31(0)634190620
Jacqske@rt: live with joy

Workshop Orgonite maken

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lijkt het je leuk om zelf een orgonite te maken, dan ben je bij mij aan het juiste adres!

In Best (NB) heb ik mijn eigen atelier/praktijk, hier ben je welkom om in een relaxte setting je eigen creaties te komen maken. Ook werk ik als gastdocent op andere fijne locaties in Nederland, waar je een workshop kunt volgen.

 

Wat is nu eigenlijk een orgonite?

Orgonite is een samenstelling van kunsthars, metaal en edelsteen. Dit materiaal wordt in de juiste verhouding gegoten, tijdens deze workshop gaan we het gieten in een piramide  van 5×5 cm en in een oplaadschijf voor je edelstenen, fruit, groenten of water positief op te laden. De orgonite komt aan zijn mega kracht doordat de kunsthars tijdens het harding’s proces krimpt, zo komt er druk op de edelstenen, metaal en koper delen zodat de nulpunt energie ontstaat (dit is de oorsprong energie in de kosmos) ook wel piezo-effect genoemd.  De orgonite zorgt ervoor dat negatieve energie omgezet wordt in positieve energie. Orgonite betekend dus levensenergie!

Waarom juist een 4 vlaks-piramidevorm?

De piramide is sinds duizenden jaren een heilig symbool in vele culturen.  De piramide vertegenwoordigt de Drie-eenheid en de vier richtingen, en creëert een draaikolk van energie die alles kan genezen, zuiveren en vergroten waar je je op concentreert of van plan bent. Elke piramide heeft een geometrische vorm met naar buiten gerichte vlakken die kosmische energie opvangen en deze concentreert in een brandpunt in het hart van de piramide. Pyra komt van het Griekse woord VUUR en mide van het Latijnse woord mede, wat midden betekent. De piramide staat dus eigenlijk voor “Vuur in het Midden”, wat een toepasselijke omschrijving is voor de natuurlijke werking van de levenskracht-energie die zich in het centrum van deze bijzondere vorm bevindt. Piramide-energie werkt op diverse vlakken: materieel, mentaal en spiritueel. Deze energie heeft een positief effect op de voorwerpen die dicht bij dat brandpunt worden geplaatst.  Het is een subtiele energie en die zelfs negatieve energie kan neutraliseren, en om kan zetten in positieve levensenergie!

 

Tijdens deze creatieve workshop ben je niet alleen creatief bezig, je krijgt ook informatie hoe een orgonite nu precies werkt. Je komt te weten over de grondlegger van de Orgonite, die de helende werking van deze krachtpatsers ontdekt heeft, en ik leg je de werking uit van de edelstenen, en het gietproces.Tevens kan je zien hoe een uitgeharde mal “gelost” wordt (geboorte van de orgonite) zodat je dit thuis na uitharding zelf makkelijk kunt doen.

Je hoeft niet persé creatief aangelegd te zijn, gezelligheid staat voorop bij het creëren van je orgonite.

 

 

Wat ga je maken tijdens deze workshop:

 

 • Orgonite oplaad schijf 8 cm doorsnede, 1 cm dikte

Deze oplaad-schijf kan gebruikt worden om je drinken, fruit of edelstenen op te laden. Tevens zorgt de oplaad-schijf ervoor dat je leefomgeving stralingsvrij wordt gemaakt. Het is een super booster, deze krachtige orgonite zorgt voor het detoxen van je medicatie die voor bijwerkingen zorgen!

 • Piramide orgonite van 5x5x5 cm

Je mag een symbool van thuis meenemen, iets wat je graag wilt verwerken in je 1e orgonite piramide. Dit sieraad, of ander voorwerp mag max 3 x 3 cm zijn. Je kunt ook iets moois meenemen van een dierbare, net wat je wil.

De orgonite piramide die we gaan maken werkt als een antenne, die kosmische energie aantrekt, ontvangt, bundelt en weer uitstraalt. De orgonite zorgt voor een beter woon/werk/leefklimaat waardoor de mensen en dieren die daar verblijven zich veel gezonder, gegronder en ontspannen voelen. Zelfs de planten hebben profijt van deze positieve energie!

Het beïnvloedt, reinigt en transformeert de energie in een ruimte van zo’n 50 vierkante meter (per verdieping) met een orgonite van 5cm. Je kunt de piramide op gevoel ergens plaatsen of naast een negatieve energiebron zetten zoals een draadloze stralingsbron, je wifi kastje, magnetron, of andere stoorzender. De negatieve energie zal na het plaatsen van de orgonite getransformeerd worden.Je zult het ECHT gaan merken, ook als je zegt dat je niet gevoelig bent!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

In deze workshop zorg ik voor de edelstenen, metaal, koperdeeltjes, koper (die je zelf gaat vormen in een spiraal) kunsthars, spirituele kracht symbolen, voor elke deelnemer 1 piramide mal van 5 cm, 1 oplaadschijf mal c.a. 8 cm doorsnede, kleurstof, glitterdeeltjes, beschermingsmateriaal, gereedschap.

 

De epoxy is niet giftig en kan zonder problemen binnenhuis verwerkt worden. Het dragen van een dampmasker is niet nodig omdat de epoxy geen oplosmiddel bevat, dit betekend dat er geen (gevaarlijke) stoffen uitdampen.

Het dragen van handschoenen raden wij wel aan omdat de verharder in vloeibare substantie irritatie kan veroorzaken op de huid, maar uiteraard bepaal jij dat als deelnemer zelf!

De mallen mag je na afloop mee naar huis nemen, je dient dan zelf voor een doosje of dergelijke te zorgen, voor het vervoeren van de gevulde mallen, toch raden wij dit niet aan, vanwege de risico’s die het transporteren van de vloeibare hars met zich meebrengt. Je kunt de mallen ook laten uitharden op de workshop locatie zodat je deze op een later tijdstip op komt halen.

Wat wij adviseren:

Je kunt de werkstukken op laten sturen door de post, extra kosten zijn 7,50 euro. Je creaties worden dan binnen 1 week naar je huis adres verzonden!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Als je de smaak te pakken hebt, kan je bij mij een kant en klaar pakket bestellen, om zelf nog enkele orgonites thuis te maken

Het is belangrijk oude kleding aan te doen omdat eventuele vlekken van de epoxy hars moeilijk uit kleding gaan.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Deze compleet verzorgde workshop kost 80,= euro (excl verzendkosten 7,50 euro Nederland 10,= euro België)

Dit is inclusief:

 • info over de orgonites, en de helende en transformerende werking voor je woon en werkplek
 • het maken van 2 verschillende orgonites ( met geurloze epoxyhars )
 • alle benodigde materialen, zoals hars, koper, metaal, edelstenen, kracht symbolen, kleurstoffen, gebruik van gereedschap en voorzorgsmaterialen als je mogelijk allergisch bent voor epoxy hars
 • je mag de gebruikte mallen na afloop mee naar huis nemen zodat je thuis deze kunt hergebruiken
 • koffie/thee/water en lekkers
 • gezelligheid en een fijne werksfeer
 • kortingsbon voor na bestellingen
 • en nog een leuke verassing!!

 

 •  Ennnnn………… misschien dat je zelf 5 minuutjes wilt ervaren hoe de OHM-room voelt, dit is een extra cadeautje van mij, wat uiteraard alleen in Best Spirits te beleven is!

Zie  deze link voor meer informatie hierover: https://jacquelinevandekoevering.nl/orgonite-healing-massage/

 

 

 

 

 

 

 

 

Voorbeeld van een piramide orgonite die je thuis nog kunt maken

(materialen zijn te koop in mijn online winkel)

 

 

   

 

 

 

 

 

 

Vierkante oplaad-schijf

 


 

 

 

 

Jouw bijdrage voor deze workshop is 80,= euro

Via deze link kan je de betaling voor deze workshop voldoen


 


Orgonite workshop datums voor 2020

Voor het komend jaar staan de volgende datums gepland

 


Zaterdag 18 januari 2020 :  11:30 – 14:30 uur, workshop orgonite maken in Best Spirits

Deze workshop is reeds volgeboekt


Zaterdag 1 februari 2020  11:30 – 14:30 uur, workshop orgonite maken in Best Spirits

Deze workshop is reeds volgeboekt


Zaterdag 15 februari 2020  11:30 – 14:30 uur, workshop orgonite maken in Best Spirits

Deze workshop is reeds volgeboekt


Zaterdag 14 maart 2020  Nog 6 plekjes vrij  11:00 – 14:00 uur, workshop orgonite maken in Langenboom (De Schaapshoeve)


Zaterdag 21 maart 2020  Nog 6 plekjes vrij 13:00 – 16:00 uur Natuurlijk Vertrouwen in Rijsenhout


Zaterdag 4 april 2020  Nog 5 plekjes vrij  11:30 – 14:30 uur, workshop orgonite maken in Best


Vrijdag 24 april 2020  Nog 7 plekjes vrij  19:00 – 21:30 uur,  workshop orgonite maken in Best


Praktisch voor de workshop:

(het bedrag dient voor aanvang van de workshop digitaal betaald te zijn)

Neem zelf een (schoenen) doosje mee, voor het vervoer van je orgonites

Of je kunt kiezen om na uitharding,voor 7,50 euro de kunstwerken te laten verzenden

Opgeven kan via: info@mooistecreaties.nl

 


Heb je een spiritueel centrum, of een yoga of meditatie groep en jullie willen graag samen op jullie eigen locatie een workshop orgonite volgen?

Dat is mogelijk, ik kan overdag op locatie komen als je minimaal 8 deelnemers bij elkaar hebt.

De km kosten die ik maak van 0,50ct per kilometer komen voor jullie als groep extra bij de deelnameprijs van 80,= euro p.p. Het scheelt jullie de reistijd en de brandstof van meerdere auto’s!

Datums in 2020 zijn in overleg

 

Voor verdere vragen kan je een mail sturen naar: info@mooistecreaties.nl