Jacqske@rt: live with joy

Privé workshop geode spiegel & sessie

Als jong meisje zocht ik elke spiegel op die ik in mijn omgeving tegenkwam en speelde dan met de lichtinval, door van plaats te veranderen kon ik het licht in een bundel opvangen, en liet mezelf verdwijnen in het licht om de harde aardse werkelijkheid niet te hoeven voelen. In het licht voelde ik me veilig, geliefd, thuis, en verbonden met iets groters dan ik toen nog niet kon begrijpen.

Mijn hele leven heeft de spiegel dan ook een prachtig rol gehad, steeds weer in een andere vorm. Mijn fysiek wezen aanschouwen, maar vooral de weerspiegeling van de buitenwereld, wat altijd in mezelf te vinden is. Zowel uitdagende en pittige ervaringen, als liefdevolle belevenissen, allen diende als spiegel van wat er intern in mijn hart leefde, en hoe ik dit mocht beleven. Ik leerde mezelf aan hoe ik dat met mijn bewustzijn kon verschuiven, om hier een positieve wending aan te kunnen geven, zodat ik niet steeds weer dezelfde leerlessen en leermeesters gepresenteerd kreeg.

Het punt waar ik nu in mijn leven ben aangekomen, heeft een nieuw verlangen in mij aangewakkerd om het licht wat ik in de spiegel mag aanschouwen door te geven aan mijn medemens. Spiegels kunnen behalve onze uiterlijke verschijning, zoveel meer van waarde tonen dan met onze aardse ogen waarneembaar is.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is eab41ddbaab1cbc65d37411e74bdbcb6.jpg

De spiegel kan gezien worden als symbool van je fysieke en spirituele reflectie. De symboliek die met de spiegel wordt geassocieerd, heeft zijn wortels in een zeer ver verleden. Behalve voor het zien van de eigen verschijning, werd de spiegel gebruikt voor het aanschouwen van innerlijke wijsheid. In de oudheid werden spiegels gemaakt van gepolijst brons, hooggepolijste zwarte steen of stilstaand water. Enkele van de oudste tekeningen tonen afbeeldingen van Egyptische godinnen die in handspiegels staren, waarbij ze met hun geest doorgang konden vinden in een lichtportaal waar ze delen van zichzelf mochten inzien.

In deze workshop neem ik je mee in je eigen prachtige veld van licht, waar ik enkel jou de poort van jouw persoonlijk lichtportaal aanwijs, en waar jij doormiddel van dit creatieve bewustzijn’s proces doorheen mag gaan.

Net zoals de Egyptische godinnen in hun goddelijke spiegels staarde om over zichzelf na te denken en in te voelen over hun gedachten en daden, kunnen ook wij onze eigen persoonlijke spirituele spiegels gebruiken voor ditzelfde doel. Om een ​​spiegel een reflectie te laten werpen, heeft hij Licht nodig, niet alleen de natuurlijke lichtinval, maar ook het licht wat in JOU leeft, en DAT ga jij met het creeëren van je eigen geode spiegel verwezenlijken.

Symbolisch staat licht dan ook voor verlichting, bewustzijn en wijsheid. Het blijft belangrijk om onszelf eraan te herinneren dat de spiegel DAT weerspiegelt wat door jou op DIT moment als waarheid ervaren wordt. Als verlicht wezen heb je het vermogen om jouw persoonlijke spiegel als een reflectie te zien van wat er wel en niet in harmonie is met je buitenwereld. Op deze manier mogen we net als de Egyptische godinnen de spiegel ter hand nemen, en het eeuwig proces van bewustzijn, spirituele groei, en verlichting toestaan in onsZELF.

Mijn aanbod:

Je gaat met mijn hulp de energie die in jouw spiegel leeft en die gezien wilt worden naar buiten brengen. Delen die jou nog gespiegeld worden, en waarbij jij uitdagingen voelt mag je laten opgaan in het licht. Jouw zielsdeel wat door jou heen, en IN het licht wil staan gaan we de mogelijkheid en kracht geven om ongelimiteerd GROOTS te expanderen.

Als je beseft dat we allemaal EEN zijn, dat de ander slechts een theaterspeler is in jouw levensspel, een reflectie van wat in jou leeft, kan je de blinde vlekken transformeren naar licht en liefde.

Met een bijzonder fijne spiegel methode die ik heb ontwikkeld om jouw energetische veld uit te zuiveren, en VOL in het licht te zetten, ga je met mijn begeleiding stap voor stap diep duiken in de delen waarin jij je kwetsbaar, niet gezien, niet gehoord, niet begrepen, of niet geliefd in voelt.

Verschillende energie-tools zoals Meester kristallen en Tensor lichtringen worden voor jouw transformatieproces ingezet, en waarbij een groot lichtportaal wat letterlijk over jouw fysiek lichaam heen geschoven gaat worden voor doorbraken kan zorgen.

Door bewustwording aan te brengen, vind er op een natuurlijke manier een verschuiving en uitzuivering in je energieveld, en kan energie in beweging worden gebracht, waardoor jij weer in verbinding mag zijn met het licht van jouw zielswezen.

De dagindeling:

We starten om 10:00 uur waar we met wat lekkers kennis met elkaar maken, om daarna aan het energetisch creatieproces te gaan werken. Rond 13:00 uur gaan we samen lunchen,  ik zou het fijn vinden om van te voren te weten of je enkel vegetarisch eet, of andere wensen hebt.

Na de lunch nemen we alle tijd voor de healing sessie in de kristalkamer, en zal ik met je delen wat er in je energieveld aanwezig is, en deel ik mijn visie/inzichten met jou.

Hier is er alles over te lezen: Kristal-Tensor-healing sessie – Jacqueline van de Koevering

De sessie en het nagesprek duren 1 uur, waarna we afsluiten met een kaart uit mijn prachtige kaartendek, die als een magische eye opener in mag dalen in je hart.

Dit dagdeel zal c.a. 4.5 uur in beslag nemen.

Deze workshop is inclusief:

 • innerlijke ziel-spiegel opstelling
 • het creatieproces( met geurloze epoxyhars )
 • uitleg over de werking
 • alle benodigde materialen
 • koffie/thee/water en lekkers
 • Lunch (ik hoor graag een paar dagen van te voren of je iets anders wil dan een vegetarische lunch)
 • Transformatie healing sessie van 3/4 uur
 • Vertaling van wat in jouw ziels-veld gezien en gedeeld mag worden
 • Wijsheid sessie vanuit het kaartendek
 • Fijne rustige werksfeer waar alle aandacht alleen voor jou is
 • en nog een leuke verassing!!

Zie  deze link voor meer informatie hierover: https://jacquelinevandekoevering.nl/orgonite-healing-massage/

Je mag kiezen uit een ronde of ovale spiegel met een goud kleurige omlijsting. Je hebt de keuze uit 25 cm diameter, of c.a. 35×20 cm.

Goud staat vooral symbool voor de zon, levenskracht en groei. Het brengt warmte en het geeft je energie en zuivert je lichaam.Goud helpt ook om duidelijkheid te scheppen en om besluiten te nemen. Het is de kleur van spirituele zieners en het trekt overvloed aan. Het vergroot je bewustzijn en helpt je om in aanraking te komen met wijsheid, diepe kennis en plezier. De woorden die met goud resoneren zijn : voorspoed, gezondheid, succes, liefde, medeleven, moed, passie, overvloed, welzijn, waardering, veiligheid, humor, erkenning, zonnig, medeleven, en healing.

Op de spiegel ga je met bepaalde technieken heel veel kleine amethist, rookkwarts, en rozenkwarts edelsteentjes verwerken, in combinatie met fijne kopervezels. Het is jouw persoonlijk en uniek kunstwerk, wat vanuit je zielswezen mag ontstaan, wat symbolisch staat voor jouw expansie in licht en liefde!

Deze godin workshop kost 249,= euro + 7,50 euro verzenden (aangetekend 15,= euro)


De spiegel blijft in mijn atelier voor minimaal 24 uur drogen. In dezelfde week zal ik deze naar jou versturen.


Tijd 
Ochtend: 10:00 tot 14:00 uurSamen kunnen we een datum plannen, dit gaat in overleg

Betaling gaat vooraf, ik stuur hiervoor de gegevens, zodat onze afspraak defintief gepland kan worden.

Je mag zelf eten meenemen, mocht je hier tussentijds behoefte aan hebben