Jacqske@rt: live with joy

Workshop Angel wings

WORKSHOP ANGEL WINGS

THERE IS ALWAYS AN ANGEL BY YOUR SITE!

Dit is een privé dag-workshop waar alle tijd en aandacht is voor jou. 

Vanuit het engelenrijk is er voor ons altijd een enorme support en steun, Engelen hebben een hoge trilling, het zijn prachtige liefdevolle energieën die bereid zijn om ons te helpen in ons leven.

De ontdekking van hun aanwezigheid heeft mijn leven enorm veranderd, waardoor ik in de energie van liefde, overvloed, geluk en verbinding kon stappen.

De ontdekking van hun aanwezigheid heeft mijn leven enorm veranderd, waardoor ik in de energie van liefde, overvloed, geluk en verbinding kon stappen.

Wat ga je maken?

Tijdens deze dag workshop van 5.5 uur dag ga je zelf je engelenvleugels maken, een krachtig exemplaar op linnen, wat  laag op laag gecreeerd wordt en waarbij jij in afstemming de verbinding gaat leggen met jouw innerlijke engel.

Het c.a. 90 cm x c.a. 60 cm kunstwerk ga je op een linnen doek maken, laag op laag ga je dit bewerken met een speciale vloeibare substantie met de vleugel mallen die je van  mij te leen krijgt. Je gaat hier met of zonder mijn hulp  diepte in maken, met schaduwen en highlights. Ik laat je zien hoe je het droogproces kunt activeren, en na de lunch ga je jouw doek verder bewerken. Je mag kiezen uit de volgende kleuren: Taupe – licht roze – licht blauw -wit – olijf groen of antraciet (deze dien je bij het boeken van je workshop aan te geven)

We starten rustig op om 10:00 uur in de ochtend met een kop thee of koffie. Rond 10:30 uur gaan we aan je kunstwerk beginnen tot c.a. 12:30 uur, waarna we samen gaan pauzeren. Je kunt je eigen lunchpakketje hiervoor meenemen. We nemen de tijd om in jouw (levens)verhaal af te dalen, en laten we DAT ontstaan wat gezien wilt worden. Als je wilt mag je uit het mooie kaarten deck een kaart trekken, die mag resoneren met jouw creatieproces.  Na de pauze rond 13: 30 ga je de laatste laag op je engelenvleugel aanbrengen, met de gouden 3 hoek, seleniet, kopervezels, het heilige geometrische symbool, en de veertjes. Je krijgt van mij voor iedere vleugel 1 lemurian code keeper cadeau!

Uiteraard krijgt je kunstwerk een bevestiging voor aan de muur te hangen.  Rond 15:30 uur sluiten we de workshop af.

Nodig de engelen energie uit in je huis of werkplek

Je eigen gecreëerde prachtige engelenvleugel kan je als wanddecoratie in je huis of werkplek hangen, het is jouw verbinding met het magisch mooie krachtveld waar wonderen uit mogen ontstaan! Het wordt een bijzonder kracht exemplaar, een perfecte blending van jouw liefdevolle intentie, edelstenen, en materialen, gevormd als mooie grote eye-cather voor je huis of werkplek.

De workshop bestaat uit 5.5  uur, waarbij je stapsgewijs je eigen krachtvleugel vorm gaat geven.

Jouw bijdrage 225,= euro, , waarin alle materialen inbegrepen zijn. Uiteraard zorg ik voor koffie/thee/water, lekkers, gezelligheid en harts-verbinding! Lunch mag je zelf meenemen.

Voor een boeking mag je mij een mail sturen, met enkele voorkeurs datum’s, we kijken dan samen naar een geschikte dag. Info@mooistecreaties.nl 

Samen kunnen we een datum plannen, gaat in overleg.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is 307370530_511101094356311_5970676057924385398_n.jpg
Basis voorbeeld van de antraciet grijze kleur

Basis voorbeeld, met de higlights en schaduw in olijf groene kleur