  Het is of delen van je denkvermogen uitgeschakeld zijn, ( je hoofd voelt vol watten)  Je hebt het gevoel dat je heel veel vergeet en dat jij je af en toe in niemandsland begeeft, en hierin je weg aan het zoeken bent. Dit alles gebeurt om je de mogelijkheid te bieden om je linkse en rechtse hersenhelft uit te balanceren, en je verder af te dalen in je hartenergie.

In deze dimensie staat het gevoel van eenheid centraal, je voelt jezelf veel meer verbonden met andere mensen, de natuur, het universum, lichtwezens, gidsen, engelen, en je gaat hier verder naar op onderzoek. Je kan pure liefde voelen voor andere onbekende mensen, en je hebt een verlangen om je zielsopdracht ten uitvoer te brengen, ook als je de inhoud hiervan nog helemaal niet duidelijk hebt. Je gaat veel bewuster eten, leven en consumeren, en je gaat een diepere connectie met de aarde en het niet aardse ontwikkelen.

Je gaat talenten in jezelf ontdekken, zoals creativiteit, spiritualiteit, en hebt een verlangen om in bewustzijn te groeien, en deze passies van jou met de wereld te delen. Het ego gaat er steeds minder toe doen, omdat je vanuit  hart-frequentie reageert en handelt. Je gaat zelfs voelen dat de ruimte rondom je hart veel zachter en liefdevoller aanvoelt.  Je ervaart het verlangen van je ziel wat zich wil manifesteren, het trekt op allerlei manieren je aandacht om een bijdrage te leveren als geschenk aan de aarde en het collectief bewustzijn.

De verschuiving van de 3e naar de 5e dimensie is een extreem grote reis, die nog nooit eerder in een van onze incarnaties heeft plaatsgevonden. Het is dus van groot belang dat je beseft dat het er niet toe doet WAT jij hier op aarde komt doen, maar dat jij in jezelf de liefde, kracht, wijsheid en doorzettingsvermogen ontwikkeld, om je bewustzijn te verhogen, zodat jouw bijdrage van ongekende waarde zal zijn voor de evolutie van de mensheid op de wereld.

En zoals het op elke reis gaat, hebben we vaak wel iemand die als reisgids zich aandient, en ons begeleid in dit levens avontuur. Ik ben zo’n reisgids, en door mijn eigen levenservaringen ben ik bekend op de weg van spirituele groei.


Mijn intentie met dit telefonisch consult is dat je inzicht krijgt over je meest brandende levensvraagstuk, inzicht krijgt in je ziektebeeld, helderheid krijgt over de weg die je mag bewandelen, en  leert om liefdevol naar jeZELF te kijken. Zodat je met diep vertrouwen en op eigen kracht jouw levensreis in overgave naar het nieuwe tijdperk mag gaan beleven.

Wil jij bij een van de volgende onderdelen begeleiding, ter inpsiratie hieronder enkele vragen die gesteld kunnen worden.

Het gaat dus om je meest brandende vraag, waar jij uitgebreid antwoord op krijgt!

 • Lichamelijke klachten zoals ziektes, wat voor boodschap hebben ze aan jou
 • De weg van je hoofd naar je hart, waar zitten er nog blokkades en schaduwstukken die je weg versperren?
 • In jeZELF kijken, bewustwording van je talenten en mogelijkheden
 • Connecten met de spirits van licht en liefde, om je bij te staan in je proces, hoe deze afstemming tot stand te brengen
 • De 5e dimensie nader toegelicht, hoe is het om in deze vibratie te ZIJN
 • De signalen van “toevalligheden” in je leven, synchroniteiten die een bewust doel hebben, en door jou gezien willen worden
 • Het transformeren van emotionele pijn
 • Je verlangen om je ziel tot volledig expressie te brengen, om voor jezelf en voor andere het licht op aarde te zijn
 • Het beschermen van je energieveld, hoe doe je dat?
 • Evenwicht en co-creatie plaats te laten vinden tussen ziel, geest en lichaam, zodat je in verbinding je ziel kan laten groeien en tot ZELF expressie kan laten komen
 • Ik doe GEEN toekomst voorspellingen, ook geef ik geef informatie over overledenen (alleen als jouw of mijn spirits dit nodig achten om zaken helder te krijgen)
 • Het gesprek zal 30 minuten duren, de betaling mag je vooraf aan het gesprek voldoen via de betaallink. 
 • De datum en tijd wordt in overleg gepland, je mag mij jouw telefoonnummer mailen.

Via deze lin