Jacqske@rt: live with joy

Over mij

 

Wie ben ik

Mijn naam is Jacqueline van de Koevering van Bakel. Ik ben een nieuwetijds healer en creatief vormgeefster in de breedste zin van het woord, al mijn passies, talenten en levenservaring heb ik met elkaar verbonden tot een bijzonder kunstwerk wat steeds mooier wordt, en wat ik graag met de wereld wil delen.

Mijn levenswerk als bewustzijnscoach is om je te helpen om jouw ongelooflijk mooie hart te openen,  om daardoor inzichten in de uitdagingen en contrasten te krijgen, maar vooral om ware voldoening en blijdschap te gaan ervaren.

Vanuit mijn connectie met het universum en de lichtwereld heb ik een prachtig samenwerkingsverband en begeleid ik met veel plezier en liefde mensen die verheldering wensen voor levensvraagstukken, en verder willen ontwikkelen en groeien in het 5-Dimensionaal veld van bewustzijn. Het is namelijk je geboorterecht om gelukkig te zijn, en je zielsmissie te (be)leven, ik begeleid je graag op dit bijzonder pad!

Nieuwetijds healer:  Ik biedt via de crystal-healing-sessie je de mogelijkheid om lekkerder in je lichaam te zitten en een liefdevoller, gelukkiger en vervuld leven te hebben. Dit gebeurt doormiddel van een energetische behandeling op cellulair niveau in de kristal kamer die ik hier speciaal voor ontwikkeld heb. Deze positieve activatie-boost van je energieveld geeft je een diepe ontspanning, vitaliseert je fysiek en spirtueel lichaam en laat je dit op een dieper level  nieuwe connecties ervaren. Ook als je leven op fysiek, relationeel, materieel of emotioneel gebied vastgelopen lijkt te zijn en je verlangt naar dat ene doorbraak moment kan deze healing sessie het energetische duwtje in de juiste richting zijn.

Resin artist: Het creëren van kunst is heel mijn leven al een onderdeel geweest van wie ik ben. Een van mijn grootste bezielingen ligt bij het creëren van kunst objecten van hars, dit zijn o.a, orgonites gevuld met edelstenen, koper en metaal, gegoten in laagjes (gekleurd) kunsthars. Maar ook maak ik orgonite edelsteen geodes, die als tafeltjes worden gebruikt en wand orgonite geodes die als eyecathers voor je huis of werkplek dienen.

Ik vind het dan ook heerlijk om kleuren, verf en materialen te gebruiken en een kunstwerk op doek te zien verschijnen. Tevens ben ik altijd opzoek naar bijzondere voorwerpen die ik nieuw leven in kan blazen en waarbij de spirit van het materiaal nog te voelen is.

Met het vormgeven van mijn werkzaamheden wil ik vanuit mijn hart een bijdrage leveren aan het verhogen van de bewustzijnsgroei en levenskwaliteit van mijn medemens!

Bewustzijnsgroei: Een groot deel van mijn leven ben ik opzoek geweest naar mezelf. Als kind voelde ik me al anders dan mijn leeftijdsgenoten, omdat ik overledenen en energievelden om mensen heen kon ervaren, waardoor ik me snel onzeker voelde. Later in mijn leven zou blijken dat dit juist het perfecte gereedschap was wat ik kon gebruiken om mezelf en anderen te helpen in de zoektocht die bewustzijnsgroei met zich mee brengt, namelijk mijn reis van hoofd naar hart, in het 5-Dimensionale veld van bewustzijn!

Samenspel: Met mijn opgedane levenservaring, mijn buitenzintuiglijke vermogens, de liefde voor mijn medemens en passie voor creatieve vormgeving begeleid ik met veel plezier mensen die onder wat voor omstandigheden dan ook, het beste van hun leven willen maken, en willen groeien in hun bewustzijn. Mijn visie is dat ieder mens op deze aardbol goed is zoals hij of zij is, ongeacht of jij je anders voelt, je niet gezien, niet gehoord of niet erkend voelt, je bent perfect zoals je bent.

Bewustzijnscentrum: In Best (Noord-Brabant) is mijn praktijkruimte  BEST SPIRITS  gevestigd, een sfeervolle locatie waar alle activiteiten waar mijn passies naar uitgaan plaatsvinden. Het is het kloppend hart voor iedereen die vanuit een ongedwongen sfeer in bewustzijn wil groeien, en in de eigen kracht wilt komen staan!

Heb je vragen, neem dan via de mail contact met me op.

info@mooistecreaties.nl

Mijn aanbod wat bestaat vanuit Ontmoeten & Verbinden in een ongedwongen relaxte sfeer

Ik biedt ondersteuning in bewustzijnsgroei, d.m.v. kennisoverdracht vanuit de wet van aantrekkingskracht

Met regelmaat geef ik diverse creatieve workshops in een spiritueel jasje

Voor een totale ontspanning van lichaam en geest kan je bij mij terecht voor een orgonite/tachyon/kristal healing

Door mijn verbinding met het kwantumveld, kan ik je energieveld lezen

Een groot deel van mijn collectie in edelstenen en orgonites kan in mijn centrum bewonderd worden

Een-op-een, of in groepsverband, in overleg is veel bespreekbaar!

 

Je bent altijd welkom om op afspraak een keer kennis te komen maken!

Liefs, Jacqueline