Jacqske@rt: live with joy

Over mij

 

Wie ben ik

Mijn naam is Jacqueline van de Koevering van Bakel. Ik ben een creatief vormgeefster in de breedste zin van het woord, al mijn passies, talenten en levenservaring heb ik met elkaar verbonden tot een bijzonder kunstwerk wat steeds mooier wordt, en wat ik graag met de wereld wil delen.

Vanuit mijn connectie met de lichtwereld heb ik een prachtig samenwerkingsverband en begeleid ik mensen die verheldering wensen voor levensvraagstukken, en verder willen groeien in het 5-Dimensionaal veld van bewustzijn. Het is namelijk je geboorterecht om gelukkig te zijn!

Ik zie ieder mens als volledig HEEL, jouw lichaam is uniek en is in staat om op cellulair niveau (weer) vol levensenergie te zijn. Via de energetische sessie in de kristalkamer biedt ik je de mogelijkheid om lekkerder in je fysiek en energetisch lichaam te zitten en een liefdevoller ontspannen en vervuld leven te hebben. Vernieuwde inzichten over de werking van jouw prachtig werkend lichaam mogen hieraan bijdragen.

Het creëren van kunst is heel mijn leven al een onderdeel geweest van wie ik ben. Een van mijn grootste bezielingen ligt bij het creëren van kunst objecten van hars. Wandkunst, orgonites, tafeltjes, kunstobjecten allemaal gevuld met krachtig werkende edelstenen.

Heerlijk vind ik het om intuitief kleuren, verf en materialen te gebruiken en een kunstwerk op doek te zien verschijnen. Tevens ben ik altijd opzoek naar bijzondere voorwerpen die ik nieuw leven in kan blazen en waarbij de spirit van het materiaal nog te voelen is. Met het vormgeven van mijn energetische kunst wil ik vanuit mijn hart een bijdrage leveren aan het verhogen van het levensgeluk van mijn medemens!

Mijn visie is dat ieder mens op deze aardbol goed is zoals hij of zij is, ongeacht of jij je anders voelt, je niet gezien, niet gehoord of niet erkend voelt, je bent perfect zoals je bent.

Liefs Jacqueline