31(0)634190620
Jacqske@rt: live with joy

Soul Reading

Reading afgestemd op jouw energieveld

 

Ieder mens is opgebouwd uit een energetisch energieveld, behalve je lichaam heb je ook een groot energieveld (aura) om je heen. Dit energieveld is onze uitstraling en bevat veel persoonlijke informatie over het heden, verleden maar ook de toekomst.

Een reading kan je helpen om inzicht te krijgen in ontwikkelingen die in je leven gaande zijn, hoe jij hierin staat, en welke vervolgstappen voor jou van waarde kunnen zijn. Tijdens deze 45 minuten kan je mij vragen stellen over de zaken die je bezighouden.

Jouw persoonlijk energieveld kan ik voor je lezen (readen) zodat je duidelijkheid krijgt over je huidige leefsituatie, en allerlei vragen die hier gerelateerd aan zijn, zoals het doorzien van blokkades (leerlessen) de valkuilen, maar ook de mogelijkheden die voor je in het verschiet liggen. Vaak zijn het eigenschappen die je nog niet helemaal bekend zijn, omdat dit vaak op een onbewust niveau zich afspeelt.  Door jouw energieveld waar te nemen, kan ik snel een beeld krijgen van waar de verstoringen liggen en waar de uitdagingen voor je liggen, maar ook heel belangrijk hoe jij je eigen positieve gedachtekracht in kunt zetten om je leven weer op de rit te krijgen. Jouw dierbare overledenen kunnen aanwezig zijn tijdens deze reading, ook zij kunnen een taak in dit proces hebben. Door al deze info aan je te benoemen kan direct het helend effect in gang worden gezet zowel op fysiek, emotioneel als mentaal vlak.

Door de reading wordt jij je op een dieper niveau bewust van je eigen energieveld, in relatie tot anderen en zelfs in relatie tot vorige levens, met de keuzes die je toen hebt gemaakt en die nu nog van invloed kunnen zijn. Indien nodig krijg je van mij enkele tools om  uit deze oude stukken energetisch los te komen, en krijg je tips om je leven op een positieve manier te manifesteren.

Het readen doe ik niet alleen, dit doe ik met mijn team van spirits (energieën uit het licht in niet fysieke vorm). In samenwerking met hen kan ik  de vraagstukken die jij aandraagt voor je helder maken. Onze intentie is dat je na het consult  met veel meer helderheid naar huis gaat en op eigen kracht verder je reis in volle moed, vertrouwen en overgave voort kan zetten.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hieronder zijn enkele voorbeelden van hulpvragen

 • Ik lijk niet verder te komen in mijn eigen ontwikkeling, dezelfde patronen blijven zich herlaen: “Iets” houd mij tegen om de juiste keuzes voor
 • Welke vervolgstappen mag ik nemen, die een bijdrage leveren aan mijn spirituele ontwikkeling
 • Er lijkt van alles tegelijk in mijn leven te gebeuren : Wat is er gaande en hoe kan ik door het ascentie proces komen, hoe ga ik met dit grote loslaat periode om
 • Ik heb geldblokkades: Hoe kan het dat het voelt alsof geld me op een of andere manier altijd weer weet te verlaten, hoe heel ik deze blokkade
 • Wat is mijn zielsmissie  / zielsblauwdruk voor dit leven: Verheldering van je (aangeboren) talenten en mogelijkheden
 • Ik loop vast in een relatie met man/kind/moeder/vader : Hoe zit het met de ziels-connectie in deze relatie(s)
 • Mijn moeder/vader is dementerend: Ik zou zo graag willen begrijpen wat er in hem/haar omgaat
 • Mijn kind is hyperactief en heel gevoelig: Ik wil hem/haar beter leren begrijpen, wat speelt er in hem/haar om
 • Waar komt mijn aanhoudende vermoeidheid vandaan: Hoe kan ik mezelf weer opladen
 • Ik ben (over) gevoelig en pak snel “dingen” van anderen op: Ik wil hier handvatten voor krijgen om hier goed mee om te gaan

 

Er kunnen ook andere vragen bij je spelen, waar je meer helderheid over wilt, bijvoorbeeld:

 • Hoe werkt het in de “niet zichtbare” wereld, wat gebeurt er na de dood.
 • Ik ben HSP en wil mijn energieveld leren afschermen en wil mezelf overal veilig voelen
 • Ik heb nog emotionele pijnen over een situatie die me in het verleden is overkomen, hoe transformeer ik deze
 • En wellicht heb jij nog wel een ander authentiek op jou afgestemd vraagstuk

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het verloop van het consult:

De reading duurt in het totaal 45 minuten, jouw bijdrage hiervoor is 60,= euro

Elk kwartier wat je langer nodig hebt vraag ik 10,= euro voor (met een max van 30 minuten)

De reading vind plaats in mijn praktijkruimte in Best Spirits (NB)

Jij mag relaxed met wat drinken op de bank zitten en hoeft verder niets te doen dan jouw vraagstukken aan te dragen. De informatie die ik vanuit jouw energieveld ontvang zal ik met je delen. Wat jij met de verkregen inzichten verder doet ligt geheel bij jou. Indien je wenst kan ik je nog verder begeleiden via een e-consult.

De betaling mag contant of digitaal vooraf aan het consult worden voldaan

 

Wil je een reading boeken, mail dan naar: info@mooistecreaties.nl

 

Liefs Jacqueline