Jacqske@rt: live with joy

Workshop XL orgonite power plate

Lijkt het je leuk om je eigen XL orgonite oplaadschijf te komen maken? In deze workshop duik je vooral in de creatieve wereld van kleuren en ga je stap voor stap je eigen energetisch kunstwerk creeëren.

Je hebt de keuze om de moon eclips schijf, OF de flower of life schijf te maken. Deze keuze mag je dan ook van te voren via de mail aangeven. De moon eclips kan je naar wens ook met een glow-epoxy mengsel gaan bewerken. Kortom super leuk en origineel!

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is moon-eclips.jpg

De 2 verschillende power plates hebben een 3-d relief waardoor er een mooie diepgang in deze prachtige orgonites zal ontstaan. Na wens kan je er een geometrisch krachtsymbool in verwerken.  Deze prachtige oplaadschijven zijn ca.22 cm doorsnede, ca 2 cm dikte. In je powerplate ga je seleniet, obsidiaan, aventurijn, bergkristal en amethist verwerken, in combinatie met metaalvezels.

Je creatie is niet alleen een echte blikvanger voor in je huis/werkplek, maar functioneel ook fijn om je drinkwater op te laden, je edelstenen op te laden, je medicatie te ontgiften, als ontstoorder voor electrosmog, of je fruit langer vers te houden. Tevens zorgt de oplaad-schijf ervoor dat je leefomgeving stralingsvrij wordt gemaakt

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is moon-eclips-5-647x1024.jpg

Orgonite is een samenstelling van kunsthars, metaal en edelsteen. Dit materiaal wordt in de juiste verhouding gegoten, tijdens deze workshop gaan we het gieten in de vorm van een edelsteen geode. De orgonite komt aan zijn mega kracht doordat de kunsthars tijdens het harding’s proces krimpt, zo komt er druk op de edelstenen, metaal en koper delen zodat de nulpunt energie ontstaat (dit is de oorsprong energie in de kosmos) ook wel piezo-effect genoemd.  De orgonite zorgt ervoor dat negatieve energie omgezet wordt in positieve energie. Orgonite betekend dus levensenergie!

Wat ga je maken tijdens deze workshop:
 • Orgonite oplaad schijf c.a. 22 cm doorsnede, 2 cm dikte
 • Je hebt de keuze uit de Merkaba OF de moon eclips

Dit is inclusief:

 • info over de orgonites, en de helende en transformerende werking voor je woon en werkplek
 • het maken van 1 xl orgonite plate ( met geurloze epoxyhars )
 • overdracht van technieken
 • alle benodigde materialen, zoals hars, koper, metaal, edelstenen, kracht symbolen, kleurstoffen, gebruik van gereedschap en voorzorgsmaterialen als je mogelijk allergisch bent voor epoxy hars
 • je krijgt de mal van mij te leen tijdens deze workshop
 • koffie/thee/water en lekkers
 • gezelligheid en een fijne werksfeer in je eigen groep
 • en nog een leuke verassing!!
 • via de mail mag jij je voorkeur van vormgeving aangeven, Mekaba OF moon

Het is belangrijk oude kleding aan te doen omdat eventuele vlekken van de epoxy hars moeilijk uit kleding gaan.


Nieuwe datum voor 2023:

Zaterdag 15 april

10 – 13:00 uur

Deze compleet verzorgde workshop kost 109, = euro p.p. (excl verzendkosten 7,50 euro Nederland 13,= euro België)

Via deze link kan je de betaling voor deze workshop voldoen

Rechtstreekse ideal link; Workshop XL power plate – Jacqueline van de Koevering

Je inschrijving is pas definitief en je bent pas verzekerd van een plaats wanneer je de uitwisseling vooraf hebt voldaan. Bij aanmelding ontvang je een bewijs van deelname voor de workshop


Nieuw:

Ik bied de mogelijkheid voor een privé workshop, waarin alle aandacht en tijd voor jou alleen is. Tijdens dit dagdeel krijg je na afronding van jouw energetisch kunstwerk een quantum healing sessie in de kristal ruimte van 1 uur. We sluiten daarna af met een lekkere lunch die ik voor je klaar maak, en je mag nog een persoonlijke lichtwerkers kaart trekken, om jouw transformatie proces helder te krijgen. Om het energetisch proces thuis voort te zetten ontvang je van mij een persoonlijk op het transformatie proces afgestemde healing tool.

Dit dagdeel zal dan ook c.a. 5 uur in beslag nemen.

De VIP workshop kost 225,= euro 


NIEUW….Workshop orgonite maken met je eigen samen gesteld groepje van minimaal 4 en max 10

Hebben jullie een eigen samen gestelde groep, dan kan je een privé workshop voor jullie samen boeken. Hier heb ik een leuke actie voor.

Kom je met minimaal 6 deelnemers, dan betaal je voor deze workshop maar voor 5 personen.

Samen kiezen we een geschikte datum en tijd.

Deze boeking kan pas definitief worden ingepland als de betaling voldaan is.