Jacqske@rt: live with joy

Over mij

 

Mijn naam is Jacqueline van de Koevering van Bakel. Ik ben een creatief vormgeefster in de breedste zin van het woord, al mijn passies, talenten en levenservaring heb ik met elkaar verbonden tot een bijzonder kunstwerk wat steeds mooier wordt, en wat ik graag met de wereld wil delen.

Ik zie ieder mens als volledig HEEL, jouw lichaam is uniek en is in staat om op cellulair niveau (weer) vol levensenergie te zijn. De kwantum fysicia speelt hier een grote rol in, de wet van aantrekkingskracht is de uitgangsbasis in mijn werkveld. Een mens is zoveel meer dan alleen zijn of haar fysiek lichaam, jouw mogelijkheden zijn ongekend GROOTS!!!!

Ik schijn graag mijn lichtje op jouw blokkades en stagnaties, zodat jij je bewust mag worden van jouw eigen unieke energieveld, en healing plaats kan vinden. Een deel van mijn werk is om het onzichtbare, voor jou zichtbaar en tastbaar te maken, contact met dierbare overledenen en de lichtwereld mogen hier vaak onderdeel van zijn.

Via de energetische sessie in de kristalkamer biedt ik je de mogelijkheid om lekkerder in je lichaam te zitten, en een ontspannen gevoel van weldaad te ervaren. Vernieuwde inzichten over de werking van jouw prachtig werkend lichaam mogen hieraan bijdragen, waar de Germaanse Geneeskunde een belangrijk onderdeel vanuit maakt. Het is namelijk je geboorterecht om gelukkig te zijn!

Vanuit eenheid met de bron creeër ik Tensor licht ringen, (meester) kristal hangers en healing tools, die zuiver in krachtveld zijn, en voor zowel een fsyiek, mentaal/emtioneel en ook praktisch doeleind dienen.

Het creëren van kunst is heel mijn leven al een onderdeel geweest van wie ik ben. Een van mijn grootste bezielingen ligt bij het creëren van kunst objecten van hars. Natuur-art, Wandkunst, orgonites, tafeltjes, kunstobjecten en energy healing tools, allemaal gevuld met krachtig werkende edelstenen. Energetische art die een eye cather zijn voor je woon en werkplek.

Heerlijk vind ik het om intuitief kleuren, verf en materialen te gebruiken en een kunstwerk op doek te zien verschijnen. Tevens ben ik altijd opzoek naar bijzondere voorwerpen uit de natuur, die ik nieuw leven in kan blazen en waarbij de spirit van het materiaal nog te voelen is. Met het vormgeven en uitdragen van mijn werkzaamehden wil ik vanuit mijn hart een bijdrage leveren aan het verhogen van het levensgeluk van mijn medemens!

Mijn visie is dat ieder mens op deze aardbol goed is zoals hij of zij is, ongeacht of jij je anders voelt, je niet gezien, niet gehoord of niet erkend voelt, je bent perfect zoals je bent.

Liefs Jacqueline