31(0)634190620
Jacqske@rt: live with joy

Creatieve workshops met ‘n energetisch tintje

 

Workshops in een vernieuwend spiritueel jasje

 

 

Deze creatieve doe-workshops zijn perfect om even tijd voor je zelf te maken, om andere mensen te ontmoeten, of als vriendinnen en teamuitje. Iets moois creëren, is niet alleen ontspannen maar haalt ook nog eens het beste in je naar boven. Bovendien is het een uitstekende manier om er even lekker uit te zijn.

 

Ik geef open workshops, hiervoor kun je je inschrijven maar gaan alleen door met voldoende inschrijving. Je kunt al vanaf 6 personen een workshop volgen op een eigen data. De workshops kunnen op elke dag gevolgd worden, afhankelijk van de beschikbaarheid. Het is wel verstandig om van te voren te reserveren

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Locaties

 

Locaties door mij uitgekozen:

De workshops vanaf 6 personen worden gegeven op locaties zoals wijkcentrums, ontmoeting centra’s en andere bijzondere accommodaties.. Voor kleine groepjes max 4 personen kan jij je creativiteit laten stromen in onze gezellige en moderne blokhut (gevestigd in Geldrop) 

 

 

Locaties door jou uitgekozen:

Er bestaat de mogelijkheid om een workshop bij je thuis of op een door jou gekozen locatie te verzorgen, als deze maar gevestigd is in Zuid-Oost Brabant Deze workshops zijn exclusief reiskosten vergoeding en kunnen plaatsvinden bij deelname van minimaal 6 personen.

Een workshop duurt gemiddeld 2 à 2,5 uur. De prijzen van de workshops zijn inclusief alle benodigde materialen, tenzij we hier iets anders over vermelden. Zo weet je precies waar je aan toe bent. Drankjes zijn voor eigen rekening.

 

Opgeven of verdere vragen?

Je kunt een mailtje sturen naar: info@mooistecreaties.nl