31(0)634190620
Jacqske@rt: live with joy

Workshop liefdes/wens-orgonite maken (2 delen)

 

 

 

 

 

 

 

 

IN IEDERE TRAAN VAN VERDRIET GLINSTERT EEN MOOIE HERINNERING………

 

 

Ik houd ervan om mooie herinneringen te creëren, mooie memory’s die ook nog eens voelbaar zijn in energie en die je fysiek vast kunt houden!

 

 

 

 

 

 

 

 

Orgonite met een dasspeld (Phillips)

 

 

Omdat ik zelf veel troost heb mogen ondervinden van de orgonite’s die ik ter nagedachtenis aan mijn vader en moeder heb gemaakt, wil ik ook andere mensen die een geliefde verloren zijn deze mogelijkheid bieden middels deze bijzondere workshop die uit 2 delen bestaat.

De orgonite is niet alleen mooi om te zien, het straalt de energie van troost, rust, verbinding en heel veel liefde uit. In de bodem is een mooie vorm verwerkt, deze metalen mandala ga je zelf met edelstenen bewerken. Dit krachtsymbool bundelt de energie vanuit de aarde, en geleid in combinatie met de edelstenen en metalen de doorstroming van de Ki energie naar de kosmos, zodat de oneindigheid van pure liefdes energie kan blijven flowen.

 

 

 

 

 

 

 

 

Zilveren ketting met glazen hanger

 

 

 

 

 

 

 

 

De bodem met de metalen mandala met edelstenen bewerkt

 

 

 

 

 

 

 

 

Gouden ring van een dierbare

 

 

 

 

 

 

 

 

Een liefdevolle boodschap in vorm van een lemniscaat, vlinder, en gevleugeld hart

 

Vanwaar een wens in een orgonite?

Toen ik op Hawaii was, werd ik geïnspireerd door de stenen wens-potjes die in veel huizen en winkels stonden. Het bleek voor de inwoners van groot belang te zijn om een klein briefje met een wens of boodschap met de spirits te delen. Ik kocht enkele van deze magische potjes, en gaf ze cadeau aan de mensen die ik liefhad. Binnen 1,5 jaar heb ik alle manifestaties van mijn geliefden (inclusief die van mezelf) uit zien komen. Met het maken van mijn orgonites, stem ik mezelf altijd af op de liefdesenergie, en omdat wij mensen sterk visueel zijn ingesteld kwam ik op het idee om het wens-bolletje in de orognites te gaan maken, zodat we fysiek en energetisch verbonden kunnen blijven met onze mooiste verlangens

 

 

 

 

 

 

Lijkt het je fijn om zelf je afgestemde liefdes orgonite te maken, dan ben je bij mij aan het juiste adres!

Jouw piramide mag dus ook een afgestemde-orgonite worden waar jij een eigen energetische boodschap in verwerkt om je wens(en) de kosmos in te sturen, zodat het een prachtige manifestatie orgonite wordt die vibreert op jouw frequentie!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wat is nu eigenlijk een orgonite?

Orgonite is een samenstelling van kunsthars, metaal en edelsteen. Dit materiaal wordt in de juiste verhouding gegoten, tijdens deze workshop gaan we het gieten in een grote piramide van  c.a. 11 tot 12 cm.

De orgonite komt aan zijn mega kracht doordat de kunsthars tijdens het harding’s proces krimpt. De orgonite zorgt ervoor dat negatieve energie omgezet wordt in positieve energie. Orgonite betekend dus levensenergie!

Tijdens deze bijzondere workshop vertel ik je hier alles over en  je krijg je informatie hoe een orgonite nu precies werkt.

 

 

Praktisch
In deze workshop zorg jij dat je een sieraad/voorwerp van max 3,5 cm hoog en een max doorsnede heeft van 6,5cm. Deze ga jijzelf mooi verwerken in jouw herdenkings-orgonite.

Je mag ook alvast gaan nadenken over een wens of verlangen die jij de kosmos in wilt sturen, want deze wens die je op een hele speciale manier gaat verwerken in je orgonite zal door de krachtige energie van de piramide zijn weg gaan vinden in het universum!

Ik zorg voor de edelstenen, metaal, koperdeeltjes, koper (die je zelf gaat vormen in een vortex) kunsthars, zilveren mandala,  een sierlijk mooi klein glazen wensen balletje (om je wens in op te bergen, zodat deze ingegoten gaan worden) en alle andere materialen die erbij komen kijken!

Jij zorgt dat je oude kleding aantrekt (of een schort)

Ik heb een speciale methode gemaakt, waardoor jouw orgonite toch in lagen opgebouwd kan worden, zonder dat we uren op de uitharding van de lagen hoeven te wachten.

 

In Best (NB) heb ik mijn eigen atelier/praktijk, hier ben je welkom om in een relaxte setting in een klein groepje te komen werken, zodat je alle aandacht hebt tijdens het maken van jouw kracht exemplaar!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Deze compleet verzorgde workshop bestaat uit 2 bijeenkomsten van ruim 2,5 uur en kost 175,= euro

Dit is inclusief:

 • het gebruik van de mal (deze geef ik je tijdens de workshop in bruikleen)
 • info over de orgonites, en de helende en transformerende werking
 • het maken van 1 grote orgonite van c.a. 12 cm ( met geurloze epoxyhars )
 • alle benodigde materialen, zoals hars, koper, metaal, edelstenen, kracht symbolen, kleurstoffen, gebruik van gereedschap en beschermingsmateriaal
 • een sierlijke glazen wensbol
 • koffie/thee/water en lekkers
 • gezelligheid en een fijne werksfeer
 • kortingsbon voor na bestellingen
 • en nog een leuke verassing!!
 • Inclusief verzendkosten van je orgonite

 

 • Ennnnn………… misschien dat je zelf 5 minuutjes wilt ervaren hoe de OHM-room voelt, dit is een extra cadeautje van mij, wat uiteraard alleen in Best Spirits te beleven is!

 

Je kunt je aanmelden via info@mooistecreaties.nl, je krijgt daarna alle gegevens naar je toegestuurd

Locatie: Best Spirits

Ik werk tijdens deze workshop in kleine groepjes van max 3 personen!

 

 


 

Alle foto’s en teksten op deze website zijn eigendom van Jacqueline van de Koevering. Deze mogen zonder toestemming NIET worden verveelvoudigd of worden gekopieerd