31(0)634190620
Jacqske@rt: live with joy

Over mij

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wie ben ik

Mijn naam is Jacqueline van de Koevering van Bakel. Ik ben een creatief vormgeefster in de breedste zin van het woord, al mijn passies, talenten en levenservaring heb ik met elkaar verbonden tot een bijzonder kunstwerk wat steeds mooier wordt, en wat ik graag met de wereld wil delen. Met het vormgeven van mijn werkzaamheden wil ik vanuit mijn hart een bijdrage leveren aan het verhogen van de bewustzijnsgroei en levenskwaliteit van mijn medemens!

Fotograferen is een van deze passies, ik geniet ervan als ik mensen voor mijn camera zie staan, waarvan ik de sprankeling van hun ziel vast kan leggen op beeldmateriaal. Vanuit deze verbinding is soul-fotografie mogen ontstaan.

Het creëren van kunst is heel mijn leven al een onderdeel geweest van wie ik ben. Ik vind het dan ook heerlijk om kleuren, verf en materialen te gebruiken en een kunstwerk op doek te zien verschijnen. Tevens ben ik altijd opzoek naar bijzondere voorwerpen die ik nieuw leven in kan blazen en waarbij de spirit van het materiaal nog te voelen is. Het bezig zijn met kunst zorgt ervoor dat ik de tijd vergeet, en heerlijk ontspannen mijn expressies kan laten stromen en nieuwe creaties kan laten ontstaan met een spiritueel jasje!

Mijn grootste bezieling ligt bij het creëren van orgonites, dit zijn o.a. piramides en andere vormen gevuld met edelstenen, koper en metaal, gegoten in laagjes (gekleurd) kunsthars. Deze orgonites zijn enorme krachtbronnen, ze transformeren negatief beladen energie, en zetten deze om in positief helende energie, wat direct voelbaar is in de ruimte waar deze kunstwerkjes geplaatst worden

Na een lange periode van fysieke en emotionele klachten, ben ik op alle lagen door de orognite energie weer helemaal mogen herstellen en heb ik mijn levensenergie weer terug. Ik heb daarom een grote liefde voor het maken van deze bijzondere orgonite creaties ontwikkeld, die ik graag met anderen wil delen. Tijdens de workshops deel ik mijn ervaringen, opgedane kennis en liefde voor deze krachtpatsers. De workshops zijn dan ook steeds weer een verrassende, creatief en kleurrijke cocktail , waar we in een relaxte sfeer samen van mogen genieten en waarbij iedere deelnemer een nieuw lichtpuntje op aarde creëert met de afgestemde orgonites die tijdens deze workshops mogen ontstaan!

 

Bewustzijnsgroei: Een groot deel van mijn leven ben ik opzoek geweest naar mezelf. Als kind voelde ik me al anders dan mijn leeftijdsgenoten, omdat ik overledenen en energievelden om mensen heen kon ervaren, waardoor ik me snel onzeker voelde. Later in mijn leven zou blijken dat dit juist het perfecte gereedschap was wat ik kon gebruiken om mezelf en anderen te helpen in de zoektocht die bewustzijnsgroei met zich mee brengt. Tijdens mijn speurtocht naar wie ik als mens echt wil zijn, mochten meerdere pittige levenslessen als richtingwijzers mij de weg tonen! Het was een stoffige weg vol obstakels en bochten en die zeker niet de makkelijkste was, maar die mij de mogelijkheid heeft gegeven om te zijn wie ik echt hoor te zijn, en hierdoor mijn reis mocht maken van hoofd naar hart!

 

Samenspel: Met mijn opgedane levenservaring, mijn buitenzintuiglijke vermogens, de liefde voor mijn medemens en passie voor creatieve vormgeving begeleid ik met veel plezier mensen die onder wat voor omstandigheden dan ook, het beste van hun leven willen maken, en willen groeien in hun bewustzijn. Mijn visie is dat ieder mens op deze aardbol goed is zoals hij of zij is, ongeacht of jij je anders voelt, je niet gezien, niet gehoord of niet erkend voelt, je bent perfect zoals je bent.

 

Bewustzijnscentrum: In Best (Noord-Brabant) is mijn praktijkruimte  BEST SPIRITS  gevestigd, een sfeervolle locatie waar alle activiteiten waar mijn passies naar uitgaan plaatsvinden. Het is het kloppend hart voor iedereen die vanuit een ongedwongen sfeer in bewustzijn wil groeien, en in de eigen kracht wilt komen staan!

 

 

 

Mijn aanbod wat bestaat vanuit Ontmoeten & Verbinden in een ongedwongen relaxte sfeer

 

Ik biedt ondersteuning in bewustzijnsgroei, d.m.v. kennisoverdracht vanuit de wet van aantrekkingskracht

Met regelmaat geef ik diverse creatieve workshops in een spiritueel jasje

Voor een totale ontspanning van lichaam en geest kan je bij mij terecht voor een orgonite healing

Door mijn verbinding met het kwantumveld, kan ik je energieveld lezen

Een groot deel van mijn collectie in edelstenen en orgonites kan in mijn centrum bewonderd worden

Orginele fotoshoots (soul photography) voor jong en oud, ook daarvoor kan je bij mij terecht

Een-op-een, of in groepsverband, in overleg is veel bespreekbaar!

 

Je bent altijd welkom om op afspraak een keer kennis te komen maken!

 

Liefs, Jacqueline