Jacqske@rt: live with joy

Wandel/reading sessie

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ontdek je eigen innerlijke kracht en ga de transformatie aan

De natuur werkt helend en zorgt voor wonderen!

Zit je veel in je hoofd?

Voel je je emotioneel geblokkeerd? Heb je moeite om het hele scala aan gevoelens toe te laten? Heb je veel gedachten? Pieker je veel? Voel je je gespannen, onrustig, uitgeput, heb je behoefte aan nieuwe richtlijnen in je leven, of voel je dat je op het punt staat van een mega shift en wil je hier helderheid over?

Als je leven even tot stilstand is gebracht, en je zelf geen helderheid meer hebt over bepaalde zaken, dan biedt wandelcoaching een prachtige manier om weer op het juiste spoor te komen. Alles wat je meemaakt en ervaart, dient een hoger doel, ook als jij dat op dit moment nog niet kan zien. Je wordt geleid door een bewustzijn dat ruimer is en meer overzicht heeft dan jij op dit moment.

 

Zowel in je werk als je persoonlijke leven kun je zodanig vast komen te zitten dat je de oplossing en afstemming niet meer ziet. Door inzicht en bewustwording van je eigen innerlijke kracht kun je los komen van oude patronen en deze veranderen.

Alle antwoorden die je zoekt zijn niet in je hoofd te vinden, maar liggen in je hart. Tijdens de wandeling ga je op een fijne manier contact maken met de diepere delen in jezelf, waar je intuïtie en innerlijke wijsheid een nieuw licht laten schijnen op je vraagstuk.

Voel je dat je toe bent aan een nieuwe fase in je leven?

Je voelt dat er een nieuw soort energie in je leeft die door jou gezien en ervaren wilt worden, maar je kunt er je vinger nog niet opleggen van wat er door jou heen mag ontstaan. Met de wandeling begeleid ik jou om af te stemmen en in te voelen wat er in jouw energetische vortex aanwezig is.Tijdens de wandeling is er alle ruimte om jouw wensen, doel(en), helder te krijgen, we gaan samen hier de energie van ontdekken, en afstemmen op wat wil ontstaan.

Ik maak tijdens de wandeling connectie met  jouw energieveld, zodat je heldere inzichten mag ontvangen en duidelijk krijgt waar nog oude overtuigingen en blokkades liggen en hoe je deze kunt transformeren. Tevens zullen er diepe lagen in jou aangeraakt worden, waardoor je ziel een duidelijk verlangen aan je zal presenteren. Delen van jouw zielsblauwdruk die voor jou voor deze fase van belang zijn zullen duidelijk voor je worden.In een ongedwongen ontspannen en speelse sfeer ontvang jij precies waar jij in deze levensfase het meest bij geholpen bent.

Je zult versteld staan dat de natuur de unieke gave heeft om jou de signalen te tonen waar jij op dat moment behoefte aan hebt, en die jou doorbraken en inzichten bieden. Na deze wandeling in dit magisch mooie natuurgebied ervaar je een ware shift van je energieveld. Met een hernieuwd gevoel van lichaam en geest, in een geheel nieuwe vorm waarin je bewustzijn een verschuiving heeft mogen maken. Wat er dan gebeurd kan ik alleen maar omschrijven als magisch, omdat het universum je in rap tempo nieuwe mogelijkheden gaat bieden!

De natuur als prachtige support ruimte!

 

 

  De voordelen die de natuur ons geeft

  • In de buitenlucht wandelen bevordert de ontspanning van je lichaam en geest
  • Jouw zintuigen worden gestimuleerd door de geuren, kleuren, de schoonheid van de natuur, de wind door je haren en de zon of regen op je gezicht
  • Je komt fysiek en mentaal gemakkelijk in beweging, waardoor je uit je hoofd komt
  • Doordat je actief in beweging komt kan je dichter bij je emoties komen, en makkelijk weer loslaten
  • De beelden uit de natuur spiegelen wat er binnen in jou afspeelt
  • De natuur heeft de unieke gave om jou de signalen te tonen waar jij op dat moment behoefte aan hebt, en die jou ondersteuning en inzichten bieden.
  • De natuur werkt helend en zorgt voor wonderen!

Praktisch

Deze support wandeling is een 1-op-1 sessie, en duurt 1.5 uur. De gehele wandeling gaat op jouw tempo, we nemen voldoende rustmomenten. Je zult merken dat door de frequentie verhoging in jouw energielichaam het begrip tijd even niet bestaat. Trek een paar wandelschoenen aan, en neem zelf een schrijfboekje en pen mee, zodat je voor jezelf aantekeningen kunt maken.

Locatie: Laarbeek, Lieshout OF Overloon

Jij geeft bij het boeken van de sessie jouw keuze aan

 

Jouw bijdrage 120,= euro voor 1,5 uur 

 

Wil je een wandelsessie boeken, dan mag je voor het inboeken van deze afspraak via de ideal link de betaling voldoen. (afspraken die niet vooraf betaald zijn kunnen geen doorgang vinden)

Voor het plannen van een datum mag je mailen naar: info@mooistecreaties.nl

Liefs Jacquelin