31(0)634190620
Jacqske@rt: live with joy

Workshop Geluksvanger maken

wit turqoise

 

Een stukje levensgeluk in een hoefijzer

Je kent het wel, die ware voldoening en blijdschap ervaren, zoveel mogelijk doen wat je leuk vind, van een optimale gezondheid genieten, in overvloed leven, liefde ervaren, het zijn zo maar enkele ervaringen die het ware geluk symboliseren, en wat uiteraard voor iedereen een persoonlijk beleving is.

Met de kracht van creatie, kan er zoveel meer bereikt worden dan wij met ons brein kunnen bedenken! Tijdens het creëren van je Geluks-Vanger ben je ook onbewust aan de slag.Je zet actief je linkse (rationele) en rechtse (creatieve) hersenhelft in samenwerking met elkaar aan het werk, waardoor jij je prettig ontspannen voelt. Jouw intuïtie wordt scherper, zodat jij je diepe verlangens in je hart kunt ervaren, en jouw Geluks-Vanger tijdens het creëren al gevuld wordt met de energie van jouw wensen.

Om de energie van geluk een handje op weg te helpen ga je op een creatieve wijze aan de slag met een oud hoefijzer, diverse natuurlijke materialen, vrolijke linten, kralen en versiering. Dit kan in Ibiza-Bohemian style, of je eigen unieke persoonlijke stijl, Het resultaat is een prachtige eigentijdse eye-cather die je op een mooi plaatsje aan je muur kunt hangen, en die je dagelijks herinnert aan de hoeveelheid positieve energie die jou ter beschikking staat.

 

Uitleg hoefijzer symbool: Vanaf de Middeleeuwen is het hoefijzer een symbool van bescherming en geluk.Daaruit is het symbolische idee voortgekomen dat een hoefijzer een beschermer en geluksbrenger is. Veel hoefsmeden bevestigen een hoefijzer vandaag de dag nog steeds met 7 hoefnagels: het geluksgetal 7. Men hing vroeger het hoefijzer boven de deur en met de opening naar boven om het geluk op te vangen en bewoners te beschermen.

Je gaat je hoefijzer met edelsteentjes bewerken, deze edelstenen kan je uitkiezen met edelsteen kaarten, of je kiest ze intuitief uit. Het is een heel leuk proces, waar je veel plezier aan kunt beleven!

 

Heb je zin om tijdens deze workshop te kijken met jouw hart, en een stukje van jouw ware geluk te ontmoeten?

Ik zie je graag tegemoet!

 

Praktisch:

Datum mei – juni – juli

Aanvang ochtend of middag

Tijdsduur 2,5 uur

Locatie: wordt nader bekend gemaakt

De workshop kost 60,= euro

Max 10 deelenmers

 

 

paars roze 1