31(0)634190620
Jacqske@rt: live with joy

Wandel coaching: van hoofd naar hart

Ontdek je eigen innerlijke kracht en ga de transformatie aan

 

De natuur werkt helend en zorgt voor wonderen!

 

 

Zit je veel in je hoofd?

Voel je je emotioneel geblokkeerd? Heb je moeite om het hele scala aan gevoelens toe te laten? Heb je veel gedachten? Pieker je veel? Voel je je gespannen, onrustig, uitgeput of juist over-emotioneel?

 

Als je leven even tot stilstand is gebracht, en je zelf geen uitweg meer ziet om uit je probleem te komen, dan biedt wandelcoaching een prachtige manier om weer op het juiste spoor te komen.

Zowel in je werk als je persoonlijke leven kun je zodanig vast komen te zitten dat je de oplossing niet meer ziet. Door inzicht en bewustwording kun je los komen van je patronen en deze veranderen.

Alle antwoorden die je zoekt zijn niet in je hoofd te vinden, maar door contact te maken met de diepere delen in jezelf, zoals je intuïtie en innerlijke wijsheid.

Tijdens deze bijzondere wandeling mogen al jouw gevoelens er gewoon zijn, je gaat ervaren dat jouw gevoelens een ingang zijn naar jouw levenslessen, jouw intuitie, wijsheid, wensen en naar alle diepe lagen die in jou verborgen liggen.

Alles wat je meemaakt en ervaart, dient een hoger doel, ook als jij dat op dit moment nog niet kan zien. Je wordt geleid door een bewustzijn dat ruimer is en meer overzicht heeft dan jij op dit moment.

 

 

De voordelen van deze wandel sessie

  • In de buitenlucht wandelen bevordert de ontspanning van je lichaam en geest
  • Jouw zintuigen worden gestimuleerd door de geuren, kleuren, de schoonheid van de natuur, de wind door je haren en de zon of regen op je gezicht
  • Je komt fysiek en mentaal gemakkelijk in beweging, waardoor je uit je hoofd komt
  • Doordat je actief in beweging komt kan je dichter bij je emoties komen, en makkelijk weer loslaten
  • De beelden uit de natuur spiegelen wat er binnen in jou afspeelt
  • De natuur heeft de unieke gave om jou de signalen te tonen waar jij op dat moment behoefte aan hebt, en die jou ondersteuning en inzichten bieden.
  • De natuur werkt helend en zorgt voor wonderen!

 

Wat kan je verwachten?

Er is alle ruimte om jouw wensen, doel(en), helder te krijgen, die ver weg liggen van je “probleem”. Het obstakel wat je nu ervaart, is hoofdzakelijk in je leven ontstaan omdat er een groter verlangen in je zit, waar je nu nog niet bij kunt en wat we bloot gaan leggen, zodat je dit kunt transformeren.

Ik dien tijdens deze wandeling ook als spiegel, en geef je heldere inzichten over jezelf, zodat jij  jouw oude vastgeroeste overtuigingen in beeld krijgt. Deze vastgeroeste blokkades zullen tijdens deze wandeling door jou getransformeerd worden, zodat deze uit je energieveld verdwijnen.

Je zult versteld staan dat de natuur de unieke gave heeft om jou de signalen te tonen waar jij op dat moment behoefte aan hebt, en die jou doorbraken en inzichten bieden.

Met mijn zesde zintuig mag ik jou begeleiden met jouw vraagstukken. De informatie die ik vanuit jouw energieveld ontvang en lees zal ik met je delen. Ik leer je tevens hoe je bewust positieve manifestaties in je leven kunt creëren, door het gebruik van de wet van aantrekkingskracht, in samenwerking met je mindset. (met gedachten en gevoelens je focussen op je verlangen)

In een ongedwongen ontspannen en speelse sfeer ontvang jij precies waar jij in deze levensfase het meest bij geholpen bent, en kan je een grote verschuiving in je bewustzijn maken. Na deze wandeling in dit magisch mooie natuurgebied ervaar je een ware shift van je energieveld. Met een hernieuwd gevoel van lichaam en geest, in een geheel nieuwe vorm, ga jij de verbinding met je dagelijks leven weer aan waardoor jouw nieuwe positieve vibratie niet langer een match meer is met je oude “pijnlijke” probleem. Wat er dan gebeurd kan ik alleen maar omschrijven als magisch, omdat het universum je in rap tempo nieuwe mogelijkheden gaat bieden!

 

De natuur als prachtige support ruimte!

We vertrekken vanuit een punt dicht bij een bosgebied rondom Eindhoven, in Son of Lieshout, de meest geschikte tijd spreken we samen af.

 

Praktisch

Deze support wandeling is een 1-op-1 sessie, en duurt ruim 2,5 uur. De gehele wandeling gaat op jouw tempo, we nemen voldoende rustmomenten. Je zult merken dat door de frequentie verhoging in jouw energielichaam het begrip tijd even niet bestaat. Trek een paar wandelschoenen aan, en neem zelf een schrijfboekje en pen mee, zodat je voor jezelf aantekeningen kunt maken. Voor en tijdens de wandeling maak ik foto’s van jou, zodat jij de verschuiving van jouw energieveld van voor en na de wandeling ook daadwerkelijk in heel je wezen terug kan zien!

 

De prijs is inclusief drinken en uiteraard zorg ik voor de inwendige mens! Een lunch nadien behoort tot de mogelijkheden, dit is voor een meerprijs bespreekbaar.

 

Tarief: Wandelsessie van hoofd naar hart

Prijs 125,= euro