31(0)634190620
Jacqske@rt: live with joy

Testimonials en ervaringen van mijn klanten

Lieve Jacqueline,
Ik heb de orgonite inmiddels ontvangen en hij is prachtig! Ik ben er ontzettend blij mee en hij voelt zo persoonlijk en kloppend.
Ik was nog het meest geraakt door de ontzettend mooie reading.. zo zuiver en bijzonder en het resoneerde zo met mijn ziel, met wie ik echt ben!
De regenboog en de vlinder spelen een grote rol in mijn leven.
Prachtig dat je dit allemaal zo mooi doorkreeg en voelde en dat dan ook nog weet te verwerken in een orgonite.
Nogmaals dank daarvoor, het is een prachtig persoonlijk kado voor mijzelf en ik ben er erg blij mee!

 


 
Ben er super blij mee en hij is super magisch!  Geweldig gemaakt, applaus voor JEZELF.

 

Hoi Jaqueline,

Bedankt voor het sturen van de reading. Voor mij valt alles op zijn plaats.

 

Ik begon met lezen en begreep al meteen waarom het belangrijk is eerst te lezen voordat je de orgonite  ziet.

Ik heb het twee keer moeten lezen om alles op te nemen.

Het voelde als thuis komen. Er ging zoveel door mij heen.

Ik begrijp nou mijn liefde voor de wolven, huskies, gevoel dat ik in die tijd geleefd heb.

Alles valt op zijn plek lijkt t wel.

De roos in de orgonite , die hoort ook bij mijn moeder.

Wat je beschrijft moet t wel heel speciaal zijn.

Ik vind het heel fijn dat ik je heb mogen leren kennen.

 

Lieve groetjes Marjon.


 

Beste Jaqueline,

Gister heb ik alles in goede staat mogen ontvangen waarvoor dank!

Wat een prachtige kunstwerken zijn het.

Wat je voor mijn moeder hebt gemaakt en op papier hebt gezet klopt precies,erg blij en mijn moeder zal het zeker een mooi gebaar vinden.


Lieve Jacqueline,
Ik heb haar in goede orde ontvangen en wat is ze mooi!
Al mijn lievelingskleuren erin verwerkt en vlinders! Hoe weet je dat ik wat met vlinders heb!? 😉
Ach, en dat kleine vlindertje……het raakte me want het klopt precies bij de beschrijving.
Ik herkende me helemaal in je reading, prachtig! Ik ga het tot mijn door laten dringen en hoop dat er iets mooi uitkomt.
De orgonite heeft een mooi plekje in de huiskamer gekregen zodat ik er telkens naar kan kijken. Heel erg bedankt, ben erg ontroerd door dit mooie kado.


Lieve Jacqueline,
Ik heb net je pakketje binnengekregen,ik ben zeer onder de indruk.
De orgonite is ontzettend mooi en heeft precies de kleuren  die ik mooi vind.
De soul reading vond ik ook indrukwekkend,ik heb hier veel aan!! Ik vond het zeer herkenbaar de stukken van vroeger en nu .En ik weet zeker dat deze orgonite mij verder gaat helpen in de toekomst
Liefs Maria

Lieve Jacqueline

Wat een prachtige orgonite mocht ik ontvangen, ik ben hier zo ontzettend blij mee. Met de reading wist je precies wat mijn specifieke karakter is, mijn verlangens en wie ik als ziel ben, ongekend mooi. Dankjewel voor je mooie en wijze woorden, en voor het pronkstuk wat mijn hart heeft geraakt. Liefs Meri


Ik heb de mooiste orgonite pyramide ooit gemaakt mogen ontvangen van Jacqueline. De gekozen en verwerkte dingen passen precies bij mij, ik ben er diep door geraakt. Iemand die me kent zonder ooit ontmoet te hebben geeft een bijzonder gevoel. Ik begrijp de boodschap die er bij zat en ga hier mee aan de slag en er winst uit halen. Jacqueline, super bedankt en ik hoop dat de hele wereld je zal vinden en bezitter mag worden van de door jou met gevoel gemaakte producten. Groetjes Rick uit Venray

 


Lieve Jacqueline, Vandaag heb ik op de mij afgestemde orgonite mogen ontgaven. Wat een prachtige orgonite en wat een mooie energie! Toen ik de orgonite vasthield voelde ik de rust over me heen komen en warmte. Precies wat ik nodig heb. De orgonite ziet er prachtig uit en past helemaal bij mij. Goed voelbaar is de liefde en de zorg waarmee je de orgonite hebt gemaakt. De bijgaande reading was heel speciaal voor mij. Emotioneel en bevrijdend door wat er losgekomen is, en verwijderd is voel ik me eindelijk weer mezelf en mag ik door. Dus dankjewel voor de mooie orgonite en reading. Mijn dochtertje en ik zijn heel dankbaar dat wij dit van jou hebben mogen ontvangen. Liefs Esmeralda en Aurora

 

 

 


Hoi Jacqueline, de afgestemde orgonite die jij voor mijn vrouw en mij hebt gemaakt is heel bijzonder. We hebben hem in de nis gezet tussen de huiskamer en keuken in. Als we aan het koken zijn, gaat de kook damp niet regelrecht naar de afzuigkap, maar zien we de damp richting de orgonite gaan, en circuleert de waas als een vortx boven de piramide en wordt dan opgelost. Ongekend gaaf om dit te zien!


 Hoi Jacqueline,

Wat is hij super mooi geworden. Ben er echt trots op. Ga hem een mooi plekje op mijn behandelkamer geven zodat ik er andere mensen over kan vertellen.
Ook de reading klopt helemaal, en er staan hele mooie dingen in.
Super, super bedankt. 😘
Ik kijk er nu al naar uit om hem in mijn handen te houden.
Heel veel liefs van Miranda

Lieve Jacqueline,

Wow,wow,wow, wat prachtig! Ik heb eerst je Reading gelezen, en die was ‘spot on’. Wat een herkenbaarheid.
Wat is de orgonite prachtig geworden! Al mijn favoriete edelstenen en kleuren zitten erin, en Isis! Ik heb een liefde voor Egypte! Wat mooi!

Je hebt me een heel groot geschenk gegeven Jaqueline, mijn dank is groot!


Dankjewel lieve Jacqueline, je had niet beter kunnen verwoorden wat er in mijn hart leeft. Met mijn afgestemde orgonite voel ik een diepe verbinding en herkenning van wie ik was en van wie ik NU van mezelf mag zijn. De energie van de orgonite voelt heel krachtig en liefdevol, nogmaals mijn grote dank. (A)


De orgonite die je gemaakt hebt weerspiegelt mijn leven, en de herinnering die ik aan vorige levens heb. Ik heb mijn piramide in mijn huiskamer gezet, met het zonlicht erop wordt ik meegenomen in een magisch stuk wat ik vergeten was in mezelf. Liefs Annemiek


Een tijdje terug kwam Jacqueline van Bakel in mijn praktijk voor een mediamiek contact met haar overleden ouders. Het werd een bijzondere ontmoeting waarbij haar ouders onder meer gedetailleerde informatie doorgaven over haar op te zetten spirituele praktijk: de locatie, exacte tijd van de sleuteloverdracht, de kracht piramides die ze zou gaan maken (orgonites) en de grids van edelsteentjes die onder de healing tafel geplaatst moesten worden. Niet veel later is dit alles inderdaad uitgekomen.

Ik voelde het verlangen om een orgonite bij Jacqueline te bestellen, die ze op afstemming en volgens een speciaal proces vervaardigt. Vandaag was de dag dat ik ‘haar’ op mocht halen. Als extra cadeau aan mezelf, had ik ook een speciale orgonite healing afgesproken. Ik wilde datgene wat ik helderziend had waargenomen, graag zelf eens ervaren. Het voelde goed.

Maar nooit had ik kunnen vermoeden hoe magisch, helend en transformerend deze middag zou worden. De orgonite is schitterend geworden, maar is zoveel meer dan een oogstrelend en helend krachtobject. Jacqueline heeft een zuivere verbinding met de 5e dimensie en toegang tot herinneringen aan vorige levens. De orgonite verbeeldt een diepe herinnering aan de verzonken stad Atlantis en de rol van de zee, het strand, de herinnering aan- en het verlies van- liefde en zoveel meer. Tot in detail viel alles samen met de kernmomenten en thema’s van mijn huidige leven en met de herinneringen die ik heb opgedaan tijdens eerdere regressies. Jacqueline kon dit alles onmogelijk weten. Gevolgd door de healing zelf die ik nauwelijks in woorden kan beschrijven (en daar ook te persoonlijk voor voelt). Maar wat een krachtveld is er in die orgonite healing room en wat een prachtige healer is Jacqueline.


Hoi Jacqueline, Ik was helemaal sprakeloos toen ik deze prachtige Orgonite zag.

De tintelingen gingen gelijk door mijn hele lichaam.
Ow en wat is die groot zeg, geweldig dat je me dit geschonken hebt, super bedankt!
En wat een mooie boodschap zit erbij!
Ik herken veel terug in de boodschap
Cindy

Hoi Jacqueline ,

Vanmiddag heb ik de orgonite cadeau gekregen die jij voor me hebt gemaakt met reading. Ik kreeg deze van m’n ouders en broer voor ons nieuwe huis.

Wauwwww, zo mooi!!! Echt prachtig .. het past ook echt bij mij qua kleuren en hoe het is opgebouwd. Ik was gewoon opslag verliefd

De reading emotioneerde mij enorm en het klopt allemaal als een bus. Ik ben er echt ontzettend blij mee en ze krijgt een prominente plek in ons nieuwe huis.

Lieve groetjes van Nathalie (nog steeds onder de indruk)


Lieve Jacqueline, Vandaag heb ik op de mij afgestemde orgonite mogen ontgaven. Wat een prachtige orgonite en wat een mooie energie! Toen ik de orgonite vasthield voelde ik de rust over me heen komen en warmte. Precies wat ik nodig heb. De orgonite ziet er prachtig uit en past helemaal bij mij. Goed voelbaar is de liefde en de zorg waarmee je de orgonite hebt gemaakt. De bijgaande reading was heel speciaal voor mij. Emotioneel en bevrijdend door wat er losgekomen is, en verwijderd is voel ik me eindelijk weer mezelf en mag ik door. Dus dankjewel voor de mooie orgonite en reading. Mijn dochtertje en ik zijn heel dankbaar dat wij dit van jou hebben mogen ontvangen. Liefs Esmeralda en Aurora