Jacqske@rt: live with joy

Soul reading

 

 

Iedereen ondergaat  op aarde zijn eigen ontdekkingsreis, de rollercoaster van donker naar het licht. Het blijkt een uniek eigen zielenpad dat voor jou aan het uitrollen is, maar waar je wellicht zelf nog niet volledig helderheid over hebt.  Graag til ik voor jou de sluier tussen twee werelden op, zodat ik jou een glimp kan tonen van jouw eigen unieke ziel.

 

Dit soulcontact kan je helpen om inzicht te krijgen in ontwikkelingen die in je leven gaande zijn, hoe jij hierin staat, en welke vervolgstappen voor jou van waarde kunnen zijn. De sessie geeft inzicht in je levensloop,  je levenslessen, je zielsmissie en in wat de bedoeling is van jouw zielsblauwdruk in deze incarnatie.

Hoe gaat het in zijn werk:

Ik stem mij af op jouw ziel, ik lees jouw energieveld, waar je nu staat, wat voor NU belangrijk is om te ontvangen, en wat je ziel voor jou in petto heef, ik maak voor jou deze vertaalslag en deel met jou deze bundel aan informatie. Je ontvangt dan ook een pakket aan inzichten, helderheid, die voor doorbraken in je energetisch veld mogen zorgen, zodat je stap gewijs in contact kunt komen met jouw ziels-delen en jouw persoonlijke missie hier op aarde. Het uitdragen van je zielsmissie wordt door veel mensen nog gezien als werk gerelateerd, deels bevat dit waarheid, maar in contact komen met je ware zielsdelen  is net zo waardevol.

Je gaat tijdens deze sessie een shift maken, een mooi proces waar je handvatten krijgt aangereikt waarmee je ook echt verder kunt. Tijdens deze sessie wordt jij je op een dieper niveau bewust van je eigen krachtig energieveld, met als doel om met vol vertrouwen weer in je eigen krachtveld te stappen en de regie van je leven in eigen handen te nemen.

Je mag het licht wat in jou leeft HER)ontdekken, en het veld van liefde wat al die tijd al in jou heeft gezeten, maar wat je mogelijk vergeten was opnieuw omarmen. Het leven heeft jou op een punt gebracht waarin doorbraken voor jou mogelijk gemaakt worden.

Als je verlangt naar inzichten die je kunnen ondersteunen op de weg die je nu bewandelt en je eigen grootsheid weer wilt inzien en (h)erkennen dan is een soul contact 1-op-1 wellicht iets voor jou.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is book.jpg

Wie zijn wij als mens: Ieder mens is opgebouwd uit een energetisch veld, Dit roterend energieveld wat in constante beweging is bestaat uit trillingen die frequenties uitzenden, het bevat veel persoonlijke informatie over het heden, verleden maar ook de toekomst. Door jouw vraagstukken met me te delen, kan ik me afstemmen op jouw energetisch trillingsveld en haal hier veel informatie uit. Jij neemt comfortabel plaats op de bank met wat drinken, samen gaan we dit transformatie proces aan.

Voor wie: Voor jou als je wiilt groeien in spiritueel bewustzijn, en die bereid is om blokkades aan te kijken, en het innerlijk licht te laten expanderen in GROOTSHEID

Voor wie niet: Voor jou als je denkt dat je achterover kunt blijven hangen in het leven zoals je altijd al gewend was, en niet de moeite wilt doen om ziels-gerichte acties te ondernemen, of denkt dat ik het werk voor je zal doen.

 

 

 

Het transformatie proces

Tijdens onze ontmoeting stem ik me af op thema’s die om inzicht vragen, dit kunnen situaties zijn in relatie tot anderen en zelfs in relatie tot vorige levens, met de keuzes die je toen hebt gemaakt en die nu nog lichamelijk en geestelijk van invloed kunnen zijn.  Deze thema’s draag jij mij aan, en ik tune daarop in. Op een liefdevolle en natuurlijke wijze krijg jij tijdens de sessie helderheid waar je mee mag versmelten, verbinden en los mag laten. Ook kan ik afsemmen op je lichamelijke klachten die enkel als signaal van je ziel dienen, en je helderheid en inzage willen geven in het levenspad wat je nu bewandelt.

Het echte loslaten van oude pijnen, oerwonden die al generaties in de familielijn spelen, oude overtuigingen en trauma kind-stukken mogen tijdens deze sessie door jou gezien en geheeld gaan worden, zodat jij vrijheid mag gaan ervaren en je ware zielsopdracht ook krachtig in het aardse veld mag gaan vormgeven.

Tijdens de sessie krijg je van mij tools om uit je belemmerende stukken los te komen, en deze ook energetisch te transformeren. Hiervoor gebruik ik verschillende hulpmiddelen, zoals de spiegel-reflectie opstelling, die in samenwerking met het mega grote tensor-ring veld voor een diep energetische uitzuivering van je emoties en blokkades mag zorgen.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is merkaba.jpg

 

Hieronder zijn enkele voorbeelden van vragen die inzicht wensen

 • Ik lijk niet verder te komen in mijn eigen ontwikkeling, dezelfde patronen blijven zich herhalen
 • Ik lijk in een “wachtkamer” te zitten, waar ik niet uit kom. Mijn leven lijkt vast te zitten
 • Een diep oer verdriet beheerst mijn leven, waar komt dit pijnstuk vandaan
 • Waarom beleef ik steeds dezelfde pijnlijke situaties
 • Hoe kan het wat er nu op aarde gebeurt zo’n heftige reactie op mijn lichaam geeft
 • Ik weet dat wat er nu in de wereld speelt niet klopt, maar ik kan er mijn vinger niet opleggen
 • Ik voel me zo anders dan de mensen in mijn directe omgeving, hoe kan ik daar mee om gaan
 • Welke vervolgstappen mag ik nemen, die een bijdrage leveren aan mijn bewustzijnsgroei
 • Ik blijf fysieke klachten houden, wat willen ze me vertellen
 • Er lijkt van alles tegelijk in mijn leven te gebeuren, ik lijk er geen vat op te krijgen
 • Ik heb geldblokkades: Hoe kan het dat het voelt alsof geld me op een of andere manier altijd weer weet te verlaten, hoe heel ik deze blokkade
 • Wat is mijn zielsmissie  / zielsblauwdruk voor dit leven:
 • Ik wil een verheldering van mijn passies, wat zijn ze eigenljk
 • Waar komt mijn aanhoudende vermoeidheid vandaan: Hoe kan ik mezelf weer opladen
 • Ik ben (over) gevoelig en pak snel “dingen” van anderen op: Ik wil hier handvatten voor krijgen om hier goed mee om te gaan

Er kunnen ook andere vragen bij je spelen, waar je meer helderheid over wilt, bijvoorbeeld:

 • Hoe werkt het in de “niet zichtbare” wereld, wat gebeurt er na de dood.
 • Ik heb nog emotionele pijnen over een situatie die me in het verleden is overkomen, hoe krijg ik hier inzicht in, en hoe transformeer ik deze
 • Hoe werkt het kwantumveld, en hoe manifesteer ik bewust mijn eigen werkelijkheid
 • Ik wil leren hoe de buitenwereld voor mij als spiegel dient, hier heb ik inzichten voor nodig
 • En wellicht heb jij nog wel een ander authentiek op jou afgestemd vraagstuk

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is 20230127_152132-1024x776.jpg

 

De soul contact reading duurt 30 min tot max 45 min en  vind plaats in mijn praktijkruimte in Gemert

Wil je een soul contact sessie boeken, dan mag je voor het inboeken van deze afspraak via de ideal link de betaling voldoen. (afspraken die niet vooraf betaald zijn kunnen geen doorgang vinden)

Voor het plannen van een datum mag je mailen naar: info@mooistecreaties.nl

Liefs Jacqueline