31(0)634190620
Jacqske@rt: live with joy

Workshop Geluksvanger maken met orgonites

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Creatieve workshop in een spiritueel jasje!

Een stukje levensgeluk in een hoefijzer

Je kent het vast wel, die ware voldoening en blijdschap ervaren, zoveel mogelijk doen wat je leuk vind, van een optimale gezondheid genieten, in overvloed leven, liefde ervaren, het zijn zo maar enkele ervaringen die het ware geluk symboliseren, en wat uiteraard voor iedereen een persoonlijk beleving is.

 

Wat ga je doen:

Met de kracht van creatie, kan er zoveel meer bereikt worden dan wij met ons brein kunnen bedenken! Tijdens het creëren van je Geluks-Vanger ben je ook onbewust aan de slag. Jij gaat tijdens deze leuke workshop zelf aan de slag om jouw creatiekracht te activeren. Behalve dat jouw geluks-vanger van uiterlijk heel mooi gaat worden, leer ik je om met bewuste intentie jouw kunstwerk een magische werking te geven, zodat deze jou in je bewustzijnsgroei kan helpen groeien, maar dat het tevens een magische magneet wordt om jouw verlangens te manifesteren! Je zet actief je linkse (rationele) en rechtse (creatieve) hersenhelft in samenwerking met elkaar aan het werk, waardoor jij je prettig ontspannen voelt. Jouw intuïtie wordt scherper, zodat jij je diepe verlangens in je hart kunt ervaren, en jouw Geluks-Vanger tijdens het creëren al gevuld wordt met de energie frequentie van wat er in jouw verlangen al aanwezig is.

Om de energie van geluk een handje op weg te helpen ga je op een creatieve wijze aan de slag met een oud hoefijzer, diverse natuurlijke materialen, vrolijke linten, kralen, versieringen, en ik zorg voor krachtige manifestatie orgonites, deze heb ik op voorhand al gemaakt, en speciaal afgestemd op de geluks hoefijzers.  Jij mag deze samen met al de andere bijzondere versieringen in je kunstwerk verwerken.

 

De edelstenen die ik in de orognites heb verwerkt, bezitten de frequentie van overvloed, welstand en geluk!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het resultaat van je creatie is een prachtige eigentijdse eye-cather, in Bohomian style, of je eigen soort van stijl, die je op een mooi plaatsje aan je muur kunt hangen, en die je dagelijks herinnert aan de hoeveelheid positieve energie, en creatiekracht die jou ter beschikking staat.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Uitleg hoefijzer symbool: Vanaf de Middeleeuwen is het hoefijzer een symbool van bescherming en geluk.Daaruit is het symbolische idee voortgekomen dat een hoefijzer een beschermer en geluksbrenger is. Veel hoefsmeden bevestigen een hoefijzer vandaag de dag nog steeds met 7 hoefnagels: het geluksgetal 7. Men hing vroeger het hoefijzer boven de deur en met de opening naar boven om het geluk op te vangen en bewoners te beschermen.

Je gaat je hoefijzer met edelsteentjes en 2 kleine manifestatie orgonites bewerken. De edelstenen kan je uitkiezen aan de hand van mijn zelfgemaakte edelsteen kaarten, of je kiest ze intuïtief uit. Het is een heel leuk proces, waar je veel plezier aan kunt beleven!

 

En als je het leuk vind kan je ook nog een engelenkaart trekken, en mag je 5 minuten in de OHM-room op het bed liggen, om zelf te ervaren wat de grote orgonites voor je welzijn kunnen doen!

paars roze 1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Heb je zin om tijdens deze workshop te kijken met jouw hart, en een stukje van jouw ware geluk te ontmoeten?

Ik zie je graag tegemoet!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Praktisch:

19 December

19:00 – 21:30 uur

Tijdsduur 2,5 uur

Locatie: Best Spirits (NB)

De workshop kost 60,= euro

Via de betaal link kan je de inschrijving definitief maken

 

Workshop Geluksvanger maken