Jacqske@rt: live with joy

Groep workshop orgonites maken

De workshops worden alleen nog maar gegeven met je eigen samengestelde groep van minimaal 3 personen. Samen kijken we voor een geschikte datum. Aanmelden mag via info@mooistecreaties.nl

Liever een privé workshop, bekijk dan deze combi: . Privé workshop orgonites maken met sessie – Jacqueline van de Koevering

 

Lijkt het je leuk om zelf een orgonite te maken, dan ben je bij mij aan het juiste adres!

In Gemert (NB) ligt het hart van mijn creatieve ontmoetingsplek. EnergieQ centrum voor bewustzijn en creativiteit, hier ben je welkom om in een relaxte setting je eigen creaties te komen maken. Ik geef deze workshop alleen nog maar in mijn werkplek, ik reis niet meer af naar andere locaties.

Wat is nu eigenlijk een orgonite?

Orgonite is een samenstelling van kunsthars, metaal en edelsteen. Dit materiaal wordt in de juiste verhouding gegoten, tijdens deze workshop gaan we het gieten in een piramide  van 5×5 cm en in een oplaadschijf voor je edelstenen, fruit, groenten of water positief op te laden. De orgonite komt aan zijn mega kracht doordat de kunsthars tijdens het harding’s proces krimpt, zo komt er druk op de edelstenen, metaal en koper delen zodat de nulpunt energie ontstaat (dit is de oorsprong energie in de kosmos) ook wel piezo-effect genoemd.  De orgonite zorgt ervoor dat negatieve energie omgezet wordt in positieve energie. Orgonite betekend dus levensenergie!

 

Waarom juist een 4 vlaks-piramidevorm?

De piramide is sinds duizenden jaren een heilig symbool in vele culturen.  De piramide vertegenwoordigt de Drie-eenheid en de vier richtingen, en creëert een draaikolk van energie die alles kan genezen, zuiveren en vergroten waar je je op concentreert of van plan bent. Elke piramide heeft een geometrische vorm met naar buiten gerichte vlakken die kosmische energie opvangen en deze concentreert in een brandpunt in het hart van de piramide. Pyra komt van het Griekse woord VUUR en mide van het Latijnse woord mede, wat midden betekent. De piramide staat dus eigenlijk voor “Vuur in het Midden”, wat een toepasselijke omschrijving is voor de natuurlijke werking van de levenskracht-energie die zich in het centrum van deze bijzondere vorm bevindt. Piramide-energie werkt op diverse vlakken: materieel, mentaal en spiritueel. Deze energie heeft een positief effect op de voorwerpen die dicht bij dat brandpunt worden geplaatst.  Het is een subtiele energie en die zelfs negatieve energie kan neutraliseren, en om kan zetten in positieve levensenergie!

Tijdens deze creatieve workshop ben je niet alleen creatief bezig, je krijgt ook informatie hoe een orgonite nu precies werkt en ik leg je de werking uit van de edelstenen, en het gietproces.

Je hoeft niet persé creatief aangelegd te zijn, gezelligheid staat voorop bij het creëren van je orgonite.

Wat ga je maken tijdens deze workshop:
  • Orgonite oplaad schijf 8 cm doorsnede, 1 cm dikte

Deze oplaad-schijf kan gebruikt worden om je drinken, fruit of edelstenen op te laden. Tevens zorgt de oplaad-schijf ervoor dat je leefomgeving stralingsvrij wordt gemaakt. Het is een super booster, deze krachtige orgonite zorgt voor het detoxen van je medicatie die voor bijwerkingen zorgen!

  • Piramide orgonite van 5x5x5 cm

Je mag een symbool van thuis meenemen, iets wat je graag wilt verwerken in je 1e orgonite piramide. Dit sieraad, of ander voorwerp mag max 3 x 3 cm zijn. Je kunt ook iets moois meenemen van een dierbare, net wat je wil.

De orgonite piramide die we gaan maken werkt als een antenne, die kosmische energie aantrekt, ontvangt, bundelt en weer uitstraalt. De orgonite zorgt voor een beter woon/werk/leefklimaat waardoor de mensen en dieren die daar verblijven zich veel gezonder, gegronder en ontspannen voelen. Zelfs de planten hebben profijt van deze positieve energie!

Het beïnvloedt, reinigt en transformeert de energie in een ruimte van zo’n 50 vierkante meter (per verdieping) met een orgonite van 5cm. Je kunt de piramide op gevoel ergens plaatsen of naast een negatieve energiebron zetten zoals een draadloze stralingsbron, je wifi kastje, magnetron, of andere stoorzender. De negatieve energie zal na het plaatsen van de orgonite getransformeerd worden.Je zult het ECHT gaan merken, ook als je zegt dat je niet gevoelig bent!

In deze workshop zorg ik voor de edelstenen, metaal, koperdeeltjes, koper (die je zelf gaat vormen in een spiraal) kunsthars, spirituele kracht symbolen. Je mag tijdens deze workshop 1 piramide mal van 5,5 cm, 1 oplaadschijf mal c.a. 8 cm doorsnede van mij lenen.

Het is belangrijk oude kleding aan te doen omdat eventuele vlekken van de epoxy hars moeilijk uit kleding gaan.

Dit is inclusief:

  • info over de orgonites, en de helende en transformerende werking voor je woon en werkplek
  • het maken van 2 verschillende orgonites ( met geurloze epoxyhars )
  • alle benodigde materialen, zoals hars, koper, metaal, edelstenen, kracht symbolen, kleurstoffen, gebruik van gereedschap en voorzorgsmaterialen als je mogelijk allergisch bent voor epoxy hars
  • je krijgt de piramide mal en de oplaadschijf mal van mij te leen tijdens deze workshop
  • koffie/thee/water en lekkers
  • gezelligheid en een fijne werksfeer
  • en nog een leuke verassing!!

Deze compleet verzorgde workshop kost 88, = euro p.p. (excl verzendkosten 7,50 euro Nederland 13,= euro België)

Het maken van orgonites is behalve lekker creatief bezig zijn, ook een prachtig spiritueel/energetische beleving,  waarbij innerlijk ook een proces in gang kan worden gezet. Ook hier is aandacht voor, vrijheid in wie we werkelijk ZIJN en voelen in wat er in ons gebeurd is heel belangrijk. 

Ik  ben dankbaar dat ik deze workshop kan faciliteren om ons creatieve vermogen tot haar ware vorm te laten komen, in een “veilig voelende omgeving”met gelijkgestemde mensen. Openheid en verbinding vanuit hart en mind is goddelijke creatie in zijn meest mooie vorm, waarin de magic in onszelf en in de groep mag stromen!

Wie weet mag ik je in een van mijn workshops van hart tot hart ontmoeten.

Liefs Jacqueline 


Jouw bijdrage voor deze workshop is 88,= euro

Via de betaallink kan je de betaling voor deze workshop voldoen

Je inschrijving is pas definitief en je bent pas verzekerd van een plaats wanneer je de uitwisseling vooraf hebt voldaan. Bij aanmelding ontvang je een bewijs van deelname voor de workshop.
NIEUW….Workshop orgonite maken met je eigen samen gesteld groepje van minimaal 4 en max 10

Hebben jullie een eigen samen gestelde groep, dan kan je een privé workshop voor jullie samen boeken. Hier heb ik een leuke actie voor.

Kom je met minimaal 6 deelnemers, dan betaal je voor deze workshop maar voor 5 personen.

Samen kiezen we een geschikte datum en tijd.

Voor verdere vragen: info@mooistecreaties.nl