31(0)634190620
Jacqske@rt: live with joy

Wat is een orgonite?

Mijn liefde voor de orgonite is een tijdje geleden ontstaan. Een lange tijd heb ik me afgevraagd hoe ik een bijdrage zou kunnen leveren aan het transformeren van de energie afkomstig uit negatieve stralingsbronnen. Ik mocht hier het perfecte hulpmiddel voor vinden, namelijk de orgonite!

Ik deel graag met je de kracht van deze bijzondere ornamenten.


 

 

De orgonite’s , waar bestaan ze uit?

 

Orgonite is een samenstelling van kunsthars, metaal en edelsteen. Dit materiaal wordt in de juiste verhouding gegoten in verschillende vormen zoals in piramides, of andere mooie vormen, en zo ook voor oplaad-schijven voor edelstenen, fruit en groenten. De orgonite komt aan zijn mega kracht doordat de kunsthars tijdens het harding’s proces krimpt, zo komt er druk op de edelstenen, metaal en koper delen zodat de nulpunt energie ontstaat (dit is de oorsprong energie in de kosmos)  De orgonite zorgt ervoor dat negatieve energie omgezet wordt in positieve energie. Orgonite betekend dus levensenergie!

 

 

De orgonite werkt als een antenne, die kosmische energie aantrekt, ontvangt, bundelt en weer uitstraalt. De orgonite zorgt voor een beter leefklimaat in huis waardoor de mensen en dieren en planten die er wonen zich veel beter, gegronder en rustiger voelen. Als voorbeeld een orgonite van 5 cm beïnvloedt, reinigt en transformeert de energie in een ruimte van zo’n 50m2 per woonlaag.. Je kunt de piramide op gevoel ergens plaatsen of naast een negatieve energiebron zetten zoals een draadloze stralingsbron, je wifi kastje, magnetron, of andere stoorzender. De negatieve energie zal na het plaatsen van de orgonite getransformeerd worden.

 

 

Waar de energie van de orgonite voor gebruikt kan worden:

 • Schadelijke effecten van elektromagnetische straling wordt omgezet in positieve energie, denk hierbij aan wifi en smartmeters in je huis, (4 &5 G) zendmasten op de daken van gebouwen, antenne masten in je leefomgeving en nog zoveel meer wat wij met ons menselijk oog niet kunnen overzien.
 • Het versterkt de kracht van de kristallen en edelstenen die gegoten zijn tot 1000 maal.
 • Het zuivert de ruimte waar de orgonite in staat, en balanceert de energie
 • De orgonite laad drink water op, waardoor het water in trilling verhoogt. (ook bv voor de aquarium te gebruiken)
 • Verhoogd de trilling in ruimten
 • Transformeert blokkades in lichaam en geest
 • Zorgt voor een betere en diepere nachtrust
 • Te gebruiken als healing tool, om blokkades te transformeren
 • Zorgt voor inspiratie en helpt in het creatieproces
 • Zorgt ervoor dat de energie in de ruimte (en jijzelf) tot rust komt
 • Het zorgt voor een diepere ontspanning en rust van jongere (huil) kinderen/baby’s tijdens de nachtrust
 • Helpt het bedplassen van kinderen op te lossen (onder het bed plaatsen)
 • Een orgonite bij de computer plaatsen zorgt ervoor dat je minder gevoelig bent voor pijnlijk en vermoeide ogen en hoofdpijn
 • Verbetert de relaties tussen mensen

 

 

 

 

 

 

 

Het creatieproces van de orgonites:

Met veel aandacht en liefde maak ik elke orgonite weer bijzonder om te zien.

In elke orgonite vermeng ik de juiste verhouding kunsthars, metaal, koper, en edelstenen. Om de ornamenten een mooi kleurrijk aanzicht te geven, verwerk ik speciale kleurstoffen, en metaalpoeders. Laag op laag wordt met aandacht en veel geduld gemaakt, waarbij ik bij het aanmaken van de hars en verharder 432 hertz frequentie muziek afspeel. Omdat alles uit trilling bestaat, en klanken dus ook, neemt de hars de trilling van deze positieve frequentie op, wat ook weer zijn uitwerking heeft op de orgonite. Tijdens het creatieproces laat ik vooral mijn intuitie de keuzes maken uit de kristallen, edelstenen, en de kosmische symbolen die in de orgonites geplaatst worden. Zo ontstaat er elke keer weer een “one of á kind juweeltje”!

 

Over de uitvinder:

Orgonite komt van de term orgon, bedacht door de uitvinder Wilhelm Reich. Reich wilde met apparaten levensenergie opvangen. Deze energie noemde hij orgon, ook wel bekend als prana, chi, ki of mana. Volgens Reich was deze kracht de basis van het leven en het tegenovergestelde van elektriciteit. Hij ontwierp daarom de orgone accumulator en Cloudbuster. Deze werkten met koper en stromend water. Het echtpaar Don en Carol Croft combineerden vervolgens kunsthars, metaal en edelsteen. Dat werkte volgens hen hetzelfde als de apparaten van Reich. Ze voegden edelsteen toe, omdat die volgens hen negatieve energie omzetten in positieve. Zo kon de orgonite niet alleen energie opvangen, maar ook verspreiden.

 

Hoe te gebruiken?

Orgonite wordt vaak ingezet bij elektromagnetische straling. Denk bijvoorbeeld aan signalen van telefoons, wi-fi of zendingsmasten. Mensen plaatsen bijvoorbeeld een piramide in huis, op kantoor of in de slaapkamer. Meestal is dat één grote piramide of 2 kleintjes per woonlaag (max 50 m2 per woonlaag voor 1 orgonite van 5cm) . Veel mensen ervaren dat de schadelijke effecten van straling daardoor verminderen. Orgonite wordt ook buiten gebruikt. Bijvoorbeeld tegen droogte en als waterfilter. Bovendien helpt het planten groeien en ongedierte bestrijden. Zelfs dieren reageren sterk op de aanwezigheid van Orgonite. Een kleine orgonite bij de hondenmand plaatsen doet wonderen bij onrustige honden. Je kunt er ook prima water mee opladen door een piramide tegen de fles aan te zetten, of op het glas.

Je hoeft de orgonite nooit op te laden, deze blijft continue actief 24/7

 

Wetenschappelijke bewijzen:

Er zijn proeven te vinden op internet, waar water bevroren wordt in combinatie met een orgonite, de resultaten zijn verbluffend!

Ook zijn er verschillende filmpjes met meet testen te zien met een ion meter, waar de getallen op de meter flink omhoog schieten als deze bij een orgonite worden geplaatst.

Zie o.a. deze link voor de vries test https://www.youtube.com/watch?v=1srwgBDnXRc

 

 

 


 

 

 

 

 

Alle foto’s en teksten op deze website zijn eigendom van Jacqueline van de Koevering. Deze mogen zonder toestemming NIET worden verveelvoudigd of worden gekopieerd


Lees over de bijzondere eigenschappen van de orgonites en shungites via onderstaande artikelen

 

Mijn ontdekkingstocht van de orgonites

Epoxy hars – versus- Polyester hars

 

Uitleg werking van edelstenen en mineralen

 

Het drinken van Shungite water

Shungite de magische komeet uit Rusland

 

Space clearing van woon en werkruimte

Uitleg van de eeuwenoude symbolen die ik gebruik