Jacqske@rt: live with joy

Workshop orgonite geode

Lijkt het je leuk om zelf een orgonite geode te maken, dan ben je bij mij aan het juiste adres!

In Best (NB) heb ik mijn eigen atelier/praktijk, hier ben je welkom om in een relaxte setting je eigen creaties te komen maken.

Orgonite is een samenstelling van kunsthars, metaal en edelsteen. Dit materiaal wordt in de juiste verhouding gegoten, tijdens deze workshop gaan we het gieten in de vorm van een edelsteen geode. De orgonite komt aan zijn mega kracht doordat de kunsthars tijdens het harding’s proces krimpt, zo komt er druk op de edelstenen, metaal en koper delen zodat de nulpunt energie ontstaat (dit is de oorsprong energie in de kosmos) ook wel piezo-effect genoemd.  De orgonite zorgt ervoor dat negatieve energie omgezet wordt in positieve energie. Orgonite betekend dus levensenergie!

Wat ga je maken tijdens deze workshop:

Een orgonite geode gevuld met seleniet, en de gouden 3 hoek (rozenkwarts, amethist, bergkristal) in combinatie met metaalvezels. Deze geode kan je ophangen aan de muur, of neerzetten op je favoriete plekje in huis of werkplek. De kleurstelling ga je zelf kiezen!

Ik leer je de meng en de giet technieken, en neem je stap voor stap mee in de opbouw van je eigen geode.

De geode is c.a. 23×33 cm.

De orgonite beïnvloedt, reinigt en transformeert de energie in een ruimte je gehele woon of werkplek. Deze krachtige geode zorgt ervoor dat onrustige energie die van bv van je magnetron, wifi kastje, telefoon, of zendmasten van buiten afkomen, omgezet worden in positieve levensenergie..Je zult het ECHT gaan merken, ook als je zegt dat je niet gevoelig bent!

Het is belangrijk oude kleding aan te doen omdat eventuele vlekken van de epoxy hars moeilijk uit kleding gaan.

Deze compleet verzorgde workshop kost 109, = euro p.p. (excl verzendkosten 7,50 euro Nederland 10,= euro België)

Dit is inclusief:

  • info over de orgonites, en de helende en transformerende werking voor je woon en werkplek
  • het maken van je eigen grote geode
  • overdracht van technieken
  • je kiest je eigen kleurstelling voor de geode
  • alle benodigde materialen, zoals hars, metaal, edelstenen, kleurstoffen, gebruik van gereedschap en voorzorgsmaterialen als je mogelijk allergisch bent voor epoxy hars
  • koffie/thee/water en lekkers
  • gezelligheid en een fijne werksfeer in een niet al te grote groep
  • en nog een leuke verassing!!

Ik faciliteer deze workshop om een fijne ochtend met gelijkgestemde te creeëren, ik stel het daarom ook op prijs als er GEEN mondkapjes gedragen worden. Het maken van orgonite creat ies is behalve lekker creatief bezig zijn, ook een prachtig spiritueel/energetisch proces, waarin vrijheid in wie we werkelijk ZIJN heel belangrijk is! Openheid en verbinding vanuit hart en mind is goddelijke creatie in zijn meest mooie vorm.

 Ennnnn………… misschien dat je zelf een kleine 5 minuutjes wilt ervaren hoe de kirstal-room voelt, dit is een extra cadeautje van mij, wat uiteraard alleen in Best Spirits te beleven is!

Hier kan je erover lezen: Quantum kristal healing – Jacqueline van de Koevering

Jouw bijdrage voor deze workshop is 109,= euro

Via deze link kan je de betaling voor deze workshop voldoen

Workshop orgonite geode maken – Jacqueline van de Koevering

Je inschrijving is pas definitief en je bent pas verzekerd van een plaats wanneer je de uitwisseling vooraf hebt voldaan. Bij aanmelding ontvang je een bewijs van deelname voor de workshop.

Voorlopig plan ik geen workshops in