Jacqske@rt: live with joy

Tensor licht ringen/tools

Maak kennis met de tensor tools, dit zijn zeer krachtige healing tools waar nog weinig over bekend is, het zijn prachtige licht instrumenten voor healing en manifestatie kracht, met liefde door mij gemaakt

Het tensor-veld is een oneindige energiebron, die NIET elektrisch of magnetisch geladen is, maar een oneindige bron van pure levensenergie produceert. Het heeft een zeer gunstig effect heeft op alle levensvormen die op aarde bestaan. Tensorvelden produceren dan ook een meetbaar zwaartekrachteffect.

Hoe werkt het nu eigenlijk?

In een tensor ring, of andere tensor harmonizer wordt een open ruimte geactiveerd, met een doorstroom van een constante positieve levensflow. Het basismateriaal is een getwiste koperdraad, die wordt ingekort tot een wiskundige lengtemaat, die *Cubit* wordt genoemd. De uiteinden van de getwiste koperdraad worden naar elkaar teruggebracht. Op deze manier onstaat het Tensor licht tool. De ring creeërt een draaikolk van energie, die aan beide kanten “schijnt” als een onzichtbare zaklamp straal die ook echt te voelen is!

Fysiek en mentale voordelen

De tensor-tools zijn super geleiders die magenetische velden neutraliseren, indien goed toegepast zorgen ze met hun krachtveld voor rust en stabilitiet in het biomagnetische veld van het lichaam. Het tensor-veld produceert dan ook een meetbaar aards zwaartekracht effect.

Tensorvelden herstructureren elektromagnetische straling, waardoor ze zeer gunstig zijn voor het menselijk lichaam. Een recentelijk onderzoek heeft aangetoond dat als je een kleine tensor ring op je mobiele telefoon hoes plaatst, de chakra’s en het energielichaam op een lijn brengt en de organen beter laat functioneren.

Water uitzuiveren

De tensor technologie heeft ongekend veel mogelijkheden, zo zorgt het voor genezing van fysieke en mentale klachten, stimuleert en herstructureert water, ook is bewezen dat planten en gewassen zichtbaar beter/sneller groeien. Het zorgt ervoor dat sommige elementen die in het water aanwezig zijn naar een hoge spin/rotatie vortex draaien, ook wel ORME genoemd. Dit heeft een enorme impact op de moluculaire structuur, de energetische componenten in het water worden veel meer georganiseerd. Hoe langer het water in binnen de sensor light ring verblijft, hoe verfijnder de structuur van het energetisch verld in het water wordt.

Hulpmiddel bij je ascentie proces

De verstorende en belastende frequenties waar wij in ons dagelijks leven mee te maken hebben verstoren het proces van ascentie, het bewust ontwaken in de matrix. Door jezelf terug in een harmonisch heilig geometrisch veld te zetten, kan je verder groeien en evolueren volgens je zielsplan. Ook je fysieke en mentale gezondheid kan zich herstellen en je bewustzijn kan je veel moeitelozer verruimen.

Je eigen lichtportaal

De Tensor light tools werken zelfs als een energetische poort naar de “onzichtbare” lichtwereld binnen ons universum,. De grote Tensor Empowerment ringen kunnen er zelfs voor zorgen dat je achter de energetische “sluiers” kunt kijken. Ook als manifestatie instrument doen ze wonderlijk hun werk!

Waarom koper?

De Tensor licht tools die ik maak zijn van zuiver koper. Koper heeft volgens Slim Spurling, het vermogen om kosmische energie om te zetten in zuivere Ki energie (natuurlijke lvenskracht) Koper heeft de neiging om na een tijd te oxideren, dit verhoogt geleidelijk de kracht van de Tensor tools. Wat ik zelf voel bij koper: maakt dat je harmonie en balans leert ervaren. Maar ook dat je de liefde en schoonheid in alles om je heen intenser ervaart. Werkt vooral op het basischakra, maakt dat je je geaard voelt en maakt ook zelfbewust. Geeft moed, daadkracht. Werkt tevens op het hartchakra. Geeft een gevoel voor rechtvaardigheid.

Tensor cubit maten die je kunt dragen als sieraden:

Tensor ringen klein en groot:

Tensor licht ringen in de orgonites in combinatie met nieuwe tijds kristallen

Kort samen gevat wat de tensor instrumenten voor jou kunnen betekenen

 • Zuivert het energieveld, ballanceert het lichaam op celniveau uit
 • Heeft een postieve  invloed op al je cellen, legt nieuwe verbindingen en een positief rasterwerk aan in je lichaam.
 • Blokkades in je lichaam worden losgetrilt en uitgezuiverd
 • Werkt als grote schoonmaak borstel voor heel je chakra systeem
 • Voert healing opdrachten uit, die jij het instrument geeft
 • Werkt als een positief manifestatie tool
 • Koper doorbreekt energieblokkades, en verbetert de bloedsomloop
 • De koperen gedraaide spiraal vortex geeft energie, en bevordert de circulatie van het energieveld
 • Alle edelstenen die ik in het licht instrument verwerk hebben een hoge energetische trilling die voor heling van je energieveld zorgen

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is tensorveld.jpg

De grondlegger Slim Spurling (1938-2007) is de ontdekker van de tensor tools. De zogenaamde Egyptische of Sacred Cubit-maat, is de lengte maat die werd ontdekt tijdens onderzoeken en metingen in de koningskamer van de Grote Piramide van Gizeh, het werd terug gevonden in een uitgehouwen grote steen. Op deze lengtemaat zijn de Sacred Cubit tensor licht tools gebasseerd. Deze bijzondere healing tools zijn reeds jaren bekend in Amerika en groot aantal getuigenissen bewijzen de krachtige werking van deze licht instrumenten.

Tensor technoligie is gebasseerd op wetenschap, maar ik durf te zeggen dat het veel verder gaat dan onze huidige realiteit ons laat ervaren. Ik geniet ervan dat de tensor licht tools die ik maak een bijdrage mogen zijn aan de nieuwe tijd hier op aarde!

Til jezelf en de aarde op naar een verhoogde frequentie, die gevuld is met licht, liefde en gezonde levensenergie!

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is life-force.jpeg

Mijn liefde voor de Tensor light tools, hoe het begon

Vanuit mijn verlangen om de aarde en al haar levend
organisme naar een nieuw next level te shiften, ben ik mezelf gaan verdiepen in
de Tensor technologie. De wetenschappelijke feiten waar ik over gelezen heb,
sluiten naadloos aan op de informatie die ik vanuit de lichtwereld heb
ontvangen. De inspiratie die ik ontving om de kristal-healing kamer in trilling
te laten expanderen bestond uit het creëren van koperen draden die ik haarfijn
twistte, en waar ik met en zonder kirstallen krachtige vortexen van maakte. Dit
waren de eerste creaties waar mijn liefde voor het energetisch tensor veld mee
begon.

Omdat ik dieper wilde duiken in de tensor materie, ben
ik online worksops gaan volgen, om de techniek die heel nauwlettend komt
onder de knie te krijgen. Het is een zeer spefifiek proces, waar ik meegenomen wordt in het kosmisch veld van maten, afstemming, vormgeving en het totale creatieproces van het EEN zijn met dit roterend veld.
Ik kwam er al snel achter dat het laten ontstaan van een Tensor licht ring niet alleen om de uitvoer van praktische kennis en de juiste techniek gaat. De hand van vader kosmos en moeder aarde zorgen ervoor dat kosmische coderingen en energetische informatie deeltjes door mij heen stromen, en met de Tensor licht ring tot eenheid worden geblend. Voor mij voelt het als DE sleutel tot het in stand laten komen van het krachtig roterend tensor veld. Elke keer als een tensor healing tool ontstaan is, kan ik het krachtveld voelen en zien, het is een pulserend energieveld met een blauw/paarse gloed. Ik ben gaan experimenteren om de tensor licht ringen in mijn orgonites te gaan verwerken, ook hier is het
krachtveld in te voelen, het is een next kracht level in mijn energetische kunst.

Ondertussen heb ik diverse maten gemaakt om zowel in huis te gebruiken als tijdens mijn healing-werk en is mijn enthousiasme over dit krachtige magische veld alleen maar gegroeid. Er komt zoveel meer bij kijken dan alleen het werken met mijn handen, afstemming op het roterend energieveld wat in de fysieke werkelijkheid door de ring wilt ontstaan is een prachtig proces waar ik veel waardering voor voel en ook zuiver in frequentie wil houden.
Kennis overdracht van dit creatieproces kan ik niet met andere delen, omdat ik heel zorgvuldig en nauwkeurig de creaties vanuit zuivere afstemming in het aardse veld wil laten ontstaan. Duiken in kennisoverdracht (linkse brein) werkt voor mij dan ook afleidend voor het creeëren van deze energetische ring.
 


Mijn eigen ervaringen tot nu toe zijn zeer divers. Ik heb diverse cubit maten gemaakt, waarvan enkele ook met kristallen.

-Met de Sacred Cubit tensor licht ring laad ik dagelijks mijn drinkwater op, ik plaats de ring om mijn waterfles voordat ik ga slapen, zodat de volgende dag mijn drinkwater uitgezuiverd is. Het water proeft veel zachter en lekkerder, ik merk zelfs dat ik een betere stoelgang heb gekregen. Ik heb 1 ring om mijn wifi kastje gehangen, een van de grote stoorzenders in huis, ook bij de smart thermostaat hangt bij mij een tensor licht ring.

In mijn auto heb ik dicht bij de benzine tank een tensor licht ring geplaatst, ik ben nog aan het onderzoeken of ik net zoals andere gebruikers van de tensor licht ring minder brandstof ga verbruiken.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is 286279820_316683310512744_5042145036774857538_n-455x1024.jpg

Om de watermeter en in de stoppenkast heb ik ook een tensor licht ring hangen, heel benieuwd of dit zijn voordeel op gaat leveren, hier zijn al wel positieve resultaten over gemeld in andere landen. Om de keukenkraan hangt de 8,40 diameter tensor licht ring om het water uit te zuiveren.

Als ik aan mijn computer werk dan heb ik een tensor ring bij mijn toetsenbord liggen, ik merk dat mijn concentratie velen malen groter geworden is, en minder snel vermoeide ogen.

De 8,40 diameter tensor licht ringen heb ik ook gebruikt bij het laten groeien van mijn moestuintje, wel heel mooi om te zien, want waar de tensor ringen geplaatst zijn geweest zijn de groenten enorm in de lengte en breedte gegroeid. De 3 cubit 50 cm diameter heb ik onder ons bed liggen, het is echt opvallend dat ik nu sneller in slaap val dan voorheen.

-De Lost Cubit licht tensor ring heb ik in de maten 38 en 57 cm voor mezelf gemaakt.

De 38 diamenter maat gebruik ik in bad. Ik laat mijn bad vol lopen en plaats de ring erin. Al meerdere keren gezien dat als het bad volledig vol is, dat er een verfijnd roterende energiekolk te zien is in het water, is goed te zien als ik nog niet in bad zit, en erboven hang. Ik merk dat het voor mij echt als een “lichtbad” voelt, de zwaarte van de dag voel ik uit mijn lichaam trekken, en voel me nadien weer vitaal en relaxed in mijn lichaam.

De kleine variant gebruiken wij voor pijn bestrijding, deze kan onder een grote pleister worden geplakt. Z|o heeft mijn man na 24 uur een tensor licht ring op zijn rug te hebben gedragen geen pijn meer aan zijn nier gehad.

Afdruk van de tensor lichtring op de rug

De 57 diameter maat gebruik ik als ik voel dat er een hoofdpijn op komt zetten, of als ik in de ochtend te lang mezelf niet fit voel, nog wazig in mijn hoofd, dan hang ik deze tensor licht ring om mijn hals. Het is zo gaaf, want je kunt echt zelf de pulserende/trekkende kracht voelen die vanuit boven je hoofd lijkt te komen, en lichte fijne kriebels in je hoofd en nek gebied geeft. Voor mij een echte uitkomst, een gouden vondst!

Ik ben ook zo ontzettend blij dat 38 diamenter tensor licht ring ervoor gezorgd heeft dat ik in de nacht geen last meer heb van restless legs, ik kan mijn benen voortaan stil laten liggen. Menstruatie pjnen, zo blij, geen last meer van gehad, dankbaar.

Ook de voorafgaande vermoeidheid (meestal 3 dagen) en het snaaien naar zoet, ik bedenk me nu ik dit schrijf dat ik dit allemaal niet meer ervaren heb!

Van de lengte maat van de lost cubit heb ik vanuit een specifiieke afmeting een dubbele twist als koper spoel gemaakt die ik in het midden met bergkristallen heb opgebouwd. Deze lost cubit spoel heb ik in mijn auto hangen, zorgt dat ik met lange ritten mijn concentratie langer vast kan houden, en minder vermoeid op mijn bestemming kom.

-Empowerment Cubit licht tensor ring. Deze POWER ring gebruik ik heel graag tijdens de healing sessies die ik geef in de kristalkamer.

De 1 1/2 cubit 35 cm diameter heb ik in het kristal plafond grid gemaakt wat boven het healing bed hangt. Met de 1 cubit 23,30cm diameter doe ik het fysiek/energetisch healingswerk. ik plaats de tensor licht ring op de plaatsen waar nodig, en met het tensor licht instrument haal ik de blokkades eruit, en stuur ik nieuwe levensenergie naar de plaats waar healing gevraagd wordt.

Ik gebruik de 35 cm diameter versie ook graag zelf van de Empowerment cubit ring. Als ik de ring op mijn zonnevlecht leg dan voel ik een krachtig roterend veld van de bovenkant van de ring pulseren, wat naar mijn onderrug de weg naar beneden vind. Het geeft mij een heel vredig “thuis” gevoel, en ik voel me liefdevol omringt met een zacht aanvoelend veld van liefde, ik kan het niet anders uitleggen.

De grote maten vanaf 35cm diameter zijn ook prachtige manifestatie tools, ik neem de tensor licht ring in beide handen, en spreek hard op uit wat ik in het NU moment gemanifesteerd wens te hebben. Alles wat resoneert met de trilling van liefde, en wat gemanifesteerd wenst te worden IS MOGELIJK!!

De grote Empowerment tensor licht ring, ook deze leg ik met regelmaat over mezelf heen als ik in de kristalkamer op het bed lig, van mijn voeten tot mijn kruin voel ik tintelingen, die zelfs waarneembaar zijn als frequentie (een zeer hoog fluitend geluid) in mijn oren en mijn hoofd. Het is dan ook een powerboost voor als ik fysiek veel werk in mijn atelier heb verricht en ik de tijd vergeten ben. Ik voel me na deze korte sessie dan helemaal verkwikt en herboren.

Ook is de grote maat van 70cm diameter een hele fijne meditatie tool. Als ik de Empowerment tensor ring op de grond leg en hier midden in ga zitten, dan voel ik me opgetild in een veld van liefde en is de eenheidsverbinding met “thuis” te voelen. Meerdere keren heb ik lichtwezens gezien die meegenoten van het moment dat ik in de ring zat. Ik ben eerlijk gezegd ook nergens meer verbaasd over.

Hoe sceptisch ik in het begin dan ook was, van het “gene wat ik creeërde” omdat ik naar eigen zeggen een laag eigenwaarde gevoel had (omdat er ook deels wiskundige kennis en wetenschap bij kwam kijken) en dat deze materie ook weer een nieuwe laag in mijn bewustzijn aanraakte en uitzuiverde. Hoe enorm dankbaar ben ik dat ik doorgezet heb, en het kosmisch licht van onze goddelijk bron door mijn handen heen heb laten stromen om dit totale creatieproces vorm te geven. Ik ontdek nog steeds heel veel moois over de tensor licht ringen, ook ik weet zeker nog niet alles en leer nog steeds de verfijnde kneepjes van dit vak bij. Ik heb oude overtuigingen in mezelf in liefde kunnen helen, mede door te manifesteren met deze lichtinstrumenten, ik ben daarom ook heel blij dat er steeds meer positieve ervaringen en kennis naar buiten komt.

Jacqueline leg eens uit……. hoe weet jij het zo zeker, en kan ik het dan ook voelen en zien? Op de vragen hoe ziet het veld er dan uit en hoe voelt zo’n roterend veld?…… Wat je ziet is vaak moeilijk in woorden uit te leggen, maar aangezien alles uit energie bestaat, en dus ook beeldmateriaal heb ik meerdere foto’s en video’s gemaakt waarop het “levend roterend veld” goed te zien is. Gelukkig is het niet mijn taak om andere mensen te overtuigen, want overtuigen zit in het ego-veld, een wereld waar ik lang geleden ben uitgestapt. Mijn beste advies, kom een keer een healing sessie ervaren, een waar cadeau voor jeZELF.  Het leukste vind ik om de tensor ringen met andere materialen te gebruiken, zoals kristallen, edelstenen, en het verwerken in de orgonite creaties die ik maak. Grote maten maak ik niet meer, deze zijn te kwetsbaar met het versturen per post. Alleen wat nog in mijn webshop te zien is kan ik leveren.

De filmpjes staan op deze pagina onderaan, youtube staat vol met prachtige creaties door andere mensen gemaakt, hier kan je zelf ook heel veel van leren. 

Voel wat resoneert met jou

Liefs Jacqueline

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is 20220530_095903-690x1024.jpg

Tensor healing licht instrument

De tensor healing tools zijn mooie koperen licht instrumenten waar ik krachtige kristallen in verwerk, zoals bergkristallen, herkimmer diamanten, amethist, rozekwarts en kwarts. Ze zijn te gebruiken voor healingswerk voor je eigen praktijk, maar ook als self healing tool voor thuis.

De licht instrumenten heb ik energetisch zo opgebouwd zodat het vanuit 1 zijde de vastzittende energie uit je lichaam verzamelt en opschoont. Vanuit het ander uiteinde van dit licht instrument is de pure levensenergie in je lichaam te sturen. Het grote kristal trekt onrustige/negatieve energie uit het lichaam of de omgeving weg, met de andere zijde waar de kristal punt is geplaatst kan de energie gericht gezonden worden naar plekken die de aandacht vragen voor healing, waardoor het zelfgenezend vermogen van het lichaam prachtig aan het werk gaat.

 

Het licht instrument wat ik voor  mijn healing werk gebruik.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is kristal-wand-2-1024x504.jpg

 

 


 

Zelf gebruik ik het tensor licht instrument tijdens de healingsessies die ik geef. Zie link Kristal healing sessie – Jacqueline van de Koevering

In mijn online winkelstraatje zal ik met regelmaat nieuwe tensor licht tools toevoegen, zoals edelsteen hangers, healing tools, en tensor licht ringen

(00a) Tensor healing / manifestatie tool Archieven – Jacqueline van de Koevering

Tensor licht ringen


 

Koperen Tensor licht ring, waargenomen door aurafotografie

 

 

Een zeer breed inzetbare healing/manifestatie/zuivering’s tool waar ik graag meer over wil delen

De koperen tensor licht ringen zijn leverbaar in diverse cubit maten en verschillende diameters. Deze kracht ringen kunnen voor diverse doeleinden worden gebruikt, ze kunnen afzonderlijk werken, maar ook als een 3-eenheid. Het zijn prachtige energie tools waar nog zeer weinig over bekend is. Het zijn super krachtige licht instrumenten om in je eigen krachtveld te komen, en waar ik graag mijn ervaringen over wil delen. Ik maak ze dubbeldraads, 4-draads, en met bergkristallen die in combinatie met het getwist koper een prachtig helend duo vormen.

De licht tools zijn super krachtige geleiders die magnetische velden neutraliseren, en voor heel veel doeleinden gebruikt kunnen worden, hieronder een opsomming waar andere gebruikers en ik positieve ervaringen mee hebben, en hoe de Tensor licht ringen te gebruiken. De doeleinden zijn ongekend groots!!!

De tensor licht ring voor fysiek/mentaal welzijn voor mens en dier

 • Een ring onder je kussen leggen, of onder je bed leggen zorgt voor een diepe en betere nachtrust
 • Bij gewrichtspijn een ring over de pijnljke plaats heen leggen
 • Tensor licht ringen als hand sierraad, of als armband, het dragen ervan vermindert spanning
 • Brengt beide hersen helften met elkaar in balans, zorgt voor meer rust en minder prikkels van buitenaf. Hang wanneer nodig een Tensor licht ring om je hals
 • Als totale Tensor licht generator voor je huis, hang in elke hoek van je kamer een Tensor ring, zorgt voor een harmonieuze energie, zorgt voor een betere sfeer, betere slaap, welzijn van je hele wezen
 • Opschonen van je auraveld
 • Helpt bij ziekte of letsel herstel
 • Bij hoofdpijn op het hoofd leggen, of om je nek hangen
 • Restless legs, de kriebelbenen die je midden in de nacht wakker houden, plaats een ring om je been of je voet
 • Huilbaby”s? Plaats een Tensor licht ring onder het baby bedje
 • Onrustige huisdier? Plaats een Tensor licht ring onder de mand

De tensor licht ring voor voeding/drinken/water gebruik

 • Je fruit en groente langer vers houden, plaats een tensor licht ring om je fruitmand.
 • De producten in je voedsel voorraadkast langer goed/vers houden, leg een Tensor licht ring in de kast
 • Drinkwater voor jezelf of je dieren herstructureren. Zet je glas, of waterfles/kan in een van de ringen te plaatsen. De smaak van het water is zelfs zachter
 • Een ring om je waterleiding of je kraan hangen, zorgt erv oor dat het water geherstructueerd wordt
 • Planten/gewassen sneller laten groeien en vermeerdering van productie (zelfs planten die levensloos eruit zien, knappen weer op) Het verhoogt de eigenschappen van de bodemgrond
 • Plaats een Tensor licht ring onder de drinkbak van je huisdier
 • Het kan een zwembad schoonhouden, als je het bij de waterpomp plaatst
 • Plaats een Tensor licht ring in je zit of ligbad voor een onspannen gevoel van welzijn, en energieboost nadien

De tensor licht ring voor apparaten, electro & omgeving smog

 • Electrosmog en andere onrustige energie uit bv magnetron, koelkast wifi kastje, stopcontacten, meterkast, smart meter herstructueren. De onrustige energie word uitgezuiverd, voelbaar minder spanningsveld/ruis. Leg de Tensor licht ring op je apparaat, of hang het om bv de smartmeter heen
 • Werkt goed bij het elimineren van ongezonde energievelden waar we aan bloot worden gesteld
 • Gebruik je een draadloze headset, draag een Tensor licht ring dicht bij je
 • Mobiele telefoon, een kleine Tensor licht ring bevestigd aan je telefoon

De tensor licht ring voor Manifestatie/Meditatie/visualisatie/contact lichtwereld

 • Meditaties in een grote ring, de tensor licht ring werkt als een lichtportaal. Leg de ring onder je meditatie mat voor het beste resultaat
 • Intenties bekrachtigen, verlangens manifesteren door de tensor licht ring vast te houden, en je verlangens te visaliseren en door de ring te sturen
 • De Tensor licht ring zorgt voor een betere aarding, zet je voeten erin als je met je computer werkt, je energieveld krijgt een beschermlaag.
 • Neem een ontspannen voetenbad met een tensor ring erin, werkt zeer vitaliserend
 • Werkt als een krachtig veld bij het contact maken met je spirituele gidsen, engelen en lichtwezens, leg de ring onder je stoel, of (lig) kussen.
 • De grootste Tensor licht ring zorgt voor een krachtig lichtportaal tussen het aardse veld en de lichtdimensies


 

De Cubit maten & diameters van de Tensor licht ringen

Sacred Cubit (Heilige El): 144 frequentie MHZ lengtemaat 52.4cm

De Sacred Cubit Licht tensor ring heeft invloed op aards/fysieke omstandigheden .Water dat in een Sacred Cubit licht tensor ring is geplaatst helpt je lichaam te reinigen van afvalstoffen. Werkt op fysieke deel van het leven. Werkt het beste op het 4e chakra. Vertegenwoordigd de elementen van aarde en water. Helpt om ideeën te materialiseren. Trekt overvloed/welzijn aan. Helpt om te gronden en te connecten met de aarde. Een goede tool om wonden, spierpijn, zwellingen mee te helen. Ontlaad stress in het lichaam, zorgt voor een betere slaap kwaliteit. Zorgt voor een reconstructie van DNA. Ballanceert en zuivert water en voedsel uit op PH levels. Zuivert GEO-Pathic energie uit (vanuit het aarde element) Neutraliseert de negatieve effecten van electrische apparatuur. Zorgt voor een verlaging in het gebruik van stroom/elektriciteit.

 • 1/4 cubit – diameter 4,20 cm
 • 1/2 cubit – diameter 8,40 cm
 • 1 hele cubit – diameter16,70
 • 1 1/2 cubit – diameter 25 cm
 • 2 cubit – diameter 33,4 cm
 • 3 cubit – diameter 50 cm

 


 

The Lost Cubit licht tensor ring lijkt op een zintuiglijk waarneembaar niveau te werken, mentale en emotionele problemen te ondersteunen en mensen te bevrijden van langdurige mentale of emotionele uitdagingen. Werkt op het 3e, 4e, en 6e chakra. Werkt heel goed om irritatie, spanning, onrust, nervositeit en depressie op te lossen. Geeft een rustgevend en kalmerend gevoel op emotioneel vlak. Helpt om pjn te verzachten. Brengt balans in je leven. Verbetert je slaap. Helpt je om je problemen sneller op te lossen. Een perfecte tool om mee te mediteren. Balanceert de vrouwelijke en mannelijke energie uit. Werkt zuiverend voor een omgeving waar veel onrustige energie is, inclusief Electro smog. Zorgt ervoor dat planten beter gaan groeien.

 • 1/4 cubit – diameter 4,75 cm
 • 1/2 cubit – diameter 9,5 cm
 • 1 cubit – diameter 19 cm
 • 1 1/2 cubit – diameter 28,50 cm
 • 2 cubit – diameter 38 cm
 • 3 cubit – diameter 57 cm

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is 20221001_184741-974x1024.jpg


 

Empowerment Cubit 188 MHZ frequentie. Lengtemaat 73,3cm

De Empowerment licht tensor ring werkt meer op spiritueel niveau en ondersteunt ook mentale helderheid .Het is de laatste schakel in de drie-eenheid van elmetingen (Heilig, Verloren en Empowerment) Deze werkt op het 3e, 5e e 6e chakra. Het helpt je om uit te lijnen / af te stemmen op je ware zelf. Verhoogt creativitiet, visie en intuitie en communciatie met je hartcentrum. Helpt je om contact te leggen met alle energievelden, zoals het aardse veld, maar ook het etherische veld van bewustzijn, ons universum. Het is tevens een hele fijne energie “tool” voor healingwerk en een diepe meditatie waarin de energetische sluiers tussen de aarde en kosmos transparant worden.

 • 1/4 cubit – diameter 5,80 cm
 • 1/2 cubit – diameter 11,70 cm
 • 1 cubit – diameter 23,30 cm
 • 1 1/2 cubit – diameter 35 cm
 • 2 cubit – diameter 46,70cm
 • 3 cubit – diameter 70 cm


 

 

 

Prijzen van de Tensor ringen

(001aa) Tensor licht ringen Archieven – Jacqueline van de Koevering

De ringen worden aangevuld in mijn webwinkel

Wil je een bestelling plaatsen, mail dan naar

info@mooistecreaties.nl

 


 

 


 

Tensor bevroren water test

In deze bevroren water test kan je goed zien dat het glas water wat ik met de light tensor ring in de vriezer had geplaatst een rotatie spiraal in het midden van het glas met spikes veroorzaakt. Aan de bovenkant is een vortex dome zichtbaar Het glas bevroren water die zonder light tensor ring in de vriezer heeft gestaan daar is het water dicht gevroren tegen de rand van het glas.

Een mooi bewijs dat de tensor light ring een waar 0-punt krachtveld veroorzaakt

https://youtu.be/oiksRpjRAKg

https://youtube.com/shorts/ojmhXTWmRWY?feature=share

Deze foto van de water test laat prachtig zien wat er gebeurt als er een koperen tensor-licht ring om het glas is geplaatst. Dit glas water heb ik met de tensor ring in de vriezer gezet. De rotatie (vortex) en de spikes die in het water zijn ontstaan zijn hier heel mooi te zien.


 

Enkele voorbeelden van diverse maten empowerment tensor licht ringen die ik maak, deze kan ik naar keuze met of zonder kristallen creeëren.


 


 

In het filmpje wat ik heb gemaakt van een koperen tensor ring in wat zeepsop kan je het energetisch veld zien bewegen.

https://youtu.be/BarQ5abm5TY

In dit filmpje hieronder wat ik gemaakt heb van een koperen tensor armband kan je de lichttrilling zien dansen

Tensor healing tool, trilling van het licht – YouTube

Een stukje kennis overdracht: 

Tensor technologie is een uitvinding van onderzoeker en bio alchemist Slim Spurling (1938-2007)
De tensor ringen en andere vervaardigde tensor tools zijn gebaseerd op de heilige geometrie.
Wanneer koper wordt verwarmd terwijl de draad wordt gefabriceerd, wordt de kristalstructuur in de draad uitgelijnd, waardoor een eenrichtingsenergiestroom ontstaat.
De lengte van de draad is dan ook van groot belang om de tensor ring voor speciale doeleinden te kunnen gebruiken. 
Zo ontstaat het portaal van zuivere levensenergie, die herstellende informatie creeërd die teruggeven wordt aan het fysiek lichaam of aan ander levende materie.
De cubit maten die gebruikt worden bij het vervaardigen van de tool komen van natuurlijk fenomenen die in relatie staan met de structuur van het universum, het zonnestelsel, de aarde en de snelheid van het licht.

Informatieve links:
Tensor Technology - KingCrystal
Tensor Ring Ice Melting Test - YouTube
Emf Test with a double twist tensor ring - YouTube
What Are Copper Energy Rings? — The Latch