Jacqske@rt: live with joy

Soul contact 1-op-1

 

Iedereen ondergaat nu op aarde zijn eigen ontdekkingsreis van het donker naar het licht, een uniek eigen zielenpad dat voor je uitgerold is, maar dat voor twijfel en onzekerheid kan zorgen.

Tijdens deze sessie wordt jij je op een dieper niveau bewust van je eigen energieveld, met als doel om met vertrouwen weer in je eigen krachtveld te stappen en de regie van je leven in eigen handen te nemen.

Je gaat het licht wat in jou leeft HER)ontdekken, en het veld van liefde wat al die tijd al in jou heeft gezeten, maar wat je mogelijk vergeten was opnieuw omarmen. Het leven heeft jou op een punt gebracht wat geheel volgens het grote plan zich heeft ontvouwen, en nu ben je klaar voor het grote werk, namelijk het werken met je eigen magisch mooie energetische krachtveld.

Als je verlangt naar inzichten die je kunnen ondersteunen op de weg die je nu bewandelt en je eigen grootsheid weer wilt inzien en (h)erkennen dan is een soul contact 1-op-1 wellicht iets voor jou.

Hoe werkt het: Ieder mens is opgebouwd uit een energetisch energieveld, behalve je lichaam heb je ook een groot energieveld (aura) om je heen. Dit energieveld is onze uitstraling en bevat veel persoonlijke informatie over het heden, verleden maar ook de toekomst. Door jouw vraagstukken met me te delen, kan ik me afstemmen op jouw energetisch trillingsveld en haal hier veel informatie uit. Jij neemt comfortabel plaats op de bank met wat drinken, samen doen we het werk.

Ik stem me af op de thema’s die om inzicht vragen, dit kunnen situaties zijn in relatie tot anderen en zelfs in relatie tot vorige levens, met de keuzes die je toen hebt gemaakt en die nu nog lichamelijk en geestelijk van invloed kunnen zijn. Op een liefdevolle en natuurlijke wijze krijg jij tijdens de sessie helderheid waar je mee mag versmelten, verbinden en los mag laten. Ook kan ik afsemmen op je lichamelijke klachten die enkel als signaal van je ziel dienen, en je helderheid en inzage willen geven in het levenspad wat je nu bewandelt.

Tijdens de sessie krijg je van mij tools om uit belemmerende stukken energetisch los te komen, en krijg je tips om je leven op een positieve manier te manifesteren.

De intentie van mij is dat je na de sessie met veel meer helderheid naar huis gaat en op eigen kracht verder je reis in volle moed, vertrouwen en overgave voort kan zetten. Door deze info met je te delen kan direct het helend effect in gang worden gezet zowel op fysiek, emotioneel als mentaal vlak.

Dit soulcontact kan je helpen om inzicht te krijgen in ontwikkelingen die in je leven gaande zijn, hoe jij hierin staat, en welke vervolgstappen voor jou van waarde kunnen zijn.

 

.

Hieronder zijn enkele voorbeelden van hulpvragen

 • Ik lijk niet verder te komen in mijn eigen ontwikkeling, dezelfde patronen blijven zich herhalen
 • Hoe kan het wat er nu op aarde gebeurt zo’n heftige reactie op mijn lichaam geeft
 • Ik weet dat wat er nu in de wereld speelt niet klopt, maar ik kan er mijn vinger niet opleggen
 • Ik voel me zo anders dan de mensen in mijn directe omgeving, hoe kan ik daar mee om gaan
 • Welke vervolgstappen mag ik nemen, die een bijdrage leveren aan mijn bewustzijnsgroei
 • Ik blijf fysieke klachten houden, wat willen ze me vertellen
 • Er lijkt van alles tegelijk in mijn leven te gebeuren, ik lijk er geen vat op te krijgen
 • Ik heb geldblokkades: Hoe kan het dat het voelt alsof geld me op een of andere manier altijd weer weet te verlaten, hoe heel ik deze blokkade
 • Wat is mijn zielsmissie  / zielsblauwdruk voor dit leven: Verheldering van je (aangeboren) talenten en mogelijkheden
 • Mijn kind is hyperactief en heel gevoelig of slaapt slecht: Ik wil hem/haar beter leren begrijpen, wat speelt er in hem/haar om
 • Waar komt mijn aanhoudende vermoeidheid vandaan: Hoe kan ik mezelf weer opladen
 • Ik ben (over) gevoelig en pak snel “dingen” van anderen op: Ik wil hier handvatten voor krijgen om hier goed mee om te gaan

Er kunnen ook andere vragen bij je spelen, waar je meer helderheid over wilt, bijvoorbeeld:

 • Hoe werkt het in de “niet zichtbare” wereld, wat gebeurt er na de dood.
 • Ik heb nog emotionele pijnen over een situatie die me in het verleden is overkomen, hoe krijg ik hier inzicht in, en hoe transformeer ik deze
 • Hoe werkt het kwantumveld, en hoe manifesteer ik bewust mijn eigen werkelijkheid
 • Ik wil leren hoe de buitenwereld voor mij als spiegel dient, hier heb ik inzichten voor nodig
 • En wellicht heb jij nog wel een ander authentiek op jou afgestemd vraagstuk

 

Het verloop van het consult:

De reading duurt in het totaal max 60 minuten, jouw bijdrage hiervoor is 60,= euro, deze mag je vooraf aan de sessie digitaal voldoen als we de datum overeen gekomen zijn.

Het bedrag van 60,= euro mag je digitaal via de betaallink voldoen.  De afspraak staat dan ook pas definitief ingepland als de betaling minimaal 1 week vooraf aan de sessie is voldaan.

Elke 10 min wat je langer nodig hebt vraag ik 10,= euro voor (met een max van 30 minuten) Dit is contant te voldoen.

Soul contact 1 op 1

De reading vind plaats in mijn praktijkruimte in Best Spirits (NB)

Wat jij met de verkregen inzichten verder doet ligt geheel bij jou. Indien je wenst kan ik je nog verder begeleiden via een e-consult.

De betaling digitaal vooraf aan het consult worden voldaan

Wil je een soul contact sessie boeken, mail dan naar: info@mooistecreaties.nl

Liefs Jacqueline