Jacqske@rt: live with joy

Over mij

 

Mijn naam is Jacqeuline van de Koevering, creatief vormgeefster in de breedste zin van het woord.

In Gemert heb ik mijn bewustzijn centrum, genaamd EnergieQ, een sfeervolle ontmoetingsplek, waar spiritueel bewustzijn en creativiteit centraal staan. In mijn centrum kan je op afspraak komen kijken naar de collectie edelstenen, mineralen, orgonite creaties, en bijzondere kunst en cadeau artikelen. Ook kan je bij mij terecht voor creatieve workshops in een spiritueel jasje, intuitieve ontspanning massage, een healing sessie in de mooie kristalkamer, of voor begeleiding in spiritueel bewustzijn.

Een stukje over mij:

Als kind voelde ik mij al anders dan mijn leeftijd genootjes, ik kon mensen en energievelden waarnemen die verder niemand in mijn omgeving kon zien. Mijn lijntjes met de “onzichtbare” wereld waren voor mij de houvast om in mijn aardse realiteit te overleven. ik voelde mezelf dan ook nooit thuis in de wereld die ik als hard en niet kloppend ervaaarde. Ik droeg lang het geknaag van een ondraaglijke heimwee naar mijn oorspronkelijke “thuis” met me mee, waar ik dageljks mee te dealen had. Toen ik zelf moeder werd van mijn 2 kinderen, kon ik voor het eerst een eigen veilige thuishaven creeëren, een plek waar ik mezelf kon zijn, zonder veroordeeld te worden door de buitenwereld, en leerde ik wat onvoorwaardelijk liefhebben is. Na mijn 40ste kwamen hier nog 5 kleinzoontjes bij, een overvloed aan liefde, speelsheid, humor, creativiteit en gezelligheid. Samen met de voldoening en zingeving die ik in binnen mijn werk ervaar ls mijn wens om met andere gelijkgestemde mensen om mij heen, onze ” hemel op aarde” “te creeëren.

Tijdens mijn verdere levensloop heb ik mijn passies, talenten en levenservaring met elkaar verbonden tot een bijzonder kunstwerk wat steeds mooier wordt, en wat ik graag met de wereld wil delen.

Ik zie ieder mens als volledig HEEL, jouw lichaam is uniek en is in staat om op cellulair niveau (weer) vol levensenergie te zijn. De kwantum fysicia speelt hier een grote rol in, de wet van aantrekkingskracht is de uitgangsbasis in mijn werkveld. Een mens is zoveel meer dan alleen zijn of haar fysiek lichaam, jouw mogelijkheden zijn ongekend GROOTS!!!!

Ik schijn graag mijn lichtje op jouw blokkades en stagnaties, zodat jij je bewust mag worden van jouw eigen unieke energieveld, en healing plaats kan vinden. Een deel van mijn werk is om het onzichtbare, zichtbaar en tastbaar te maken, contact met dierbare overledenen en de lichtwereld mogen hier vaak een onderdeel van zijn.

Via de energetische sessie in de kristalkamer biedt ik je de mogelijkheid om lekkerder in je lichaam te zitten, en een ontspannen gevoel van weldaad te ervaren. Vernieuwde inzichten over de werking van jouw prachtig werkend lichaam mogen hieraan bijdragen, waar de Germaanse Geneeskunde een belangrijk onderdeel vanuit maakt. Een ander onderdeel van de wellness is de intuïtieve massage wat een weldaad is voor zowel je fysiek als energetisch lichaam, Het is namelijk je geboorterecht om gelukkig te zijn, en daar help ik je graag bij! Ook online sta ik je bij met diverse consulten, zoals bv het theeblaadjes of koffiedik lezen, maar ook voor droomuitleg, of een e-mail consult.

Vanuit eenheid met de bron creeër ik Tensor licht ringen, (meester) kristal hangers en healing tools, die zuiver in krachtveld zijn, en voor zowel een fsyiek, mentaal/emtioneel en ook praktisch doeleind dienen.

Het creëren van kunst is heel mijn leven al een onderdeel geweest van wie ik ben. Een van mijn grootste bezielingen ligt bij het creëren van kunst objecten van hars. Natuur-art, Wandkunst, orgonites, tafeltjes, kunstobjecten en energy healing tools, allemaal gevuld met krachtig werkende edelstenen. Energetische art die een eye cather zijn voor je woon en werkplek.

Heerlijk vind ik het om intuitief kleuren, verf en materialen te gebruiken en een kunstwerk op doek te zien verschijnen. Tevens ben ik altijd opzoek naar bijzondere voorwerpen uit de natuur, die ik nieuw leven in kan blazen en waarbij de spirit van het materiaal nog te voelen is. Met het vormgeven en uitdragen van mijn werkzaamehden wil ik vanuit mijn hart een bijdrage leveren aan het verhogen van het levensgeluk van mijn medemens!

Mijn visie is dat ieder mens op deze aardbol goed is zoals hij of zij is, ongeacht of jij je anders voelt, je niet gezien, niet gehoord of niet erkend voelt, je bent perfect zoals je bent. Op afspraak ben je welkom om een van mijn diensten te beleven. Vanaf begin maart zet ik 1x per week een middag mijn deuren open, zodat je mijn galerie en winkeltje kunt bezoeken, om daarna aan te schuiven aan de “thee-tafel”, waar we tijd en ruimte hebben voor mooie gesprekken.

Liefs Jacqueline