Jacqske@rt: live with joy

Email consult droomuitleg

Droomuitleg

Droom jij vaak intense dromen, beelden die je overdag nog achtervolgen, en waar je van voelt dat deze voor jou van betekenis zijn? Misschien heb je die ene droom van lang geleden die je niet meer kan vergeten, waar jij graag de diepere betekenis van wilt zien?


Ben je benieuwd naar de boodschap van jouw droom?

Onze dromen zeggen veel over de manier waarop we in het dagelijks leven staan. Dromen zijn een combinatie van beelden, gedachten en emoties die je ervaart tijdens je slaap. Heb je een droom gehad waarvan je het idee hebt dat die echt belangrijk voor je is? Of misschien moet je een beslissing nemen waarbij je dromen misschien meer helderheid kunnen geven.

De meeste mensen dromen meerdere dromen per nacht maar zodra ze wakker worden zijn ze de meeste fragmenten alweer vergeten. Toch zijn er ook speciale dromen die “blijven hangen”, en die een vooruitblik in je toekomst kunnen zijn, of juist een aanwijzing op de weg die je nu bewandelt.  Aan alles wat je meemaakt hang een emotie.

Wat je meemaakt in je slaap dat is uniek en alleen voor jouzelf van belang, daarom kan je zelf het beste je droom uitleggen. Maar soms kan je het niet plaatsen. Ben je benieuwd naar wat je droom betekent? Ik bied je graag een helder inzicht in jouw nachtelijke avonturen, die van grote betekenis voor je kunnen zijn.

Hoe het werkt

Jij stuurt mij per mail jouw droom zo uitgebreid mogelijk. Zitten er veel details waarvan jij voelt dat die van betekenis voor je kunnen zijn, ook deze mag je met me delen. Ook al zijn het hele vreemde, niet realistische beelden, ik haal hier veel informatie uit.

Ik zal jouw droom binnen 1 week voor je analyseren, en stuur jou mijn heldere visie over de symbolen, vormgevingen, locaties, en wat er zich nog meer afspeelt in jouw droom. Dit zal in een samenhangend geheel zijn, zodat jij hier ook de rode draad in ontdekt, en een helder zicht krijgt op wat jouw onderbewuste jou probeert te vertellen.

Jouw bijdrage voor dit droom sessie consult is 33,= euro.

Rechtstreekse betaallink

ONLINE CONSULT DROOMUITLEG – EnergieQ Centrum voor bewustzijn en creativiteit (jacquelinevandekoevering.nl)

Wil je een consult aanvragen, mail dan naar info@mooistecreaties.nl