Jacqske@rt: live with joy

Groeps workshop geode spiegel

Datum WOENSDAG 8 MAART, TIJD 18:30 – 21:00 uur

Super leuke workshop, kom je eigen geode spiegel maken

Op de spiegel ga je met bepaalde technieken heel veel kleine amethist, rookkwarts, en rozenkwarts edelsteentjes verwerken, in combinatie met fijne kopervezels. Het is jouw persoonlijk en uniek kunstwerk, wat vanuit je hart mag ontstaan.

De spiegel is behalve een leuke wandbekleding nog zoveel meer…………

De spiegel kan gezien worden als symbool van je fysieke en spirituele reflectie. De symboliek die met de spiegel wordt geassocieerd, heeft zijn wortels in een zeer ver verleden. Enkele van de oudste tekeningen tonen afbeeldingen van Egyptische godinnen die in handspiegels staren, waarbij ze met hun geest doorgang konden vinden in een lichtportaal waar ze delen van zichzelf mochten inzien.Behalve voor het zien van de eigen verschijning, werd de spiegel gebruikt voor het aanschouwen van innerlijke wijsheid. In de oudheid werden spiegels gemaakt van gepolijst brons, hooggepolijste zwarte steen of stilstaand water.

Als jong meisje zocht ik elke spiegel op die ik in mijn omgeving tegenkwam en speelde dan met de lichtinval, door van plaats te veranderen kon ik het licht in een bundel opvangen, en liet mezelf verdwijnen in het licht om de harde aardse werkelijkheid niet te hoeven voelen. In het licht voelde ik me veilig, geliefd, thuis, en verbonden met iets groters dan ik toen nog niet kon begrijpen.

Mijn hele leven heeft de spiegel dan ook een prachtig rol gehad, steeds weer in een andere vorm. Mijn fysiek wezen aanschouwen, maar vooral de weerspiegeling van de buitenwereld, wat altijd in mezelf te vinden is. Zowel uitdagende en pittige ervaringen, als liefdevolle belevenissen, allen diende als spiegel van wat er intern in mijn hart leefde, en hoe ik dit mocht beleven. Ik leerde mezelf aan hoe ik dat met mijn bewustzijn kon verschuiven, om hier een positieve wending aan te kunnen geven, zodat ik niet steeds weer dezelfde leerlessen en leermeesters gepresenteerd kreeg.

Het punt waar ik nu in mijn leven ben aangekomen, heeft een nieuw verlangen in mij aangewakkerd om het licht wat ik in de spiegel mag aanschouwen door te geven aan mijn medemens. Spiegels kunnen behalve onze uiterlijke verschijning, zoveel meer van waarde tonen dan met onze aardse ogen waarneembaar is.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is eab41ddbaab1cbc65d37411e74bdbcb6.jpg

Net zoals de Egyptische godinnen in hun goddelijke spiegels staarde om over zichzelf na te denken en in te voelen over hun gedachten en daden, kunnen ook wij onze eigen persoonlijke spirituele spiegels gebruiken voor ditzelfde doel. Om een ​​spiegel een reflectie te laten werpen, heeft hij Licht nodig, niet alleen de natuurlijke lichtinval, maar ook het licht wat in JOU leeft, en DAT ga jij met het creeëren van je eigen geode spiegel verwezenlijken.

Symbolisch staat licht dan ook voor verlichting, bewustzijn en wijsheid. Het blijft belangrijk om onszelf eraan te herinneren dat de spiegel DAT weerspiegelt wat door jou op DIT moment als waarheid ervaren wordt. Als verlicht wezen heb je het vermogen om jouw persoonlijke spiegel als een reflectie te zien van wat er wel en niet in harmonie is met je buitenwereld. Op deze manier mogen we net als de Egyptische godinnen de spiegel ter hand nemen, en het eeuwig proces van bewustzijn, spirituele groei, en verlichting toestaan in onsZELF.

Deze workshop is inclusief:

het creatieproces( met geurloze epoxyhars )

uitleg over de werking

alle benodigde materialen

koffie/thee/water en lekkers

Goud kleurige spiegel Liever een andere kleur voor jou, graag aangeven bij de boeking en nog een leuke verassing!!

Je mag kiezen uit een ronde of ovale spiegel met een goud kleurige omlijsting. Je hebt de keuze uit 25 cm diameter, of c.a. 35×20 cm.

Goud staat vooral symbool voor de zon, levenskracht en groei. Het brengt warmte en het geeft je energie en zuivert je lichaam.Goud helpt ook om duidelijkheid te scheppen en om besluiten te nemen. Het is de kleur van spirituele zieners en het trekt overvloed aan. Het vergroot je bewustzijn en helpt je om in aanraking te komen met wijsheid, diepe kennis en plezier. De woorden die met goud resoneren zijn : voorspoed, gezondheid, succes, liefde, medeleven, moed, passie, overvloed, welzijn, waardering, veiligheid, humor, erkenning, zonnig, medeleven, en healing.


De spiegel blijft in mijn atelier voor minimaal 24 uur drogen. In dezelfde week zal ik deze naar jou versturen.

Jouw bijdrage voor deze workshop 60,= euro
Verzendkosten 7,50 euro 
NIEUW….Workshop orgonite maken met je eigen samen gesteld groepje van minimaal 4 en max 10 Hebben jullie een eigen samen gestelde groep, dan kan je een privé workshop voor jullie samen boeken. Hier heb ik een leuke actie voor. Kom je met minimaal 6 deelnemers, dan betaal je voor deze workshop maar voor 5 personen. Samen kiezen we een geschikte datum en tijd. Voor verdere vragen: info@mooistecreaties.nl