31(0)634190620
Jacqske@rt: live with joy

Workshop Orgonite maken

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Workshop orgonite maken, het is weer mogelijk!!


 

 

Heb je zin om de workshop orgonite bij me te komen volgen, dat kan. Voorlopig geef ik de workshop voor groepjes van max 4 mensen.

 

Omdat ik een heel groot atelier als werkplek heb, biedt ik de mogelijkheid aan om de workshop voor max 4 mensen tegelijk te volgen. Ik houd hiermee de 1,5 meter regel zoveel mogelijk in acht. Je heb  ruime werk en bewegingsruimte om creatief bezig te zijn en je eigen mooie orgonite creaties te maken!

 


 

 

 

 

 

 

 

Tevens bied ik de mogelijkheid aan om thuis aan de slag te gaan met het digitaal stappenplan en dit goed gevulde DIY pakket waarmee je 6 orgonite creaties  in je eigen omgeving kunt maken.

Een mooi pakket voor 6 orgonites voor de actieprijs van 99,= euro

Diy pakket voor 6 orgonites


Lees hieronder inhoudelijk over deze leuke workshop

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lijkt het je leuk om zelf een orgonite te maken, dan ben je bij mij aan het juiste adres!

In Best (NB) heb ik mijn eigen atelier/praktijk, hier ben je welkom om in een relaxte setting je eigen creaties te komen maken. Ik geef deze workshop alleen nog maar in mijn werkplek, ik reis niet meer af naar andere locaties.

 

Wat is nu eigenlijk een orgonite?

Orgonite is een samenstelling van kunsthars, metaal en edelsteen. Dit materiaal wordt in de juiste verhouding gegoten, tijdens deze workshop gaan we het gieten in een piramide  van 5×5 cm en in een oplaadschijf voor je edelstenen, fruit, groenten of water positief op te laden. De orgonite komt aan zijn mega kracht doordat de kunsthars tijdens het harding’s proces krimpt, zo komt er druk op de edelstenen, metaal en koper delen zodat de nulpunt energie ontstaat (dit is de oorsprong energie in de kosmos) ook wel piezo-effect genoemd.  De orgonite zorgt ervoor dat negatieve energie omgezet wordt in positieve energie. Orgonite betekend dus levensenergie!

Waarom juist een 4 vlaks-piramidevorm?

De piramide is sinds duizenden jaren een heilig symbool in vele culturen.  De piramide vertegenwoordigt de Drie-eenheid en de vier richtingen, en creëert een draaikolk van energie die alles kan genezen, zuiveren en vergroten waar je je op concentreert of van plan bent. Elke piramide heeft een geometrische vorm met naar buiten gerichte vlakken die kosmische energie opvangen en deze concentreert in een brandpunt in het hart van de piramide. Pyra komt van het Griekse woord VUUR en mide van het Latijnse woord mede, wat midden betekent. De piramide staat dus eigenlijk voor “Vuur in het Midden”, wat een toepasselijke omschrijving is voor de natuurlijke werking van de levenskracht-energie die zich in het centrum van deze bijzondere vorm bevindt. Piramide-energie werkt op diverse vlakken: materieel, mentaal en spiritueel. Deze energie heeft een positief effect op de voorwerpen die dicht bij dat brandpunt worden geplaatst.  Het is een subtiele energie en die zelfs negatieve energie kan neutraliseren, en om kan zetten in positieve levensenergie!

 

Tijdens deze creatieve workshop ben je niet alleen creatief bezig, je krijgt ook informatie hoe een orgonite nu precies werkt en ik leg je de werking uit van de edelstenen, en het gietproces.

Je hoeft niet persé creatief aangelegd te zijn, gezelligheid staat voorop bij het creëren van je orgonite.

 

 

Wat ga je maken tijdens deze workshop:

 

 • Orgonite oplaad schijf 8 cm doorsnede, 1 cm dikte

Deze oplaad-schijf kan gebruikt worden om je drinken, fruit of edelstenen op te laden. Tevens zorgt de oplaad-schijf ervoor dat je leefomgeving stralingsvrij wordt gemaakt. Het is een super booster, deze krachtige orgonite zorgt voor het detoxen van je medicatie die voor bijwerkingen zorgen!

 • Piramide orgonite van 5x5x5 cm

Je mag een symbool van thuis meenemen, iets wat je graag wilt verwerken in je 1e orgonite piramide. Dit sieraad, of ander voorwerp mag max 3 x 3 cm zijn. Je kunt ook iets moois meenemen van een dierbare, net wat je wil.

De orgonite piramide die we gaan maken werkt als een antenne, die kosmische energie aantrekt, ontvangt, bundelt en weer uitstraalt. De orgonite zorgt voor een beter woon/werk/leefklimaat waardoor de mensen en dieren die daar verblijven zich veel gezonder, gegronder en ontspannen voelen. Zelfs de planten hebben profijt van deze positieve energie!

Het beïnvloedt, reinigt en transformeert de energie in een ruimte van zo’n 50 vierkante meter (per verdieping) met een orgonite van 5cm. Je kunt de piramide op gevoel ergens plaatsen of naast een negatieve energiebron zetten zoals een draadloze stralingsbron, je wifi kastje, magnetron, of andere stoorzender. De negatieve energie zal na het plaatsen van de orgonite getransformeerd worden.Je zult het ECHT gaan merken, ook als je zegt dat je niet gevoelig bent!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

In deze workshop zorg ik voor de edelstenen, metaal, koperdeeltjes, koper (die je zelf gaat vormen in een spiraal) kunsthars, spirituele kracht symbolen. Je mag tijdens deze workshop 1 piramide mal van 5,5 cm, 1 oplaadschijf mal c.a. 8 cm doorsnede van mij lenen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Als je de smaak te pakken hebt, kan je bij mij een kant en klaar pakket bestellen, om zelf nog enkele orgonites thuis te maken

Het is belangrijk oude kleding aan te doen omdat eventuele vlekken van de epoxy hars moeilijk uit kleding gaan.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Deze compleet verzorgde workshop kost 80,= euro (excl verzendkosten 7,50 euro Nederland 10,= euro België)

Dit is inclusief:

 • voorlopig in groepjes van max 4 personen
 • info over de orgonites, en de helende en transformerende werking voor je woon en werkplek
 • het maken van 2 verschillende orgonites ( met geurloze epoxyhars )
 • alle benodigde materialen, zoals hars, koper, metaal, edelstenen, kracht symbolen, kleurstoffen, gebruik van gereedschap en voorzorgsmaterialen als je mogelijk allergisch bent voor epoxy hars
 • je krijgt de piramide mal en de oplaadschijf mal van mij te leen tijdens deze workshop
 • koffie/thee/water en lekkers
 • gezelligheid en een fijne werksfeer
 • kortingsbon voor na bestellingen
 • en nog een leuke verassing!!

 

 

 Ennnnn………… misschien dat je zelf 5 minuutjes wilt ervaren hoe de OHM-room voelt, dit is een extra cadeautje van mij, wat uiteraard alleen in Best Spirits te beleven is!

Zie  deze link voor meer informatie hierover: https://jacquelinevandekoevering.nl/orgonite-healing-massage/

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Voorbeeld van een piramide orgonite die je thuis nog kunt maken

(materialen zijn te koop in mijn online winkel)

 

 

   

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

Jouw bijdrage voor deze workshop is 80,= euro

Via deze link kan je de betaling voor deze workshop voldoen

Je inschrijving is pas definitief en je bent pas verzekerd van een plaats wanneer je de uitwisseling vooraf hebt voldaan. Bij aanmelding ontvang je een bewijs van deelname voor de workshop.

 

Voor verdere vragen: info@mooistecreaties.nl


 


Eerstvolgende datum voor deze leuke workshop


vrijdag 5 juni = vol geboekt


Dinsdag 9 juni 10:30 uur tot 13:00 uur

Nog 3 plekjes vrij


Zaterdag 13 juni  10:00 uur tot 12.30 uur

Nog 1 plekje vrij