31(0)634190620
Jacqske@rt: live with joy

Workshop Heart Whisperer maken

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Een Heart Whisperer is een bijzonder sieraad,  die de drager positief ondersteund in de spirituele groei en gezondheid, en die helpt bij het realiseren van de lang gekoesterde wensen. De Heart whisperer fluistert jouw hart toe wat goed voor je is!

Heart Whisperers zijn bijzondere krachtige orgonite sieraden, bewerkt met edelstenen, mineralen, koper en metaal deeltjes, die perfect hun werking doen. De edelstenen in combi met de metaaldeeltjes en uitgeharde hars, zorgen ervoor dat de kracht van de mineralen/edelstenen 1000x versterkt worden in hun werking!

De orgonite sieraden kunnen gemaakt worden in hangers, armbanden, ringen, tashangers, engelen-key-hanger, je hebt tijdens deze workshop een grote keuze aan variatie voor het maken van 2 eigen bijzondere sieraden. En als verrassing mag je nog je eigen talisman gaan gieten!

 

Je hebt voor het maken van je eigen Heart whisperer prachtige edelsteentjes met een hoge vibratie tot je beschikking, inclusief kleine Andara 5D kristallen!!

 

 

 

 

 

 

(voorbeeld talisman)

 

 

 

Lijkt het je leuk om zelf een Heart Whisperer te maken, dan ben je bij mij aan het juiste adres!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tijdens deze creatieve workshop ben je niet alleen creatief bezig, je krijgt ook op een leuke manier informatie wat een orgonite nu precies werkt. Je komt te weten wie de grondlegger van de Orgonite is, en ik deel met je de kennis over de werking van de edelstenen die je kunt gebruiken voor je eigen hanger.

 

 

Je kunt de sieraden na afloop van deze workshop mee naar huis nemen, maar zorg dan wel dat je voor het vervoer een doosje meeneemt van thuis.

Wij adviseren je om je werkstukken op te laten sturen door de post, extra kosten zijn 7,50 euro (dit i.v.m. het uithardingsproces)

 

Wat fluistert jouw orgonite Heart Whisperer je toe?

 

 

 

Tijdens deze workshop ga je 2 orgonite sieraden naar eigen wens maken, en je eigen talisman hanger

Deze compleet verzorgde workshop kost 60,= euro, dit is inclusief alle benodigdheden, koffie of thee met wat lekkers!

Het belangrijkste is dat gezelligheid voorop staat bij het creëren van je eigen Heart Whisperer

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Datum van workshop

Datum: donderdag 20 februari

Tijd 18:45 – 21:30  uur

BEST Spirits  (eigen atelier/praktijk)

Koningin Emmalaan 25 5684 BA Best

Praktisch:

(het bedrag van 60,= euro  dient voor aanvang van de workshop digitaal betaald te zijn)

 

Opgeven kan via: info@mooistecreaties.nl

 

 

Heart Whisperer workshop