31(0)634190620
Jacqske@rt: live with joy

Creatieve workshops met ’n energetisch tintje

 

Workshops in een vernieuwend spiritueel jasje

 

 

Deze creatieve doe-workshops zijn perfect om even tijd voor je zelf te maken, om andere mensen te ontmoeten, of als vriendinnen en teamuitje. Iets moois creëren, is niet alleen ontspannen maar haalt ook nog eens het beste in je naar boven. Bovendien is het een uitstekende manier om er even lekker uit te zijn.

Met de creatieve workshops in een spiritueel jasje die ik aanbiedt, ga je ook merken dat je onbewust aan de slag gaat met het versterken van je intuitie.

Tijdens het creatieproces in mijn workshops ga je een transformatie met jezelf aan Je zult merken dat tijdens het kunstzinnig bezig zijn veel oude ballast die de verbinding met jezelf en de spirituele wereld in de weg staat getransformeerd gaat worden. Kunstzinnig bezig zijn is een van de manieren om toegang te krijgen tot de grote kracht die in jou aanwezig is, en wat jouw eigen goddelijk potentieel en geboorterecht is!

Uit eigen ervaring heb ik mogen ondervinden dat kunstzinnig creëren helend werkt, zowel op lichamelijk als geestelijk vlak. Als je creatief bezig gaat gaan je linkse (rationele) en rechtse (creatieve) hersenhelft in samenwerking met elkaar aan het werk, dit zal je ervaren als ontspanning, en een gevoel van eenheid en verbinding geven. Als de zielsverbinding weer herstelt, dan kan de creatiekracht in en om jou heen weer RUIM en vrijuit stromen. Je zult merken dat je intuïtie scherper wordt, en je zult magie in je leven gaan waarnemen!

Kortom, je komt dichter bij je authentieke ZELF, zonder erbij na te denken over hoe het moet of hoe het hoort, lekker spelen met kleuren, verf en materialen, de tijd vergeten, en opgaan in het creatieproces!

 

Alle workshops vinden plaats op mijn eigen locatie in Best

 

 

 

 

 

Opgeven of verdere vragen?

Je kunt een mailtje sturen naar: info@mooistecreaties.nl