31(0)634190620
Jacqske@rt: live with joy

Soul contact 1-op-1

 

 

 

 

 

 

Als je verlangt naar inzichten die je kunnen ondersteunen in je bewustzijnsgroei en helderheid in je vraagstukken kunnen geven, dan is een soul contact 1-op-1 wellicht iets voor jou

 

Tijdens deze sessie wordt jij je op een dieper niveau bewust van je eigen energieveld, met als doel om weer in je eigen krachtveld te stappen. Je gaat het licht wat in jou leeft HER)ontdekken, en ik laat je de stappen zien die je met overgave en vertrouwen mag gaan nemen voor de verruiming van je bewustzijn.

Hoe werkt het: Ieder mens is opgebouwd uit een energetisch energieveld, behalve je lichaam heb je ook een groot energieveld (aura) om je heen. Dit energieveld is onze uitstraling en bevat veel persoonlijke informatie over het heden, verleden maar ook de toekomst. Door jouw vraagstukken met me te delen, kan ik me afstemmen op jouw energetisch trillingsveld en haal hier veel informatie uit. Jij neemt comfortabel plaats op de bank met wat drinken, samen doen we het werk.

Het readen doe ik niet alleen, dit doe ik met mijn team van spirits uit het licht, dit zijn mijn gidsen engelen en lichtwezens die mij in zuiverheid en liefde tijdens dit soul contact bijstaan. In samenwerking met hen kan ik  de vraagstukken die jij aandraagt voor je helder maken, en jou het grotere plaatje van je ziels-blauwdruk laten inzien.

Ik voel de thema’s die om inzicht vragen, dit kunnen situaties zijn in relatie tot anderen en zelfs in relatie tot vorige levens, met de keuzes die je toen hebt gemaakt en die nu nog lichamelijk en geestelijk van invloed kunnen zijn. Op een liefdevolle en natuurlijke wijze krijg jij tijdens de sessie helderheid waar je mee mag versmelten, verbinden en los mag laten. Ook kan ik afsemmen op je lichamelijke klachten die enkel als signaal van je ziel dienen, en je helderheid en inzage willen geven in het levenspad wat je nu bewandelt.

Tijdens de sessie krijg je van mij tools om uit belemmerende stukken energetisch los te komen, en krijg je tips om je leven op een positieve manier te manifesteren.

De intentie van mij is dat je na de sessie met veel meer helderheid naar huis gaat en op eigen kracht verder je reis in volle moed, vertrouwen en overgave voort kan zetten. Door deze info met je te delen kan direct het helend effect in gang worden gezet zowel op fysiek, emotioneel als mentaal vlak.

Dit soulcontact kan je helpen om inzicht te krijgen in ontwikkelingen die in je leven gaande zijn, hoe jij hierin staat, en welke vervolgstappen voor jou van waarde kunnen zijn.

 

.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hieronder zijn enkele voorbeelden van hulpvragen

 • Ik lijk niet verder te komen in mijn eigen ontwikkeling, dezelfde patronen blijven zich herhalen
 • Welke vervolgstappen mag ik nemen, die een bijdrage leveren aan mijn bewustzijnsgroei
 • Ik blijf fysieke klachten houden, wat willen ze me vertellen
 • Er lijkt van alles tegelijk in mijn leven te gebeuren, ik lijk er geen vat op te krijgen
 • Ik heb geldblokkades: Hoe kan het dat het voelt alsof geld me op een of andere manier altijd weer weet te verlaten, hoe heel ik deze blokkade
 • Wat is mijn zielsmissie  / zielsblauwdruk voor dit leven: Verheldering van je (aangeboren) talenten en mogelijkheden
 • Mijn kind is hyperactief en heel gevoelig of slaapt slecht: Ik wil hem/haar beter leren begrijpen, wat speelt er in hem/haar om
 • Waar komt mijn aanhoudende vermoeidheid vandaan: Hoe kan ik mezelf weer opladen
 • Ik ben (over) gevoelig en pak snel “dingen” van anderen op: Ik wil hier handvatten voor krijgen om hier goed mee om te gaan

 

Er kunnen ook andere vragen bij je spelen, waar je meer helderheid over wilt, bijvoorbeeld:

 • Hoe werkt het in de “niet zichtbare” wereld, wat gebeurt er na de dood.
 • Ik heb nog emotionele pijnen over een situatie die me in het verleden is overkomen, hoe krijg ik hier inzicht in, en hoe transformeer ik deze
 • Hoe werkt het kwantumveld, en hoe manifesteer ik bewust mijn eigen werkelijkheid
 • Ik wil leren hoe de buitenwereld voor mij als spiegel dient, hier heb ik inzichten voor nodig
 • En wellicht heb jij nog wel een ander authentiek op jou afgestemd vraagstuk

 

 

 

 

Het verloop van het consult:

De reading duurt in het totaal max 60 minuten, jouw bijdrage hiervoor is 60,= euro

Elke 10 min wat je langer nodig hebt vraag ik 10,= euro voor (met een max van 30 minuten)

Soul contact 1 op 1

De reading vind plaats in mijn praktijkruimte in Best Spirits (NB)

Wat jij met de verkregen inzichten verder doet ligt geheel bij jou. Indien je wenst kan ik je nog verder begeleiden via een e-consult.

De betaling digitaal vooraf aan het consult worden voldaan

 

Wil je een soul contact sessie boeken, mail dan naar: info@mooistecreaties.nl

 

Liefs Jacqueline