Jacqske@rt: live with joy

Over mij

 

Mijn naam is Jacqueline van de Koevering, creatief vormgeefster in de breedste zin van het woord.

In Merselo (Gem Venray) heb ik mijn praktijk waar je na afspraak een van de sessies of workshops kunt beleven.

Energetisch werk:

Ik zie ieder mens als volledig HEEL, jouw lichaam is uniek en is in staat om op cellulair niveau (weer) vol levensenergie te functioneren.

Ik ondersteun mensen om het contact met hun eigen scheppend vermogen weer aan te gaan. Ik schijn graag mijn lichtje op energetische blokkades en stagnaties, zodat er een doorstroom mag komen in het energieveld. De kwantum fysica en ons zelf genezend vermogen spelen binnen mijn werkveld een grote rol.

Een mens is zoveel meer dan alleen zijn of haar fysiek lichaam, onze creatiekracht is ongekend GROOTS!!!!

Kunst:

Het creëren van kunst is heel mijn leven al een onderdeel geweest van wie ik ben. Een van mijn grootste liefdes ligt bij het intuïtief creëren van kunst met edelstenen en natuurmaterialen. Energetische art die een eye catcher zijn voor je woon en werkplek. Tevens ben ik altijd opzoek naar bijzondere voorwerpen uit de natuur, die ik nieuw leven in kan blazen en waarbij de spirit van het materiaal nog te voelen is. Met het vormgeven en uitdragen van mijn werkzaamheden wil ik vanuit mijn hart een bijdrage leveren aan het verhogen van het levensgeluk van mijn medemens!

Mijn visie:

Mijn visie is dat we samen de wereld een stuk mooier kunnen maken, kleurrijker en liefdevoller. Het is namelijk ons geboorterecht om gelukkig te zijn, en samen kunnen we dat voor elkaar krijgen!

Bezoek aan het centrum:

Op afspraak ben je welkom om een van mijn diensten te beleven. Dit kan je het beste doen door een mail te sturen naar : info@mooistecreaties.nl

Een persoonlijk stukje over mijn levensreis:

Als kind voelde ik mij al anders dan mijn leeftijd genootjes, ik kon mensen en energievelden waarnemen die verder niemand in mijn omgeving kon zien. Mijn lijntjes met de “onzichtbare” wereld waren voor mij de houvast om in mijn aardse realiteit te overleven. ik voelde mezelf dan ook nooit thuis in de wereld die ik als hard en niet kloppend ervaaarde. Ik droeg lang het geknaag van een ondraaglijke heimwee naar mijn oorspronkelijke “thuis” met me mee, waar ik dageljks mee te dealen had. Toen ik zelf moeder werd van mijn 2 kinderen, kon ik voor het eerst een eigen veilige thuishaven creeëren, een plek waar ik mezelf kon zijn, zonder veroordeeld te worden door de buitenwereld, en leerde ik wat onvoorwaardelijk liefhebben is. Na mijn 40ste kwamen hier nog 5 kleinzoontjes bij, een overvloed aan liefde, speelsheid, humor, creativiteit en gezelligheid. Samen met de voldoening en zingeving die ik binnen mijn werk ervaar ls mijn wens om met andere gelijkgestemde mensen om mij heen, onze ” hemel op aarde” “te creeëren.

Liefs Jacqueline