31(0)634190620
Jacqske@rt: live with joy

Workshop dream-catcher maken

20170316_112858

Een bijzondere traditie van de indianen, in een hippe eigentijdse uitvoering!

 

Tijdens deze workshop ga je aan de slag om je eigen dromenvanger te maken, zodat jouw mooiste dromen in je dagelijks leven waarheid kunnen worden. Met wilgentakken, touw, lint, veren, edelstenen, kralen, schapenwol en andere materialen creëer jij je eigen unieke exemplaar.

De legende van de indianen gaat dat de dream-catcher de slechte dromen verstrikt in het web, en de goede dromen filtert. Tevens gebruikten de indianen de dream-catcher als talisman, om contact te maken met de niet zichtbare wereld van spirit, die ervoor zorgde dat de omgeving op een positieve wijze werd beschermd.

De dream-catcher wordt (in het voorjaar) van een wilgentak gemaakt, en in (het najaar) van een stalen ring, in de vorm van een halve of volle maan, wat staat voor de tocht van de maan langs de hemel. Het raster van touw staat symbool voor een spinnenweb. De veren staan symbool voor het contact met het universum, en je droomwereld.

 

De edelstenen mag je kiezen op gevoel, of via de speciale edelsteen kaarten die ik gemaakt heb, waardoor jij precies de edelstenen kunt verwerken die jou ondersteunend zijn.

maan cather

De versiering die je eraan hangt, stem je af op je persoonlijk wens. Dit kunnen stukjes hout, steen, leer, of schelpjes zijn, materialen die voor jou van betekenis zijn.

 

 

Praktisch:

Datum najaar 2019

Aanvang ochtend of middag

Tijdsduur 3 uur

Locatie: Best Spirits (NB)

De workshop kost 60,= euro

Max 8 deelenmers

 

 

 

 

dreamcather vlinder