Jacqske@rt: live with joy

Groep workshop orgonites maken

Datum: Zaterdag 30 maart. Aanvang 10:30 – 13:00 uur

Jouw bijdrage 95,= euro

Geen mogelijkheid om te komen, maar toch zin om je eigen orgonite piramides thuis te maken, dan is het basis diy pakket wellicht iets voor jou.

 

Lijkt het je leuk om zelf een orgonite te maken, dan ben je bij mij aan het juiste adres!

In Merselo ligt het hart van mijn creatieve ontmoetingsplek. EnergieQ centrum voor bewustzijn en creativiteit, hier ben je welkom om in een relaxte setting je eigen creaties te komen maken.

Wat is nu eigenlijk een orgonite?

Orgonite is een samenstelling van kunsthars, metaal en edelsteen. Dit materiaal wordt in de juiste verhouding gegoten, tijdens deze workshop gaan we het gieten in een piramide  van 5×5 cm en in een oplaadschijf voor je edelstenen, fruit, groenten of water positief op te laden. De orgonite komt aan zijn mega kracht doordat de kunsthars tijdens het harding’s proces krimpt, zo komt er druk op de edelstenen, metaal en koper delen zodat de nulpunt energie ontstaat (dit is de oorsprong energie in de kosmos) ook wel piezo-effect genoemd.  De orgonite zorgt ervoor dat negatieve energie omgezet wordt in positieve energie. Orgonite betekend dus levensenergie!

 

Waarom juist een 4 vlaks-piramidevorm?

De piramide is sinds duizenden jaren een heilig symbool in vele culturen.  De piramide vertegenwoordigt de Drie-eenheid en de vier richtingen, en creëert een draaikolk van energie die alles kan genezen, zuiveren en vergroten waar je je op concentreert of van plan bent. Elke piramide heeft een geometrische vorm met naar buiten gerichte vlakken die kosmische energie opvangen en deze concentreert in een brandpunt in het hart van de piramide. Pyra komt van het Griekse woord VUUR en mide van het Latijnse woord mede, wat midden betekent. De piramide staat dus eigenlijk voor “Vuur in het Midden”, wat een toepasselijke omschrijving is voor de natuurlijke werking van de levenskracht-energie die zich in het centrum van deze bijzondere vorm bevindt. Piramide-energie werkt op diverse vlakken: materieel, mentaal en spiritueel. Deze energie heeft een positief effect op de voorwerpen die dicht bij dat brandpunt worden geplaatst.  Het is een subtiele energie en die zelfs negatieve energie kan neutraliseren, en om kan zetten in positieve levensenergie!

Tijdens deze creatieve workshop ben je niet alleen creatief bezig, je krijgt ook informatie hoe een orgonite nu precies werkt en ik leg je de werking uit van de edelstenen, en het gietproces.

Je hoeft niet persé creatief aangelegd te zijn, gezelligheid staat voorop bij het creëren van je orgonite.

Wat ga je maken tijdens deze workshop:
 • Orgonite oplaad schijf 8 cm doorsnede, 1 cm dikte

Deze oplaad-schijf kan gebruikt worden om je drinken, fruit of edelstenen op te laden. Tevens zorgt de oplaad-schijf ervoor dat je leefomgeving stralingsvrij wordt gemaakt. Het is een super booster, deze krachtige orgonite zorgt voor het detoxen van je medicatie die voor bijwerkingen zorgen!

 • Piramide orgonite van 5x5x5 cm

Je mag een symbool van thuis meenemen, iets wat je graag wilt verwerken in je 1e orgonite piramide. Dit sieraad, of ander voorwerp mag max 3 x 3 cm zijn. Je kunt ook iets moois meenemen van een dierbare, net wat je wil.

De orgonite piramide die we gaan maken werkt als een antenne, die kosmische energie aantrekt, ontvangt, bundelt en weer uitstraalt. De orgonite zorgt voor een beter woon/werk/leefklimaat waardoor de mensen en dieren die daar verblijven zich veel gezonder, gegronder en ontspannen voelen. Zelfs de planten hebben profijt van deze positieve energie!

Het beïnvloedt, reinigt en transformeert de energie in een ruimte van zo’n 50 vierkante meter (per verdieping) met een orgonite van 5cm. Je kunt de piramide op gevoel ergens plaatsen of naast een negatieve energiebron zetten zoals een draadloze stralingsbron, je wifi kastje, magnetron, of andere stoorzender. De negatieve energie zal na het plaatsen van de orgonite getransformeerd worden.Je zult het ECHT gaan merken, ook als je zegt dat je niet gevoelig bent!

In deze workshop zorg ik voor de edelstenen, metaal, koperdeeltjes, koper (die je zelf gaat vormen in een spiraal) kunsthars, spirituele kracht symbolen. Je mag tijdens deze workshop 1 piramide mal van 5,5 cm, 1 oplaadschijf mal c.a. 8 cm doorsnede van mij lenen.

Het is belangrijk oude kleding aan te doen omdat eventuele vlekken van de epoxy hars moeilijk uit kleding gaan.

Liever thuis aan de slag?

Met dit leuke DIY pakket maak jij 2 super mooie orgonites

Dit is inclusief:

 • info over de orgonites, en de helende en transformerende werking voor je woon en werkplek
 • het maken van 2 verschillende orgonites ( met geurloze epoxyhars )
 • alle benodigde materialen, zoals hars, koper, metaal, edelstenen, kracht symbolen, kleurstoffen, gebruik van gereedschap en voorzorgsmaterialen als je mogelijk allergisch bent voor epoxy hars
 • je krijgt de piramide mal en de oplaadschijf mal van mij te leen tijdens deze workshop
 • koffie/thee/water en lekkers
 • gezelligheid en een fijne werksfeer
 • Omdat je kunstwerk moet uitharden of drogen, zal ik het later goed en veilig verpakt naar je versturen.
 • De verzend/verpakking kosten in NL bedragen 12,50 euro (of aangetekend 15,= euro) België tegen meerprijs. Uiteraard mag je het ook op een later tijdstip komen ophalen. Kom je met meerdere mensen uit 1 groep, dan kunnen de creaties naar 1 adres verstuurd worden.
 • belangrijk trek oude kleding aan!

Deze compleet verzorgde workshop kost 95, = euro p.p.


Hoe het werkt: Jullie melden je als groep aan (max 8 personen) Samen plannen we een datum, zodat deze ochtend/middag voor jullie is.

De bijdrage voor deze workshop is 95,= euro per persoon

Via de betaallink kan je de betaling voor deze workshop voldoen

Jullie inschrijving is pas definitief en je bent pas verzekerd van een plaats wanneer je de uitwisseling vooraf hebt voldaan. Bij aanmelding ontvang je een bewijs van deelname voor de workshop.