31(0)634190620
Jacqske@rt: live with joy

Workshop grote orgonite maken

Lijkt het je leuk om zelf een orgonite te maken, dan ben je bij mij aan het juiste adres!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

In Best (NB) heb ik mijn eigen atelier/praktijk, hier ben je welkom om in een relaxte setting je eigen creatie te komen maken. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wat is nu eigenlijk een orgonite?

Orgonite is een samenstelling van kunsthars, metaal en edelsteen. Dit materiaal wordt in de juiste verhouding gegoten, tijdens deze workshop gaan we het gieten in een grote piramide van  c.a. 13cm

De orgonite komt aan zijn mega kracht doordat de kunsthars tijdens het harding’s proces krimpt. De orgonite zorgt ervoor dat negatieve energie omgezet wordt in positieve energie. Orgonite betekend dus levensenergie!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tijdens deze bijzondere workshop vertel ik je hier alles over en  je krijg je informatie hoe een orgonite nu precies werkt.

 

Links kleine orgonite 5 cm Rechts BIG MAMA 13cm

 

 

 

 

 

 

 

 

De piramide is sinds duizenden jaren een heilig symbool in vele culturen.  De piramide vertegenwoordigt de Drie-eenheid en de vier richtingen, en creëert een draaikolk van energie die alles kan genezen, zuiveren en vergroten waar je je op concentreert of van plan bent. Elke piramide heeft een geometrische vorm met naar buiten gerichte vlakken die kosmische energie opvangen en deze concentreert in een brandpunt in het hart van de piramide. Pyra komt van het Griekse woord VUUR en mide van het Latijnse woord mede, wat midden betekent. De piramide staat dus eigenlijk voor “Vuur in het Midden”, wat een toepasselijke omschrijving is voor de natuurlijke werking van de levenskracht-energie die zich in het centrum van deze bijzondere vorm bevindt. Piramide-energie werkt op diverse vlakken: materieel, mentaal en spiritueel.  Het is een subtiele energie en die zelfs negatieve energie kan neutraliseren, en om kan zetten in positieve levensenergie!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Liefdes energie in een wens-potje

Toen ik op Hawaii was, werd ik geïnspireerd door de stenen wens-potjes die in veel huizen en winkels stonden. Het bleek voor de inwoners van groot belang te zijn om een klein briefje met een wens of boodschap met de spirits te delen. Ik kocht enkele van deze magische potjes, en gaf ze cadeau aan de mensen die ik liefhad. Binnen 1 jaar heb ik alle manifestaties van mijn geliefden (inclusief die van mezelf) uit zien komen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tijdens het maken van mijn orgonites stem ik altijd af op de  kosmische liefdesenergie. Omdat wij mensen sterk visueel zijn ingesteld kwam ik op het idee om een soortgelijk wens-potje in de orognites te gaan maken, maar dan van transparant glas. Hoe leuk is het dan ook dat jij tjdens deze workshop jouw eigen wens wens kan verwerken in je piramide, zodat deze energetish de kosmos ingestuurd wordt. Jouw persoonlijke manifestatie orgonite vibreert dus prachtig met jouw energieveld. Magic is all yours!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Glazen wenspotje met geschreven briefje

 

In deze workshop mag jij dat  een sieraad/voorwerp van max 3 cm hoogte meenemen om te verwerken, dit hoeft uiteraard niet. Deze kan jijzelf mooi gaan verwerken in jouw afgestemde orgonite.

 

 

Je mag ook alvast gaan nadenken over een wens of verlangen die jij de kosmos in wilt sturen, want deze wens die je op een hele speciale manier gaat verwerken in je orgonite zal door de krachtige energie van de piramide zijn weg gaan vinden in het universum!

Als jij as van je dierbare overleden verwerkt wilt hebben, dan is dat mogelijk, hier kan je het glazen potje voor gebruiken.

Ik heb een speciale methode gemaakt, waardoor jouw orgonite toch in lagen opgebouwd kan worden, zonder dat we uren op de uitharding van de lagen hoeven te wachten voordat je een nieuwe laag kunt gieten.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De epoxy is niet giftig en kan zonder problemen binnenhuis verwerkt worden. Het dragen van een dampmasker is niet nodig omdat de epoxy geen oplosmiddel bevat, dit betekend dat er geen (gevaarlijke) stoffen uitdampen.

Het dragen van handschoenen raden wij wel aan omdat de verharder in vloeibare substantie irritatie kan veroorzaken op de huid, maar uiteraard bepaal jij dat als deelnemer zelf!

 

 

Als je de smaak te pakken hebt, kan je bij mij een kant en klaar pakket bestellen, om zelf nog enkele orgonites thuis te maken

Het is belangrijk oude kleding aan te doen omdat eventuele vlekken van de epoxy hars moeilijk uit kleding gaan.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Deze compleet verzorgde workshop duurt  3 uur en kost 140,= euro

Dit is inclusief:

 • het gebruik van de mal (deze geef ik je tijdens de workshop in bruikleen)
 • info over de orgonites, en de helende en transformerende werking
 • het maken van 1 grote orgonite van c.a. 13 cm ( met geurloze epoxyhars )
 • alle benodigde materialen, zoals hars, koper, metaal, edelstenen, kracht symbolen, kleurstoffen, gebruik van gereedschap en beschermingsmateriaal
 • een sierlijke glazen wensbol
 • koffie/thee/water en lekkers
 • gezelligheid en een fijne werksfeer
 • kortingsbon voor na bestellingen
 • en nog een leuke verassing!!
 • Verzenden is mogelijk voor 7,50 euro (later ophalen is ook mogelijk)

 

 • Ennnnn………… misschien dat je zelf 5 minuutjes wilt ervaren hoe de OHM-room voelt, dit is een extra cadeautje van mij, wat uiteraard alleen in Best Spirits te beleven is!

 

Jouw bijdrage voor deze workshop is 140,= euro

Eerstvolgende datum: vrijdag 3 april 11:30 – 14:30 uur

Via deze link kan je de betaling voor deze workshop voldoen

Workshop grote wens orgonite maken

Je inschrijving is pas definitief en je bent pas verzekerd van een plaats wanneer je de uitwisseling vooraf hebt voldaan. Bij aanmelding ontvang je een bewijs van deelname voor de workshop.

Je kunt je aanmelden via info@mooistecreaties.nl, je krijgt daarna alle gegevens naar je toegestuurd

Locatie: Best Spirits

Datum: donderdag 5 maart

Tijd: 18:45 – 22:00 uur

Ik werk tijdens deze workshop in kleine groepjes van max 4 personen!

Als je liever alleen deze grote piramide wilt komen maken is dat mogelijk tegen meerprijs van 20,- euro