Jacqske@rt: live with joy

Over mij

 

Mijn naam is Jacqueline van de Koevering, creatief vormgeefster in de breedste zin van het woord.

In Merselo (Gem Venray) heb ik mijn praktijk waar je na afspraak een van de sessies of workshops kunt beleven.

Energetisch werk:

Ik zie ieder mens als volledig HEEL, jouw lichaam is uniek en is in staat om op cellulair niveau (weer) vol levensenergie te functioneren.

Ik ondersteun mensen om het contact met hun eigen scheppend vermogen weer aan te gaan. Ik schijn graag mijn lichtje op energetische blokkades en stagnaties, zodat er een doorstroom mag komen in het energieveld. De kwantum fysica en ons zelf genezend vermogen spelen binnen mijn werkveld een grote rol.

Een mens is zoveel meer dan alleen zijn of haar fysiek lichaam, onze creatiekracht is ongekend GROOTS!!!!

Kunst:

Het creëren van kunst is heel mijn leven al een onderdeel geweest van wie ik ben. Een van mijn grootste liefdes ligt bij het intuïtief creëren van kunst met edelstenen en natuurmaterialen. Energetische art die een eye catcher zijn voor je woon en werkplek. Tevens ben ik altijd opzoek naar bijzondere voorwerpen uit de natuur, die ik nieuw leven in kan blazen en waarbij de spirit van het materiaal nog te voelen is.

Voor mij voelt het maken van kunst als het opgaan in het groot kosmische veld, waar een groot gevoel van vernieuwing, magie en verrassingen tot eenheid worden geblend die terug te zien zijn in mijn werk.

Met mijn kunst hoopt ik je te inspireren om elke dag schoonheid en positieve intenties te ontdekken, jou te herinneren dat net als de kristallen jij je eigen schat op kunt graven, om het goede te vinden dat ons leven voortdurend omringt.

Mijn visie:

Mijn visie is dat we samen de wereld een stuk mooier kunnen maken, kleurrijker en liefdevoller. Het is namelijk ons geboorterecht om gelukkig te zijn, en samen kunnen we dat voor elkaar krijgen!

Bezoekje?

Op afspraak ben je welkom om mijn kunst te bekijken of voor een sessie. Dit kan je het beste doen door een mail te sturen naar : info@mooistecreaties.nl