31(0)634190620
Jacqske@rt: live with joy

Workshop 1000-bladeren orgonite

 

Met veel plezier heb ik na meerdere inspiraties een nieuwe en unieke workshop gemaakt die gebaseerd is op ons 7e chakra (kruin), vertaald vanuit het Sanskriet betekent het 1000 bladeren!

 

De totstandkoming van de workshop:

Vanuit spontane herinneringen uit een vorig leven waarin ik als heks op bestelling spell-bottle’s maakte voor dorpsbewoners, en mijn droom waarin ik in het midden van een grote witte bloem stond, waarbij de bladeren stuk voor stuk het zonlicht absorbeerde. Ieder bloemblad wat op een uniek eigen trilling vibreerde maakte deze bloem tot een magisch geheel waarin ik mijn wensen uit zag komen. Alle ingrediënten waren spontaan geboren voor een bijzondere kunstzinnige workshop met een spiritueel tintje.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Maak kennis met De Magic 1000-bladeren Orgonite & Wish Bottle

De kruinchakra (1000 bladeren) orgonite en de wish bottel zijn energetisch op elkaar afgestemd. Door de sterke samenwerking leggen ze een fundament om op een dieper level je innerlijke koers te bepalen, en hebben ze als compleet kunstwerk een groot magisch krachtveld om je verlangens te manifesteren.

De 1000 bladeren orgonite is c.a. 18 cm doorsnede en komt c.a. 650 gram te wegen!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het kruinchakra is het centrum van vertrouwen, toewijding, inspiratie en positiviteit. Als je kruinchakra goed in balans is zul je verbinding voelen op allerlei niveaus. Bijvoorbeeld, je gaat je compleet voelen op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel vlak en zal hierin een eenheid ervaren. Je voelt een samenspel met het universum, de natuur, mensen om je heen, je kunt je goed afstemmen op de flow van het leven en voelt een sterke verbinding met heel je zielswezen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De middelen die we gaan gebruiken voor deze kruinchakra orgonite bestaan uit kunsthars, kopervezels, metaalvezels, een mal die je van mij mag lenen, edelstenen die aansluiten op jouw te manifesteren wens/doel/verlangen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Magic Wish Bottle

Een spell fles, ook wel bekend als witch bottle stamt uit de tijd van de heksenrij en heeft zijn oorsprong in bepaalde delen van Europa en Amerika. In die tijd had het de functie van bescherming ’s middel tegen schadelijke effecten van buitenaf. In de volksmagie werden destijds de flesjes gevuld en begraven in de grond, in stromend water gegooid, of op een bepaald kruispunt gelegd, om daar hun magische werk te kunnen doen. De intentie waarmee het flesje gemaakt werd werkte in perfecte combinatie met de natuurlijke materialen waarmee de witch bottle was gevuld.

 

 

 

 

 

 

Tijdens de workshop ga jij jouw eigen wish bottle vullen met diverse natuurlijke materialen die in het flesje in laagjes verwerkt worden samen met een flessenspreuk waarvan de vibratie perfect is afgestemd op jouw wens/verlangen/doel. Een affirmatie kaartje, of een mini tarotkaart versterken de vibratie van je verlangen.  Het is een totale creatie van geconcentreerde en gefocuste energie, bekrachtigd met specifiek afgestemde natuurmaterialen. De wish bottle wordt in het midden van de kruinchakra orgonite geplaatst om het magisch doeleind voor jou te realiseren!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wil je zelf een krachtige kruinchakra orgonite met wish bottle bij mij komen maken, dan mag jij je aanmelden via info@mooistecreaties.nl

De workshop vind plaats in mijn atelier in Best

Jouw bijdrage voor deze workshop is 105,= euro (excl. 7,50 euro aan eventuele aangetekende verzendkosten en verpakkingsmateriaal)

Deze workshop is inclusief:

  • het lenen van de kruin chakra mal
  • alle benodigdheden voor je wens bottle
  • geurloze 2 componenten epoxyhars
  • alle benodigde materialen, zoals kopervezels, aluminium vezels, variatie aan edelstenen, kleuren en glitter
  • koffie/thee/water en lekkers
  • gezelligheid en een fijne werksfeer
  • korting bon voor na bestellingen
  • en nog een leuke verassing!!

 

  •  Ennnnn………… misschien dat je zelf 5 minuutjes wilt ervaren hoe de OHM-room voelt, dit is een extra cadeautje van mij, wat uiteraard alleen in Best Spirits te beleven is!

Zie  deze link voor meer informatie hierover: https://jacquelinevandekoevering.nl/orgonite-healing-massage/

 

workshop datum voor 2020

Donderdag 9 april 2020   

Tijd: 18:45 – 21:45 uur

Locatie: Best Spirits

 

 

Via deze link kan je de betaling voor deze workshop voldoen

Je inschrijving is pas definitief en je bent pas verzekerd van een plaats wanneer je de uitwisseling vooraf hebt voldaan. Bij aanmelding ontvang je een bewijs van deelname voor de workshop.

 

Jouw bijdrage voor deze workshop is 105,= euro

Via deze link kan je de betaling voor deze workshop voldoen

 

 

 

 

Je inschrijving is pas definitief en je bent pas verzekerd van een plaats wanneer je de uitwisseling vooraf hebt voldaan. Bij aanmelding ontvang je een bewijs van deelname voor de workshop.