Jacqske@rt: live with joy

Groeps workshop Kristal-grid-tafeltje

Op aanvraag minimaal 2 deelnemers

Kom je liever alleen? Ook een privé workshop is mogelijk tegen de meerprijs van 55,= euro

Bekijk via onderstaande link het tafeltje

In deze workshop ga je zelf je  uniek kristal-grid-tafeltje maken, gegoten in hars, gevuld met prachtige natuurlijke materialen. Dit orgonite grid heeft de doorsnede van c.a. 35 cm. Dit tafeltje heeft een fijne diepte om je kleine kristallen en edelstenen in te verwerken.

Je grid  krijgt in het midden een metalen heilige geometrische vorm van de SEED of life of Merkaba, of ander heilig symbool wat ik op dat moment op voorraad heb.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is tafeltjes-1024x599.jpg

Je gaat dus geheel naar eigen wens met verf, natuurlijk bloemen & groen, zeesterren, andere fleurige vormgevingen, prachtige edelsteentjes en kopervezels je eigen POWER kristal grid maken. En als extra'tje mag je van mij 1 meester kristal in je tafeltje verwerken, dit is het Lemurian code keeper kristal met een hoog energetische frequentie.


Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is 81ikMZ4Nl2L._AC_SL1500_-1024x851.jpg


Als dit magische kunstwerk na enkele dagen uitgehard is kan je deze thuis als krachtbron neerzetten. Behalve dat heel mooi is om naar te kijken, kan je het voor verschillende doeleinden gebruiken. Je kunt je drinkwater en edelstenen op het tafeltje opladen, door de Tensor lichtring in combinatie meet alle edelstenen, werkt het als een krachtig reinigend oplaad station. Ook voor het leggen van je eigen edelsteen-patroon-grid, waar je intenties op inzet, werkt dit magische tafeltje prachtig. Met onze intenties kunnen we het universum in helpen door het vormen van een kristal-grid, het leggen van een edelsteen patroon kan echt tastbare veranderingen in je leven teweeg brengen, ik heb hier zelf ervaring mee, het is echt te gek! 


Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is s-l500.jpg

Ik ben super enthousiast om je deze workshop aan te bieden, ik heb nu meerdere tafels gemaakt, en wil je graag de mogelijkheid bieden om dit bij mij zelf te komen ervaren.
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is 20221010_1246251-659x1024.jpg
Je creatie zal minimaal 72 uur mogen uitharden, daarna mag je deze in mijn atelier ophalen. Verzenden is mogelijk, maar op eigen risico en tegen meerprijs.

Wil je met je zelf samengestelde groepje van max 4 personen de workshop komen doen, dan is dit ook mogelijk.
Omdat het zo'n verfijnde workshop is waar afstemming op je eigen energieveld van belang is, bied ik deze workshop niet in grote groepen aan.


Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is 20221016_132346-461x1024.jpg


Je mag zelf eten meenemen, mocht je hier tussentijds behoefte aan hebben

Wat zit er bij deze workshop inbegrepen:   

- Alle genoemde materialen
- Koffie/thee/water/lekkers
- Een prettig ontspannen werksfeer.
- Een Meester nieuwe tijds kristal krijg je van mij cadeau

Duur van de workshop c.a 4  uur   

Jouw bijdrage 249,= euro   

https://jacquelinevandekoevering.nl/product/groeps-workshop-kristal-grid-tafeltje/