Jacqske@rt: live with joy

Workshop orgonites maken 

Nadat ik een paar maandjes volledig de tijd voor privé aangelegenheden heb genomen, is de tijd weer aangebroken om deze super leuke workshop te gaan facciliteren. De behoefte van heel veel mensen ( en van mezelf) is zo ontzettend groot om juist in deze bijzondere tijd van fijne ontspannende bezigheden te genieten, vandaar dat ik weer besloten heb om van start te gaan met de workshop orgonites maken in het nieuwe jaar! Lees hieronder er alles over, en wie weet tot ziens!

———————————————————————————————————————————

Lijkt het je leuk om zelf een orgonite te maken, dan ben je bij mij aan het juiste adres!

In Best (NB) heb ik mijn eigen atelier/praktijk, hier ben je welkom om in een relaxte setting je eigen creaties te komen maken. Ik geef deze workshop alleen nog maar in mijn werkplek, ik reis niet meer af naar andere locaties.

Wat is nu eigenlijk een orgonite?

Orgonite is een samenstelling van kunsthars, metaal en edelsteen. Dit materiaal wordt in de juiste verhouding gegoten, tijdens deze workshop gaan we het gieten in een piramide  van 5×5 cm en in een oplaadschijf voor je edelstenen, fruit, groenten of water positief op te laden. De orgonite komt aan zijn mega kracht doordat de kunsthars tijdens het harding’s proces krimpt, zo komt er druk op de edelstenen, metaal en koper delen zodat de nulpunt energie ontstaat (dit is de oorsprong energie in de kosmos) ook wel piezo-effect genoemd.  De orgonite zorgt ervoor dat negatieve energie omgezet wordt in positieve energie. Orgonite betekend dus levensenergie!

 

Waarom juist een 4 vlaks-piramidevorm?

De piramide is sinds duizenden jaren een heilig symbool in vele culturen.  De piramide vertegenwoordigt de Drie-eenheid en de vier richtingen, en creëert een draaikolk van energie die alles kan genezen, zuiveren en vergroten waar je je op concentreert of van plan bent. Elke piramide heeft een geometrische vorm met naar buiten gerichte vlakken die kosmische energie opvangen en deze concentreert in een brandpunt in het hart van de piramide. Pyra komt van het Griekse woord VUUR en mide van het Latijnse woord mede, wat midden betekent. De piramide staat dus eigenlijk voor “Vuur in het Midden”, wat een toepasselijke omschrijving is voor de natuurlijke werking van de levenskracht-energie die zich in het centrum van deze bijzondere vorm bevindt. Piramide-energie werkt op diverse vlakken: materieel, mentaal en spiritueel. Deze energie heeft een positief effect op de voorwerpen die dicht bij dat brandpunt worden geplaatst.  Het is een subtiele energie en die zelfs negatieve energie kan neutraliseren, en om kan zetten in positieve levensenergie!

Tijdens deze creatieve workshop ben je niet alleen creatief bezig, je krijgt ook informatie hoe een orgonite nu precies werkt en ik leg je de werking uit van de edelstenen, en het gietproces.

Je hoeft niet persé creatief aangelegd te zijn, gezelligheid staat voorop bij het creëren van je orgonite.

Wat ga je maken tijdens deze workshop:
  • Orgonite oplaad schijf 8 cm doorsnede, 1 cm dikte

Deze oplaad-schijf kan gebruikt worden om je drinken, fruit of edelstenen op te laden. Tevens zorgt de oplaad-schijf ervoor dat je leefomgeving stralingsvrij wordt gemaakt. Het is een super booster, deze krachtige orgonite zorgt voor het detoxen van je medicatie die voor bijwerkingen zorgen!

  • Piramide orgonite van 5x5x5 cm

Je mag een symbool van thuis meenemen, iets wat je graag wilt verwerken in je 1e orgonite piramide. Dit sieraad, of ander voorwerp mag max 3 x 3 cm zijn. Je kunt ook iets moois meenemen van een dierbare, net wat je wil.

De orgonite piramide die we gaan maken werkt als een antenne, die kosmische energie aantrekt, ontvangt, bundelt en weer uitstraalt. De orgonite zorgt voor een beter woon/werk/leefklimaat waardoor de mensen en dieren die daar verblijven zich veel gezonder, gegronder en ontspannen voelen. Zelfs de planten hebben profijt van deze positieve energie!

Het beïnvloedt, reinigt en transformeert de energie in een ruimte van zo’n 50 vierkante meter (per verdieping) met een orgonite van 5cm. Je kunt de piramide op gevoel ergens plaatsen of naast een negatieve energiebron zetten zoals een draadloze stralingsbron, je wifi kastje, magnetron, of andere stoorzender. De negatieve energie zal na het plaatsen van de orgonite getransformeerd worden.Je zult het ECHT gaan merken, ook als je zegt dat je niet gevoelig bent!

In deze workshop zorg ik voor de edelstenen, metaal, koperdeeltjes, koper (die je zelf gaat vormen in een spiraal) kunsthars, spirituele kracht symbolen. Je mag tijdens deze workshop 1 piramide mal van 5,5 cm, 1 oplaadschijf mal c.a. 8 cm doorsnede van mij lenen.

Als je de smaak te pakken hebt, kan je bij mij een kant en klaar pakket bestellen, om zelf nog enkele orgonites thuis te maken

Het is belangrijk oude kleding aan te doen omdat eventuele vlekken van de epoxy hars moeilijk uit kleding gaan.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is DSC_6838-2-1-300x232.jpg

Deze compleet verzorgde workshop kost 88, = euro p.p. (excl verzendkosten 7,50 euro Nederland 13,= euro België)

Dit is inclusief:

  • info over de orgonites, en de helende en transformerende werking voor je woon en werkplek
  • het maken van 2 verschillende orgonites ( met geurloze epoxyhars )
  • alle benodigde materialen, zoals hars, koper, metaal, edelstenen, kracht symbolen, kleurstoffen, gebruik van gereedschap en voorzorgsmaterialen als je mogelijk allergisch bent voor epoxy hars
  • je krijgt de piramide mal en de oplaadschijf mal van mij te leen tijdens deze workshop
  • koffie/thee/water en lekkers
  • gezelligheid en een fijne werksfeer in een niet al te grote groep
  • en nog een leuke verassing!!

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is 4a5d8d57d6c86ee2f17aeaf09c30c14e.jpg

Ik faciliteer deze workshop om een fijne ochtend met gelijkgestemde te creeëren, ik stel het daarom ook op prijs als er GEEN mondkapjes gedragen worden. Het maken van orgonites is behalve lekker creatief bezig zijn, ook een prachtig spiritueel/energetisch proces, waarin vrijheid in wie we werkelijk ZIJN heel belangrijk is! Openheid en verbinding vanuit hart en mind is goddelijke creatie in zijn meest mooie vorm.

 Ennnnn………… misschien dat je zelf een kleine 5 minuutjes wilt ervaren hoe de kirstal-room voelt, dit is een extra cadeautje van mij, wat uiteraard alleen in Best Spirits te beleven is!

Zie  deze link voor meer informatie hierover: https://jacquelinevandekoevering.nl/orgonite-healing-massage/


Jouw bijdrage voor deze workshop is 88,= euro

Via deze link kan je de betaling voor deze workshop voldoen

Je inschrijving is pas definitief en je bent pas verzekerd van een plaats wanneer je de uitwisseling vooraf hebt voldaan. Bij aanmelding ontvang je een bewijs van deelname voor de workshop.

Staat er bij een workshop VOL geboekt, dan is het ook echt niet meer mogelijk om aan te melden, ook niet via een ideal betaling!

Voor verdere vragen: info@mooistecreaties.nl


NIEUW….Workshop orgonite maken met je eigen samen gesteld groepje van minimaal 4 en max 6 personen.
Samen kiezen we een geschikte datum en tijd. Weekenden zijn alleen ver vooruit te boeken.
Deze boeking kan pas definitief worden ingepland als de betaling voldaan is.

Nieuwe datum voor 2022:

Workshop datum: zaterdag 5 maart Aanvang: 10:00 – tot uiterlijk 13:00 uur (aanmelden is nog mogelijk totdat deze op volgeboekt staat)

Workshop datum: zaterdag 19 februari = volgeboekt (aanmelden voor deze datum is NIET meer mogelijk) Aanvang: 10:00 – tot uiterlijk 13:00 uur

Locatie: Koningin Emmalaan 25 Best

Workshop datum: zaterdag 15 januari = volgeboekt (aanmelden voor deze datum is NIET meer mogelijk)

Workshop datum: zaterdag 29 januari = volgeboekt (aanmelden voor deze datum is NIET meer mogelijk)
Als je graag je graag orgonites wilt leren maken, en je kan bovenstaande datum niet, dan kan je thuis toch creatief bezig met het DIY pakket en het bijgeleverde stappenplan. Zo kan je toch je eigen leuke krachtpatsers maken!

Liever thuis zelf aan de slag?