31(0)634190620
Jacqske@rt: live with joy

Over mij

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wie ben ik

Mijn naam is Jacqueline van de Koevering van Bakel. Ik ben een creatief vormgeefster in de breedste zin van het woord, al mijn passies, talenten en levenservaring heb ik met elkaar verbonden tot een bijzonder kunstwerk wat steeds mooier wordt, en wat ik graag met de wereld wil delen.

Mijn levenswerk is om je te helpen om jouw ongelooflijk mooie hart te openen,  om daardoor inzichten in de uitdagingen en contrasten te krijgen, maar vooral om ware voldoening en blijdschap te gaan ervaren

Als levenscoach en healer wil ik je helpen om je levensdoel te vinden, gelukkige relaties te hebben, en te leven in financiële vrijheid

Met het vormgeven van mijn werkzaamheden wil ik vanuit mijn hart een bijdrage leveren aan het verhogen van de bewustzijnsgroei en levenskwaliteit van mijn medemens!

 

Het creëren van kunst is heel mijn leven al een onderdeel geweest van wie ik ben. Ik vind het dan ook heerlijk om kleuren, verf en materialen te gebruiken en een kunstwerk op doek te zien verschijnen. Tevens ben ik altijd opzoek naar bijzondere voorwerpen die ik nieuw leven in kan blazen en waarbij de spirit van het materiaal nog te voelen is. Het bezig zijn met kunst zorgt ervoor dat ik de tijd vergeet, en heerlijk ontspannen mijn expressies kan laten stromen en nieuwe creaties kan laten ontstaan met een spiritueel jasje!

 

Fotograferen is een van de bezigheden waar ik ook enorm van geniet. Ik vind het prachtig als ik mensen voor mijn camera zie staan, waarbij ik de sprankeling van hun ziel vast kan leggen op beeldmateriaal. Vanuit deze verbinding is soul-fotografie mogen ontstaan.

 

Mijn grootste bezieling ligt bij het creëren van orgonites, dit zijn o.a. piramides en andere vormen gevuld met edelstenen, koper en metaal, gegoten in laagjes (gekleurd) kunsthars. Deze orgonites zijn enorme krachtbronnen, ze transformeren negatief beladen energie, en zetten deze om in positief helende energie, wat direct voelbaar is in de ruimte waar deze kunstwerkjes geplaatst worden. Ik heb een speciaal ingerichte OHM-room die uniek is, en waar ik healingen geef. OHM is de afkorting voor orgonite healing massage, een energetische behandeling in combinatie met een reading afgestemd op het energieveld van mijn klant. Vanuit mijn connectie met het universum en de lichtwereld heb ik een prachtig samenwerkingsverband. en begeleid ik met veel plezier en liefde mensen die verheldering wensen voor levensvraagstukken, en verder willen groeien in hun bewustzijn.

 

 

Bewustzijnsgroei: Een groot deel van mijn leven ben ik opzoek geweest naar mezelf. Als kind voelde ik me al anders dan mijn leeftijdsgenoten, omdat ik overledenen en energievelden om mensen heen kon ervaren, waardoor ik me snel onzeker voelde. Later in mijn leven zou blijken dat dit juist het perfecte gereedschap was wat ik kon gebruiken om mezelf en anderen te helpen in de zoektocht die bewustzijnsgroei met zich mee brengt, namelijk mijn reis van hoofd naar hart!

 

Samenspel: Met mijn opgedane levenservaring, mijn buitenzintuiglijke vermogens, de liefde voor mijn medemens en passie voor creatieve vormgeving begeleid ik met veel plezier mensen die onder wat voor omstandigheden dan ook, het beste van hun leven willen maken, en willen groeien in hun bewustzijn. Mijn visie is dat ieder mens op deze aardbol goed is zoals hij of zij is, ongeacht of jij je anders voelt, je niet gezien, niet gehoord of niet erkend voelt, je bent perfect zoals je bent.

 

Bewustzijnscentrum: In Best (Noord-Brabant) is mijn praktijkruimte  BEST SPIRITS  gevestigd, een sfeervolle locatie waar alle activiteiten waar mijn passies naar uitgaan plaatsvinden. Het is het kloppend hart voor iedereen die vanuit een ongedwongen sfeer in bewustzijn wil groeien, en in de eigen kracht wilt komen staan!

 

 

 

Mijn aanbod wat bestaat vanuit Ontmoeten & Verbinden in een ongedwongen relaxte sfeer

 

Ik biedt ondersteuning in bewustzijnsgroei, d.m.v. kennisoverdracht vanuit de wet van aantrekkingskracht

Met regelmaat geef ik diverse creatieve workshops in een spiritueel jasje

Voor een totale ontspanning van lichaam en geest kan je bij mij terecht voor een orgonite healing

Door mijn verbinding met het kwantumveld, kan ik je energieveld lezen

Een groot deel van mijn collectie in edelstenen en orgonites kan in mijn centrum bewonderd worden

Orginele fotoshoots (soul photography) voor jong en oud, ook daarvoor kan je bij mij terecht

Een-op-een, of in groepsverband, in overleg is veel bespreekbaar!

 

Je bent altijd welkom om op afspraak een keer kennis te komen maken!

 

Liefs, Jacqueline